G
glsh85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tinythings
-
arkadaşım senin 1gün süren bence adet değilde yerleşme kanaması olabilir.
kaldıki 3 gün sürdü diyorsun.
miktarı normal adet gibimydi?
Ama bende adet gecikmesi olmadı ki ?
Normal zamanında oldu. Sabah kalktığımda olmuştu, herşey normal başlamıştı..
Ama sonraki günler devam etmedi. Çok az kan geldi. Damla damla.
Lekelenme kadar.
yani yine 4 gün sürdü ama ilk gün haricindekileri "sürdü" den sayamam
Sadece lekelenme oldu. İlk gün ise sabah uyandığımda yoğun şekilde gelmişti. Başka birşey yok işte...
Yurttan çıkıp da gidip alamıyorum test falan, şehre uzaktayım. Arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz, o da gelemiyor yanıma hiç durumlar uygun değil ...
ikimiz de çok meraklıyız..... Bekliyoruz işte..... Neyi bekliyorsak..
Ben çok çekiniyorum gidip test falan almaya. Önceki testi de arkadaşım almıştı zaten.. Ama şimdi o farklı şehirde..
Peki şöyle diyeyim o halde.
Şartları yeniden yazıyorum, AÇIK AÇIK.
Arkadaşımla bir ilişkimiz oldu. Ama tam birleşme olmadı. Bir-iki kere girip çıktıktan sonra yanlış günlerde olduğumuzu farkedip durduk.
Ama sonra aklımıza takıldı. Gidip 1 hafta kadar sonra test aldık (adetime 1 hafta kala). Nehatif çıktı.
Adetim başlaması gerektiği gün başladı. ilk gün herşey normaldi. Ama sonraki günler gün boyunca birkaç damla adet gördüm.
Bu arada, gribal bir durumum var, hastayım, ve ateşim var. Adet dönemim hastalığımın başlangıcına denk geldi. Ve yine üniversitede sınavhaftası atlattım, yeterince stres vardı başımda.
Ama şu anda (psikolojik mi bilmiyorum) miğdem bulanıyor ve başım dönüyor her öksürüşümde. Hastalığım geçti ama öksürüyorum, ve her öksürüşümde çıkartacak gibi oluyorum. Normalde böyle olmazdı.
Adetim ayın 3. ünde başladı.
Bütün bilgiler bunlar. Şu anda gerçekten test falan almaya gidemiyorum, yapabilseydim yapardım, an azından hamile halma ihtimalime dair birşeyler söyleyebilirsini belki.. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?