- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
-
- Konu Sahibi Brave Capricorn
kızlar elim ayağım babamı da aradım şimdi. Kalbi var bunu ne kadar kendim halledebilirsem o kadar iyi
düşünsenize boşanmak için benden para istiyor eşim denecek adam.
Şu halimle birde para ayarlamaya çalışacağım. yoksa imzalamam diyor.
Kuzum senin baban abin filan yok mu? O pisliğin ailesi yok mu? Sen niye sessiz sedasız kabul ediyorsun herşeyi? Git gerekirse onlara söyle, bir yerlere şikayet et defolup gitsin. Bence çekişmeli boşanma davası aç, pazartesi günü izin alıp git bir avukattan destek al,evden de uzaklaştırGerçek yüzü çıktı ortaya. Allahım bir insan nasıl böyle bir maske takabilir..
para vermezsem evden gitmeyeceğini söylüyor. Hadi gitti diyelim asla duruşmalara gelmezmiş
Boşandığında o icra hükümsüz kalır.
Senden parayı aldı diyelim, mahkemede boşanmıyorum derse iş çekişmeliye döner her halükarda.
Sen ona git ya bu dilekceyi imzalarsın ya da ben cekişmeli dava acarım, eve de uzaklaştırma cıkarırım rezil olursun de.
Aynen 15 dk ,gittiler hiç bir talebimiz yok dediler sözlü ifadeyle sonrasında da boşanıp geldiler.Buna benzer bir kağıt hazırladılar teslim ettiler sonrasında da mahkeme duruşma direkt bitti.Arz talep olmayınca iki tarafında rızası olunca çok fazla uzun sürmedi.nasıl 15 dk içinde boşandı canım nolur aydınlat beni. hemen o gün dilekçeyi verince davaları görüldümü
boşanma kesinleşmeden para vermem deyin.
anlaşmalı boşanma kağıdını imzalasa bile hakimin önüne çıkınca vazgeçtim diyebilir.
Şart koşun siz de.
boşanma kesinleşecek, sonra para diye.
çekişmeli olsun, para vermeyin diyen arkadaşlar olmuş, ama avukat parası, mahkeme masrafları vs astarı yüzünden pahalıya gelebilir. Psikolojik yıpranma da ayrı.
Yani ne kadar birikimi istediği de önemli.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Allah bol sabır ve güç versin hakkında hayırlısı olur inşallahsağolasın canım. Allahım bana güç kuvvet versin
Dilekçenizi hazırlayın dava harcınızı yatırın ve ertesi sabah mutlaka sabah gidin ve harç yaptırdığınız yere sorun dosyanız hangi mahkemeye düşmüş, esas numarası ile birlikte öğrenin. Hemen o mahkemenin kalemine gidip anlaşmalı boşanacağınızı ve günü öne çekmelerini rica edin çoğunlukla sözlü olarak kabul ediyorlar bazı mahkeme kalemleri bu talebinizi orada bulunan matbu bir dilekçeye dökmenizi istiyor, esas numarasını ve isminizi yazıp imzalayın en geç 1 hafta sonraya gün veriyorlar ve tek celsede boşanıyorsunuz.