17aylık bi ilişkim var .Kıskanç bir insanım başından beri ve sadece 2 insandan nefret edıyorum.Ece ve Merve . Ece ve sevgılım aynı sınıfta fakat sevgılım aynı sınıfta oldugu halde konusmadıgı bı ınsan var yani diyeceksiniz eceyle aynı sınıftaysa nasıl konuşmasın ama var yani.Ece gerçekten sinir bi insandır yılışık garip bir kız.Sevgilimle yüz kez bu kız yuzunden kavga ettik.onunla tamamen arkadaslıgını bıtırmesını ıstedım.oda bitirdiğini söyledi.bugun sınıflarına gırıyım dedim ve birde ne göriyim, sevgilim sandalyede oturuyor sırasndada ece oturuyor. hemen kapıyı çarptım ve mesajla ayrılmaya karsı bı ınsan bile olsam aynen soyle yazdım "ayrılmak ıcın bile yuzunu gormek ıstemıyorum bu yuzden mesaj atıyorum senınle asla bırlıkte olmak ıstemıyorum" dedim.hiç bi cevap yok.. okul bitiminde yanıma geldi hemen sinirinin geçmesini bekledim ben sensiz yapamam falan filan baya bi yalvardı.(normalde hiç ilk adım atan bu tip şeyler söyleyen birisi değildir baya şaşırdım açıkcası) aynı servısteyız onun yanına oturmamak ıcın baska yere gectım ve ordakılerı kaldırdı benımle konusmak ıcın ben hıc yuz vermedım bitti dedim hep ama o ısrar etti yalvardı sürekli. Sınıflarında başka bi kızdan ders anlatmasını istemiş (bu doğal bişey cunku tarihi kötüdür) sonra o kızda anlatamam diyince ece anlatrım ben demıs. ama bu benım sıınırımı gecırmedı.Ve dediki ne istersen yapıcam gercekten ne desen haklısın senın kaybetmemek ıcın her seyı yaparım nolur ayrılmayalım falan dedi.ben bişey demedim sonra dedimki bilmiyorum 10snyede bir kararım değişiyor bana haftasonu sure ver falan dedım.suratı dustu ve sey dedı yeterkı ayrılmayalım oyle bısey olmasındansa aylarca beklerım senı.bu guzel gulusu kaybetmek ıstemıyorum falan dedi öyle yani.Şimdi ben ne yapmalıyım? bi yanım zaten bıkmıştı ama bi yanımda ayrılmak ıstemıyor . Sonra dıyorumkı hazır boyle kendı yaptıgı bı okuzluk yuzunden ayrılırsak pişman olur hep diye düşünüyorum.Bide acaba barışsak tekrar boyle bısey yapar mı?dersını almısmıdır? nolur yardım edin cok zor bi durumdayım of.