• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok Acil Yardim Lütfen :'(

dilekce55

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
19
5
8
34
Almanya
Selamlar, benim dün biraz disim agridi dis icin agri kesici aldim agri gecti, fakat bugünde sismis. Dislerimi yeni yaptirdim yani anlamadim neden oldu .
Doktorumu aradim bugün cuma oldugu icin kapali . Aksama isede gitmem lazim bu sis suratla nasil yaparim bilmiyorum sisi indirmek icin önerisi olan varmi arkadaslar. yüzümdeki sisi nasil indirebilirim lütfen yardim ve önerilerinizi bekliyorum.

Tesekkürler herkese...

Yüzüne 15 dk buz torbası koy sonra 15 dk bekle tekrar koy 1 saat bu şekilde devam et. Bende 20lik diş ameliyatı oldugumda doktor söylemişti öyle yapmıstım baya azalmıştı şişlik

Buz koy diyecektim,soylemisler zaten.sisligi alir.agiz temizliginede onem ver su sira daha fazla onem ver. Gargara yap,yoksa tuzlu su.disetlerin iltihap filan kapmis olabilir.doktora gidene kadar bunlardir heralde yapilacak olanlar.

Geçmiş olsun ben dişhekimiyim..şişme varsa antibiyotik başlamanız gerekebilir..kendi doktorunuza ulaşamıyorsanız bile başka bi doktor görünüp en azından gerekli ilaçları kullanmaya başlayın..şişli öyle bir anda geçmez malesef bir kaç gün devam eder...tekrar geçmiş olsun..

Back