Çok acil yardım!

Elbasantava

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
269
127
23
35
dün konu açmıştım özet geçeyim arkadaşım aracılığı ile sevgilime iş buldum ama haftanın 6 günü 9:00-20:00 küçğk bi ofiste iş sahibi olan afet gibi güzel kızla ikisi tek çalışıyo olacağı için bahsetmedim sevgilime içim rahat etmedi
Bugün tesadüfen sevgilim ilanı görüp başvurmuş benim arkadaşın tanıdığı olduğunu bilmeden Şimdi ne yapmalıyım iki seçenek sunuyorum
1) hiç kızı aramazdım belki de işe almayacak
Ama alma ihtimali de var
2) arardım ve kıza sevgilim başvuracaktı diyip arkadaşın adını verip en azından işe alacaksa da kıza sevgilim olduğunu bu şekilde de baştan belirtmiş olurdum

Diğer türlğ hiç ben olmicam ortada
Ama işin içine ben girersem almayacağı varsa da alacak
Çok vaktim yok acil yardım lütfen

Sevgilinize birşeyden bahsetmeyin, ile alınırsa birkaç gün sonra ziyaretine gider kendinizi göstermiş olursunuz, bu iş sevgilinizin kısmetinde var demek ki siz söylemediğiniz halde ilanlarda denk geldiğine göre, müdahale etmeyin bence

sevgilinizin ise ihtiyaci varsa bence arkadasiniza haber verebilirsiniz

Kiskanma ömür böyle geçmez.ne yap acan gozunun gordugu bütün güzel kızları uzaklaştırmaya mi çalışacaksın gidecekse zaten afet felan dinlemez sidikliyede gider sumukleye de gider

Su rahmetli bergenin olayi gibi yuzune kezzap falan mi dokseniz acaba? Ben de kiskanc bir insanim ama sizinki bence hastalik.

Hanımefendi sevgiliniz para kazanmak için iş arıyor,siz güzel kızların derdindesiniz.Yani insan kıskanabilir de bunu günlerce kendinizi yiyip bitirecek bir mesele yapmanız çok tuhaf.Ne var yani ? Sokakta bir sürü güzel kadın var hepsini görüyor,bu iş olmazsa belki sonraki işinde çok güzel bir kadın yine olacak,yine mi böyle davranacaksınız ?
Biraz özgüvenli olun ya.

Alay etmiyorum çok ciddiyim iş sahibi afet gibi kız sevgilinizi ne yapsın?

Hadi bu iş olayından kurtuldunuz ..

Siz bu düşünce kafasıyla bir ömür yapamazsınız ..

Önce düşünce sistemini değiştir

Ben olsam asla soylemem bile kendi skntini kendi elinle olusturma kafan rahatken birak rahat kalsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…