Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasılmalar aralıklı, tansiyon düşük akıntım çok süt beyazı ve kanama su sızması yokKanama akıntı su sızması gibi bişey var mı ? Kasılmalar aralıklı mı devamlı mı
Baş ağrısı tansiyon oynaması varmı ödem varsa
Kaka hissi doğum öncesi gelebilir hastaneye gidin kontrol etsinler açılma olmuş mu die yalancı sancılar da olabilir
Bebeğin hareketlerinde azalma var genelde mideme doğru çıkıyordu artık çıkmıyorKasılmalar aralıklı, tansiyon düşük akıntım çok süt beyazı ve kanama su sızması yok
Yapay zekaya sorcam şuan bende heyecan yaptım vallaKasılmalar aralıklı, tansiyon düşük akıntım çok süt beyazı ve kanama su sızması yok
Yani ne anlamalıyız bunda35+1 haftalık gebelikte yaşadığınız bu belirtiler doğumun yaklaştığının ya da erken doğum belirtilerinin işareti olabilir. Özellikle:
Bu durumlar şunları gösterebilir:
- Vajinada iğne batması hissi ve baskı
- Ellerde ödem (şişlik)
- Sürekli tuvalete çıkma isteği (özellikle kaka hissi)
- Kasılmalar
- Genel bir baskı ve rahatsızlık
ACİLEN doktorunuza ya da en yakın hastaneye başvurun. Bu tür belirtiler göz ardı edilmemelidir. Kasılmalarınızın sıklığına, düzenine ve eşlik eden başka belirtilere (kanama, su gelmesi, bebek hareketlerinde azalma gibi) göre acil müdahale gerekebilir.
- Bebeğin aşağıya inmesi (angajman): Doğuma hazırlık olarak bebek aşağı inmiş olabilir. Bu, vajinada baskı ve iğne batması hissi yapabilir.
- Erken doğum başlangıcı: Kasılmalarınız düzenli veya ağrılıysa, rahim ağzında açılma başlamış olabilir.
- Preeklampsi ihtimali: Eğer ödem çok fazlaysa, baş ağrısı, görme bozukluğu, tansiyon yüksekliği varsa acilen değerlendirilmelisiniz.
- Bağırsak hareketleri: Doğuma yakın bağırsaklar daha sık çalışabilir; bu da kaka hissi ve tuvalete çıkma isteği yapabilir
Hastaneye git diyor bacım ne anlayalımYani ne anlamalıyız bunda
Kesinlikle bende ederdim korkudanHastaneye git diyor bacım ne anlayalımben şimdiye uçtuydum Senın yerinde olaydım bunu okuduktan sonra korkudan altıma da ederdim yollar da kesin
![]()
Allah yardımcın olsun canım tez vakitte kucağına almayı nasip etsin tek sancida dogurYani ne anlamalıyız bunda
Arkadaş baya açıkça anlatmış ne anlamalıyız diye mi soruyorsun? Doktora git kontrol ettir kendini demek. İnş her şey yolundadır. 39dayım benzer şeyleri yaşıyorum ben de. Bir de bol su içip dinlenince geçmiyorsa yalancı sancı olmuyor bilginiz olsun.Yani ne anlamalıyız bunda
Valla gece ben heyecan yaptımKesinlikle bende ederdim korkudan![]()
Yok daha değilKonu sahıbı naptın kız doğurdun mu