Çok acil lütfen bakın!!

Sevgilimle 1,5 yıldır birlikteyiz. 1 hafta önce ilk defa sex yaptık ve kırbaç kullandı. Çok canım yandı ama hoşuma da gitti. Şimdi ne yapmam lazım?Doğru bir şey mi?
Yeni üyesin
Hoşuna gittiyse sorun ne biz ne yapalım

Sevgilimle 1,5 yıldır birlikteyiz. 1 hafta önce ilk defa sex yaptık ve kırbaç kullandı. Çok canım yandı ama hoşuma da gitti. Şimdi ne yapmam lazım?Doğru bir şey mi?
Ee hoşuna gitmiş işte sorun nerde? Canının acımasındaysa gülü seven dikenine katlanır misali zevk almaya bakacan. Ne yapman lazımmm - Kırbaçlanmaya devam -
Doğru bir sey olup olmadığı tamamen senin zevkine kalmış biz ne diyelim şimdi?

Son düzenleme:
Demekk kırbaç kullandııı
Hmmmmmm Bir şey itiraf edeyim bizde eşimle fantaziye bayılıyoruz hatta bizim seks zarımız var zar atıyoruz yani mesela ımmm üzerinde nerde hangi pozisyonda yapman gerektiği yazıyor
mesela mutfak tezgahında, ya da banyoda ya da hol de gibi yönlendirici şeyler, bir de böyle dene tatlımm inan ki harikaaa

Kırbaç diyo yaaağğğğğ

Cok seviyorum o zarı poncikim
Saati olan da var her saat başı bir pozisyon gösteriyor

Cok seviyorum o zarı poncikim
Saati olan da var her saat başı bir pozisyon gösteriyor
Tbaiii bunlar önemlii dilommm o esnada saç çekmeler kuvvet uygulamalar falan tabi bebekten biz çok rahat hareket edmiyoruz ama gene de fantazi olmadan aslaaa

Tbaiii bunlar önemlii dilommm o esnada saç çekmeler kuvvet uygulamalar falan tabi bebekten biz çok rahat hareket edmiyoruz ama gene de fantazi olmadan aslaaa
Poncikim senin pipili oğlun çok can yakacak şimdiden diyeyim

Poncikim senin pipili oğlun çok can yakacak şimdiden diyeyim
Anası ile babasına çekerse eywahhhhh diyorumm dilommm çocuk doğuştannn ;
özledim! uyudun mu ? biliyosun bunlarıııı beyinle yazılmayan sms sınıfına girer bunları yazdıran kim ? aşağıdan yazdırıolar yazanesiiii ordaaaaa

cem yılmaz misaliiii

Bir dahakine sende misilleme yap. Bir adet meşe odunuyla ona minik bir süpriz yapabilirsin :)

Vuhuu sm konusu gelmiş ya laaa.

Switch isteyin sevgilinizden, accuk da siz kirbaclayin Slave olmayin, ipleri eline vermeyin. Kirbac izlerine de krem surun.

Nasil, oldu mu yanitim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…