Çok Acil Bu işi Halletmem lazım Avukat arkadaşlar Yada bilenler

Hayırlı olsun canım.
Burayı bilmem de nette örnekleri çok var,araştır bence biraz.

Anlaşmalı boşanmalarda dava sebebi evlilik birliğinin temelinden sarsılmasıdır. Duruşma günü temyizden feragat dilekçesini de hazırlayıp taraflara imzalatırsanız kararı aynı gün kesinleştirmiş olursunuz. Protokol örneği de şöyle:

ANLAŞMALI BOŞANMAYA DAİR PROTOKOL

.......

....... ile ....... aralarında karşılıklı olarak anlaşarak BOŞANMAYA karar vermiş olup iş bu protokol tanzim edilmiştir.

Bu protokol gereğince ;

1- ....... ile ....... karşılıklı olarak boşanmayı kabul ederler,

2- .......'ta .......'ta bulunan her türlü şahsi eşyası ile çeyiz olarak getirmiş bulunduğu eşyalarının tümünü almış olup, eşya olarak başka alacağı olmadığını kabul eder. Aynı şekilde .......'ın da,.......'tan her hangi bir eşya alacağı yoktur.

3- Boşanma sebebiyle her iki taraf birbirlerinden tedbir, yoksulluk nafakası veya her hangi bir şekilde maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmamaktadırlar.

4- Taraflar yukarıda yazılı şartlarda anlaşmış olup, iş bu protokol ....... tarafından açılacak boşanma davasında anlaşmalı boşanmanın esası olarak Mahkemede delil olarak kullanılacaktır.

İş bu protokolü okuduk, irademize uygun bulduk ve karşılıklı olarak imza altına aldık. aLINTIDIR.
Arkadaşım bunu buldum umarım işine yarar hakkında hayırlısı olsun.

cnm hayırdır. en son eşinle konusacaktı baban durum nedir. Boşanmayamı karar verdin

evet kızlar olanlar oldu. ama bugün anlatamayacak kadar yıkıldım. Biran önce bu dilekçeyi hazırlayıp ona imzalatıp mahkemeye sunmam lazım. Hayatımın en zor anlarını yaşıyorum. Ben bugün büyüdüm aslında

Hayırlısı olsun. Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın. Konunuzu az çok hatırlıyorum, siz haklısınız ama. Birden de böyle bir karar beklemiyordum.

Ne oldu Brave ya anlatsana bize arkadaşım? Niye böyle ani bir karar aldın ki şimdi?

Hayırlısı olsun. Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın. Konunuzu az çok hatırlıyorum, siz haklısınız ama. Birden de böyle bir karar beklemiyordum.
Birden değil buraya yazmadım. içim içimi yedi ama yazamadım. Verdiğim şansları da değerlendiremedi.

Baktım da silmişim ben de dilekceyi. Aslında buna hic gerek yok. Adliyenin önündeki arzuhalciler iki dkda cıkarıyor. Onlara yazdırın, imzalayın, harcı yatırın vezneye bu kadar.

Hakkınız da en hayırlısı olsun inşallah. Bir avukata danışıp dilekçeyi ondan isteyin. Çok acele etmeyin bence, ha bugün ha önümüzdeki cuma...

Acele etmemin sebebi. aynı evdeyiz gidecek biryeri yok. Giderse bir daha bulamam yeri yurdu adresi yok.
Borç yapar kumar oynuyor. Beni maffedebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…