Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Çok acil karar vermem lazım zamanım yok...Salonuma hangisini alayım ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

asktan_yana

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2012
46
0
16
Ankara
Şimdi diyeceksiniz bu ne kadar kararsız bi insan diye :) Ama ne yapayım o kadar çok mobilya var ki aklımın karışmaması imkansiz...Ben en çok bunları beğendim sizce hangisi en güzeli hangisini tercih etmeliyim salonuma ???

Fotoların üstüne tıklayınca büyüyor resımler !!!

1-----

2-----

3-----

4-----

5-----

6-----

7-----Eki Görüntüle 482920 Eki Görüntüle 482921 Eki Görüntüle 482922

8-----Eki Görüntüle 482923 Eki Görüntüle 482924

9-----Eki Görüntüle 482925

10-----Eki Görüntüle 482926

11------Eki Görüntüle 482927

12------Eki Görüntüle 482928

13------Eki Görüntüle 482930

14------

15------

16------

Son düzenleme:
canım bence biraz seçeneklerini daralt bende böyleydim :)
ama zor oluyor
bence 1 ve 14 ama defalarca baktım 1 en çok beğendiğim

canım bence biraz seçeneklerini daralt bende böyleydim :)
ama zor oluyor
bence 1 ve 14 ama defalarca baktım 1 en çok beğendiğim

canım cok tesekkür ederım 100 küsür mobilyadan eleye eleye bu kadar kaldı :) Bunlarıda eleye eleye en sonunda karar verıp mobilya alcam insallah :) Ama zamanım kısıtlı o yüzden sızlerdende yardım ıstıyorum...Yorumun için cok ama cok tesekkür ederım...

1 ve 2 diğer modeller hep birbirinin aynı zaten..önce modele karar ver bence renge daha sonra karar verirsin..ama son koyduğun modelller neredeyse aynı renkleri farklı...günlük mü kullanacaksınn yoksa misafir için mi?

1 ve 2 diğer modeller hep birbirinin aynı zaten..önce modele karar ver bence renge daha sonra karar verirsin..ama son koyduğun modelller neredeyse aynı renkleri farklı...günlük mü kullanacaksınn yoksa misafir için mi?

Misafir için olacak yani salona...Oturma odası için yani gündelik için olmaz bunlar zaten çok ağır...

Misafir için olacak yani salona...Oturma odası için yani gündelik için olmaz bunlar zaten çok ağır...
o zaman ben 7 ve 16yı beğendim..yani hani sırt kısmının üstü varya orası oyalı olmazsa daha bir modern durur sanki hani avangarde denilen tarzda...ayakları ve sırtın üstü oymalı gibi olmasın ebnce ama ilk 3 modeli ele derim çünkü salon yani misafir için olacaksa azıccık şık olsun..renkleri de soft pastel renkler seç ne çok koyu ne de çok açık seçme bence...

Canım ben birşey sormak istiyorum 13. Resimdeki koltuk takımı hangi mobilya acaba markası ne

canım sende nerde mükemmel model var hepsini seçmişsin bak şimdi ben bile kararsız kaldımen çok 4 ve 14 beğendim canım çok güzeller belkide ben renkli renkli sevdiğim içinmi bilmiyorum ama insan oturduğu zaman nefes alabilmeli .içi açılmalı odada.o nedenle 4 ve 14 ikisine bayıldım

canım ya hepsine bayıldıııııııımmmmmmmmmmmmmm
çok zevklisin maşAllah
ben 8. ye bitttttiiim ama yaaa
markasını sorabilir miyim acaba?:26:

kesinlikle 1 ve 8!!ama en cok 8:) ben arkadasım salonunu turkuaz yapmasaydı kırmızıdan turkuaza donebilirdim valla:S cok hos bayıldım bayıldım 8.ye!!!onu almalısın!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…