Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zevk sivisinin icersinde de sperm oldugu bilnen bir gercek. arkadasinizin ille de bosalmasina luzum yok yani zevk sivisinda da sperm oldugu icin hamile kalinma riski var.
tekrar bir idrar testi alip deneyebilirsin.
merhaba ben 14 yaşındayım. Ben hiçbir şekilde ilişkiye girmedim kimseylede şu yaşıma kadar çıkmadım. Kısacası normal bir yaşantım var hatta sınava hazırlanıyorum. Ama bende yaşıtlarım gibi birine aşık oldum ve onu görünce başımdan kaynar sular dökülüyor. Ama kesinlikle onlada aramda bir şey olmadı bilmiyo da zaten. Neyse son 2 haftadır falan karın bölgemde sertlik oldu internetten baktım hamilelik falan diye şu son 2 haftam bana zehir oldu. Bir de sık sık afedersin geğirme ihtiyacı duyuyorum ve rahatlıyorum. Adet dönemimde ben her zaman 4-5 gün önce olurum ve oldumda ama 2 günden sonra az gelmeye başladı önceden 5-6 gün sürerdi geçen akşam rüyamda çiçek gördüm ve anlamına baktım kadınsanız hamile kalabilirsiniz diyor. Benimde içime şüphe düştü. Ama kesinlikle kimseyle ilişkiye girmedim zaten kendime de yakıştıramam sizce olabilir mi böyle bir şey
güzelim küçüksün ama nasıl gebe kalınacağınıda biliyor olman lazım.lise 1 demisin? bir erkekle cinsel ilşkiye girmeden hamile kalınırmı hiç. sen derslerine çalış bırak bu işleride rüyayı falan korkacak birşey yok
Ayy canım ya kıyamam
Ben de küçükken karnın şişince hamilemiyimm diye korkardım
Ama sen 14 yaşındasın bilio olman lazım ilişki olmadan hamile kalınmıcağını.
İçin rahat etsin,kesinlikle hamile değilsin
yok canım hamile olman imkansızz,,,için rahat olsun,,,
yaa size de teşekkür ederim içimi rahatlattınız saolun annemede söyleyemiyorum ki ani tepki verir diye
İlahi bende bu durum 8-9 yaşlarındayken vardı.
Senin yaşındayken çoktan öğrenmiştim.
Merak etme hamile olman imkansız ötesi
Zaten bu yaşlarda öyle şeylere sakın kalkışma
Senin düşünmen gereken bir istikbalin var .
kıyamam yaa. sende bebiş yok tatlım, gaz var gaz.
sınav stresinden midende hazımsız oluyordur. asitli içme, ağır yemekler yeme canım