• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Çok acil karar vermem lazım zamanım yok...Salonuma hangisini alayım ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Hiçbiri benim tarzım olmamakla birlikte fikrimi söyleyeyim. Yorumları okudum da daha çok 1 denmiş. Burda dikkat etmen gereken birşey var. Katalog çekimi ne kadar profesyonel yapılırsa mobilya o kadar şık durur.1 fotografta bu başarılmış. Bazen katalogda müthiş duran bir takımı alıp eve koyduğunda bütün havasının söndüğünü bambaşka durduğunu görürsün. Belli ki avangard beğeniyorsun. Ama bu ayakları, üstü oymalı modeller sadeliğin şıklığını yok ediyor ve ömürleri de çok uzun olmayacak. Ben 7 numarayı daha şık buldum.

Hiçbiri benim tarzım olmamakla birlikte fikrimi söyleyeyim. Yorumları okudum da daha çok 1 denmiş. Burda dikkat etmen gereken birşey var. Katalog çekimi ne kadar profesyonel yapılırsa mobilya o kadar şık durur.1 fotografta bu başarılmış. Bazen katalogda müthiş duran bir takımı alıp eve koyduğunda bütün havasının söndüğünü bambaşka durduğunu görürsün. Belli ki avangard beğeniyorsun. Ama bu ayakları, üstü oymalı modeller sadeliğin şıklığını yok ediyor ve ömürleri de çok uzun olmayacak. Ben 7 numarayı daha şık buldum.

dediğin gibi senin tarzina uygun değilmiş...Yani herkesin tarzı ayrı olabılıyor...Benım bi tarzım yok spor olabılır daha ağır avangard olabilir yeter ki ben beğeneyim gerisi hiç sorun değil...Bazen spor degenırım bazen avangard...zaten resımdende bellı oluyor 3 tane resım (ilk 3 resim) spor tarzda... 1 numarada dahil olmak üzere hepsini magazada gördüm katalogtakilerle birebir aynı duruyor...Zaten 1 numarayı degıl ama bı kac tanesının magaza hallerınıde ekledım...Çok tesekkürler yorum için benımde en ıcıme sınenlerden biri 7 numara oldu acıkcası :) Sadece ona uygun halı perde bulamam diye kararsız kalıyorum :)

küçük bir odam varsa ikiyi seçerdim; ama birkaç sene sonra sıkılırdım onu da biliyorum. kombini kolay renkler seçerseniz beyaz krem gri açık kahve gibi. bence daha uzun seneler severek kullanırsınız. ben kırmızı almıştım ve şimdi o kadar sıkılıyorum ki, hiçbir şeyle de değiştiremiyorsun duruşunu, uyumlu renk bulmak zor çünkü kırmızıya. buna dikkat etmeni tavsiye ederim.

1 ve 14 çok hoşmuş. Ben ikisinden birini tercih ederdim. Diğer modellerin hepsi birbirine benziyor. Klasik oymalı. Pek beğenmedim.

fikrimce hepsi çok şık ama en çok beğendiklerim 1 - 7 - 13 - 16 oldu kullanımla rahatlık ve temizlik kolaylığı da önemli ahşap işlemeli olanları hiç önermem temizliği zor ahşabı arada bi boyamak lazım:) ben de koltuk takımlarında krem, pastel tonları çok severim beğendim zevkini:))) alınca buraya da fotosuyla birlikte yaz lütfen hangisini tercih ettigini:))güle güle kullan şimdiden

canım 7 numara ve 8 numara çok hoş şık ve ağır ben olsam ikisinden birini tercih ederdim.
hayırlısı olsun önemli olan senin beğenmen. hangi mobilya markası bu bende bakıcam evlenirken buraya yaaa

Şimdi diyeceksiniz bu ne kadar kararsız bi insan diye :) Ama ne yapayım o kadar çok mobilya var ki aklımın karışmaması imkansiz...Ben en çok bunları beğendim sizce hangisi en güzeli hangisini tercih etmeliyim salonuma ???

Fotoların üstüne tıklayınca büyüyor resımler !!!

1-----Eki Görüntüle 482909 Eki Görüntüle 482898 Eki Görüntüle 482899 Eki Görüntüle 482901 Eki Görüntüle 482905

Bu çok güzelmiş fiyatı nedir acaba?

kesinlikle 7.... hem sade hem şık hem de ağır yani hepsi bir arada mükemmel bi takım olmuş :) markası nedir?

Back
X