- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 23
- 35
- Konu Sahibi Elbasantava
-
Sevgilinize birşeyden bahsetmeyin, ile alınırsa birkaç gün sonra ziyaretine gider kendinizi göstermiş olursunuz, bu iş sevgilinizin kısmetinde var demek ki siz söylemediğiniz halde ilanlarda denk geldiğine göre, müdahale etmeyin bencedün konu açmıştım özet geçeyim arkadaşım aracılığı ile sevgilime iş buldum ama haftanın 6 günü 9:00-20:00 küçğk bi ofiste iş sahibi olan afet gibi güzel kızla ikisi tek çalışıyo olacağı için bahsetmedim sevgilime içim rahat etmedi
Bugün tesadüfen sevgilim ilanı görüp başvurmuş benim arkadaşın tanıdığı olduğunu bilmeden Şimdi ne yapmalıyım iki seçenek sunuyorum
1) hiç kızı aramazdım belki de işe almayacak
Ama alma ihtimali de var
2) arardım ve kıza sevgilim başvuracaktı diyip arkadaşın adını verip en azından işe alacaksa da kıza sevgilim olduğunu bu şekilde de baştan belirtmiş olurdum
Diğer türlğ hiç ben olmicam ortada
Ama işin içine ben girersem almayacağı varsa da alacak
Çok vaktim yok acil yardım lütfen
dün konu açmıştım özet geçeyim arkadaşım aracılığı ile sevgilime iş buldum ama haftanın 6 günü 9:00-20:00 küçğk bi ofiste iş sahibi olan afet gibi güzel kızla ikisi tek çalışıyo olacağı için bahsetmedim sevgilime içim rahat etmedi
Bugün tesadüfen sevgilim ilanı görüp başvurmuş benim arkadaşın tanıdığı olduğunu bilmeden Şimdi ne yapmalıyım iki seçenek sunuyorum
1) hiç kızı aramazdım belki de işe almayacak
Ama alma ihtimali de var
2) arardım ve kıza sevgilim başvuracaktı diyip arkadaşın adını verip en azından işe alacaksa da kıza sevgilim olduğunu bu şekilde de baştan belirtmiş olurdum
Diğer türlğ hiç ben olmicam ortada
Ama işin içine ben girersem almayacağı varsa da alacak
Çok vaktim yok acil yardım lütfen
3)sevgilinin gözünü kör et öyle yolla işe kızı görmez böylece ve güzel olan başka hiçbir kızı da göremez resmen bi taşla kuş katliamı
Bu tavsiyeyi de kimse vermez hadi iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?