- Konu Sahibi asktan_yana
-
şok oldum bende açıkçası
çok daha ucuz bekliyodum
gidp bide mağazayla görüşecem ama
olsun canım görüşmekten zarar cıkmaz...Bana daha uygun fiyat verdıler sanırım yaa yanlış hatırlamıyorsam 5 civarıydı 6 nerden cıktı ki :S Ama yeni modelleri canım bu daha yeni çıkmış...
evet tatlım yeni yazıyodu zaten
beğendim ama aşkım kursağımda kalacak gibi
Hiçbiri benim tarzım olmamakla birlikte fikrimi söyleyeyim. Yorumları okudum da daha çok 1 denmiş. Burda dikkat etmen gereken birşey var. Katalog çekimi ne kadar profesyonel yapılırsa mobilya o kadar şık durur.1 fotografta bu başarılmış. Bazen katalogda müthiş duran bir takımı alıp eve koyduğunda bütün havasının söndüğünü bambaşka durduğunu görürsün. Belli ki avangard beğeniyorsun. Ama bu ayakları, üstü oymalı modeller sadeliğin şıklığını yok ediyor ve ömürleri de çok uzun olmayacak. Ben 7 numarayı daha şık buldum.
canım 7 numara ve 8 numara çok hoş şık ve ağır ben olsam ikisinden birini tercih ederdim.
hayırlısı olsun önemli olan senin beğenmen. hangi mobilya markası bu bende bakıcam evlenirken buraya yaaa
canım 7 numara ve 8 numara çok hoş şık ve ağır ben olsam ikisinden birini tercih ederdim.
hayırlısı olsun önemli olan senin beğenmen. hangi mobilya markası bu bende bakıcam evlenirken buraya yaaa
Şimdi diyeceksiniz bu ne kadar kararsız bi insan diye :) Ama ne yapayım o kadar çok mobilya var ki aklımın karışmaması imkansiz...Ben en çok bunları beğendim sizce hangisi en güzeli hangisini tercih etmeliyim salonuma ???
Fotoların üstüne tıklayınca büyüyor resımler !!!
1-----Eki Görüntüle 482909 Eki Görüntüle 482898 Eki Görüntüle 482899 Eki Görüntüle 482901 Eki Görüntüle 482905
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?