• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acil yardıma ihtiyacım var boyle bir durumda ne yapmam gerekiyor ??

september

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
81
0
46
İstanbul
17aylık bi ilişkim var .Kıskanç bir insanım başından beri ve sadece 2 insandan nefret edıyorum.Ece ve Merve . Ece ve sevgılım aynı sınıfta fakat sevgılım aynı sınıfta oldugu halde konusmadıgı bı ınsan var yani diyeceksiniz eceyle aynı sınıftaysa nasıl konuşmasın ama var yani.Ece gerçekten sinir bi insandır yılışık garip bir kız.Sevgilimle yüz kez bu kız yuzunden kavga ettik.onunla tamamen arkadaslıgını bıtırmesını ıstedım.oda bitirdiğini söyledi.bugun sınıflarına gırıyım dedim ve birde ne göriyim, sevgilim sandalyede oturuyor sırasndada ece oturuyor. hemen kapıyı çarptım ve mesajla ayrılmaya karsı bı ınsan bile olsam aynen soyle yazdım "ayrılmak ıcın bile yuzunu gormek ıstemıyorum bu yuzden mesaj atıyorum senınle asla bırlıkte olmak ıstemıyorum" dedim.hiç bi cevap yok.. okul bitiminde yanıma geldi hemen sinirinin geçmesini bekledim ben sensiz yapamam falan filan baya bi yalvardı.(normalde hiç ilk adım atan bu tip şeyler söyleyen birisi değildir baya şaşırdım açıkcası) aynı servısteyız onun yanına oturmamak ıcın baska yere gectım ve ordakılerı kaldırdı benımle konusmak ıcın ben hıc yuz vermedım bitti dedim hep ama o ısrar etti yalvardı sürekli. Sınıflarında başka bi kızdan ders anlatmasını istemiş (bu doğal bişey cunku tarihi kötüdür) sonra o kızda anlatamam diyince ece anlatrım ben demıs. ama bu benım sıınırımı gecırmedı.Ve dediki ne istersen yapıcam gercekten ne desen haklısın senın kaybetmemek ıcın her seyı yaparım nolur ayrılmayalım falan dedi.ben bişey demedim sonra dedimki bilmiyorum 10snyede bir kararım değişiyor bana haftasonu sure ver falan dedım.suratı dustu ve sey dedı yeterkı ayrılmayalım oyle bısey olmasındansa aylarca beklerım senı.bu guzel gulusu kaybetmek ıstemıyorum falan dedi öyle yani.Şimdi ben ne yapmalıyım? bi yanım zaten bıkmıştı ama bi yanımda ayrılmak ıstemıyor . Sonra dıyorumkı hazır boyle kendı yaptıgı bı okuzluk yuzunden ayrılırsak pişman olur hep diye düşünüyorum.Bide acaba barışsak tekrar boyle bısey yapar mı?dersını almısmıdır? nolur yardım edin cok zor bi durumdayım of.

eğer sevgilin doğru söylüyorsa ece sevgiline asılıyormuş gibi görünüyor ya da öyle olmasını umdum belki de ama bana kalırsa sen de duygularından emin değilsin bu biraz bahanen olmuş gibi.yani derdin ona sonsuz güvenip barışmak değil de suçunu anlayıp pişman olsun sürünsün der gibisin:) bilemedim ne desem..bi de sanırım lisedesin tabiki arkadaşlarınız olucak her şeyi bu kadar büyütme ona güveniyosan barış derim ama bi yanım zaten bıktı sıkıldı diyebiliyosan da bitir sen bilirsin.

ben sevgilime tamamen güveniyorum o tamamen ecenin şeyliği sadece sizce böyle bir şey bidaha tekrarlanır mı diye sormak istiyorum?

cnm ben de lisedeym 2yllk ilişkim var ve benzer sorunları ben de yaşıyorum.kıskanç bir yapım var sevgilim benden de kıskanç.benden önce hoşlanığı kızla aynı sınıftalar ben tabi çatlıyorum sinirimden ama elden bişey gelmiyo malesef:)bn konuştum kendisiyle o kızla yakın olma dedim elinden geldiğince yapıyo ama aynı sınıftaki iki kişi ister istemez muhattap oluyo.senin durum biraz daha farklı o bahsettiğin kızla ilgili bi durum gibi göründü bana tabi sevgilini sen tanıyosun daha önce de güvenini kaybetmene neden olcak bnzer şeyler yaptıysa bilemeyeceğim ama ilkse bence bir şans dha verebilirsin.ama gerçekten üzgün olduğundan ve bir daha yapmayacağından emin ol.bunu sana buradaki kimse garanti edemez sen onun davranışlarından anla bunu yok güvenm sarsıldı diyosan senin kararın ama kıskanç yapım var diyosun fevri davranıp güzel giden bi ilişkiyi de boş yere bitirme iyi düşün derim ben:)

eğer sevgilin nolur bitmesin ben seni beklerim falan diyosa seni kaybetmekten korkuyodur zaten kaldı ki çocuğun suçu yok yani.eceyle arasına mesafe koyarsa bida tekrarlanmaz ve sen rahatsız olduğun için de koyması gerek zaten.

Şimdi okul zamanlarımı düşündümde.
Aynı sınıftalarsa mecbur görüşecekler
Her seferinde sen böyle yaparsan bir gün erkek arkadaşının canına tak eder.
Ona biraz güven.

Şimdi okul zamanlarımı düşündümde.
Aynı sınıftalarsa mecbur görüşecekler
Her seferinde sen böyle yaparsan bir gün erkek arkadaşının canına tak eder.
Ona biraz güven.

burdan anlatınca siz böyle diyebiliyorsunuz tabi ama durum öyle değil benden milyon kez özür diledi bi daha asla muhattap olmayacagını soyledı ve yazımda da belırttıgım gıbı kendı sınıfından başka bi arkadaşıyla tek kelime konuşmuyor küsmüşler 1 yıldır.Bunu da basarabılmelı ayrıca ben ayrıldım zaten hıcte affetmedım o ısrar etti o ozur dıledı bı daha yapmıcam dedi bende tamam dedim o onun sorunu benım kaybedıcek bişeyim yok artık

Back