iyi günlerde kullan canım doğru tercih yapmışsın, ben çok beğendim..
schafer'in herşeyi kaba ki :) kaşık çatal takımları da çok hantal ve kaba.. çelikleri zaten tırt :)))
kahvaltı takımını almamış olsaydım kesinlikle ben de alırdım..
schafer ın modelleri yakından bakıldığında kaba durduğu için korkmaz A8924 ü aldım kızlar.porseleni çok kaliteli ve asil duruyor country tarzı sevenlere kesinlikle tavsiyemdir
Eki Görüntüle 977933
bayıldım güle güle kullan..
ne kadar aldın acaba öğrenmem mümkün mü?
schafer ın modelleri yakından bakıldığında kaba durduğu için korkmaz A8924 ü aldım kızlar.porseleni çok kaliteli ve asil duruyor country tarzı sevenlere kesinlikle tavsiyemdir
Eki Görüntüle 977933
Cnm ben de korkmaz dicektim ama satın almışsın bile :) hayırlı olsun mutlu günlerde kullan :)
bence ilk olan tatlım daha hoş
Ben hepsini beğendim karar vermek çok zor.
sizce hangisi ??
korkmaz a8924 : 30 parça Eki Görüntüle 977853
karaca 50367 : 33 parça Eki Görüntüle 977854
schafer 630 : 42 parça Eki Görüntüle 977860
bu üçü güzelmiş :)
1. sini aldım canımhepsini çıkarttım kutusundan baktım çok güzel duruyorlar
yorumlarınız için çok teşekkür ederim.korkmaz a8924 ün bugün indirimdeki son günü..ama diğerlerinide çok beğeniyorum çok kararsız kaldım
hayırlı günlerde kullan canımbende beğendim bitane küçük kuşlar var üzerinde onu alacağız inşallah :) aslında seçemiyor insan birini alınca ötekinde gözü kalıyor, çok güzel şeyler var :))
schafer 600 : 40 parça diva bence
schafer 600 : 40 parça diva BENDE BUNU BEĞENDİM
schaffer 550
Birincisi çok güzel canım, zarif, şık, kolay kombinlenir
bende tercihimi birinciden yana kullandım... tabaklarını pasta tabağı olarakta kullanma imkanı var ,pembe puantiyeli 6lı çatal bıçak setimle de çok uydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?