Canim ben schafer 600 40 parça diva.yi begendim
yorumlarınız için çok teşekkür ederim.korkmaz a8924 ün bugün indirimdeki son günü..ama diğerlerinide çok beğeniyorum çok kararsız kaldımBence, korkmaz a8924 : 30 parça
yorumlarınız için çok teşekkür ederim.korkmaz a8924 ün bugün indirimdeki son günü..ama diğerlerinide çok beğeniyorum çok kararsız kaldım
canım özşanal da sevgililer günü için indirim var..bende schaffer 600 ,630 u netten görünce çok beğendim ama mağazaya gidip yakından baktığında milyonculardan almışsın gibi çok kaba duruyor .kuzumm bence schafer 600 : 40 parça diva ya da 42 parça olan. evim.net sitesine de bak istersen orada da güzel şeyler var ben de bugün keşfettim o siteyi. sen nereden bakıyorsun? çünkü ben de yeniden kahvaltı takımı almayı düşünüyorum.
özşanalda canım ..indirim fiyatı 300 tl ama annem devamlı müşterileri olduğu için biz 250 ye aldıkindirim nerde ve ne kadar ?
Bence kesinlikle birinci
özşanalda canım ..indirim fiyatı 300 tl ama annem devamlı müşterileri olduğu için biz 250 ye aldık
schafer ın modelleri yakından bakıldığında kaba durduğu için korkmaz A8924 ü aldım kızlar.porseleni çok kaliteli ve asil duruyor country tarzı sevenlere kesinlikle tavsiyemdir
Eki Görüntüle 977933
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?