Çok Acil Bu işi Halletmem lazım Avukat arkadaşlar Yada bilenler

Demek ki olmadı.....
Tüm çabalarına, tüm hoşgörüne rağmen .....
Dün de konuşmuştuk, şu ana bulunduğun durumdan daha iyi olacağını düşünürsen kaçınılmazı yapmak zorundasın....
Hayırlı olsun, herşey gönlünce olsun

inşallah hakkında hayırlı ne ise o olur bu mübarek günde. hiç bi kadın evliligini sudan sebeplerle yıkmaz. sabrın sonu selamet olur inşallah

Bunu yazıcıdan çıkartıp imzalatmam yeterli olacak mı. Feragat dilekcesi nedir. Ben hiç birşey bilmiyorum
kızlar çok kötüyüm bunumu imzalatmam gerekiyor.

kızlar elim ayağım babamı da aradım şimdi. Kalbi var bunu ne kadar kendim halledebilirsem o kadar iyi
düşünsenize boşanmak için benden para istiyor eşim denecek adam.
Şu halimle birde para ayarlamaya çalışacağım. yoksa imzalamam diyor.

Evet canım dün konuşmuştuk. şu dilekçceyi imzalatmam lazım ama doğrumu bu dilekce ne yapıcamı bilemedim. Sen biliyorumusun.

arkadaşlar bugün beni mazur görün herkese cevap yazamıyorum. Ama anlatıcam yaptığını

Bunu yazıcıdan çıkartıp imzalatmam yeterli olacak mı. Feragat dilekcesi nedir. Ben hiç birşey bilmiyorum
kızlar çok kötüyüm bunumu imzalatmam gerekiyor.
Avukattlarin sitesinden aldim açıkçası arkadasimda buna benzer 15 dk içinde bobosandi.Feragat hic bir sey talep etmediginize dahil diye biliyorum ama nettr degil

İmzalamazsa imzalamasın. O yokuş yapmak icin söylüyor, ac cekişmeli görsün gününü

Avukattlarin sitesinden aldim açıkçası arkadasimda buna benzer 15 dk içinde bobosandi.Feragat hic bir sey talep etmediginize dahil diye biliyorum ama nettr degil
nasıl 15 dk içinde boşandı canım nolur aydınlat beni. hemen o gün dilekçeyi verince davaları görüldümü

İmzalamazsa imzalamasın. O yokuş yapmak icin söylüyor, ac cekişmeli görsün gününü

sorma ipsiz sapsız çıktı. Boşanmış boşanmamış onun umrun da olmaz. Gezer durur öyle yeri yurdu belli değil.
Nikahımda kalmasın tek isteğim o

Para mı vereceksin bir de? Lütfen kabul etme, anlaşmalı boşanma ya, kavgalı dövüşlü boşan gerekirse. Nerden bulaşmışsın bu adama,valla üzüldüm

sorma ipsiz sapsız çıktı. Boşanmış boşanmamış onun umrun da olmaz. Gezer durur öyle yeri yurdu belli değil.
Nikahımda kalmasın tek isteğim o
Sen basını dik elini dolu tut, en kötü üc yıl sonra boşanırsın yine de boşanırsın. Sakın para mara verme ona vereceğin parayı avukata ver.

Para mı vereceksin bir de? Lütfen kabul etme, anlaşmalı boşanma ya, kavgalı dövüşlü boşan gerekirse. Nerden bulaşmışsın bu adama,valla üzüldüm

Gerçek yüzü çıktı ortaya. Allahım bir insan nasıl böyle bir maske takabilir..
para vermezsem evden gitmeyeceğini söylüyor. Hadi gitti diyelim asla duruşmalara gelmezmiş

Ayyy burayı okuduktan sonra nikahlı olduğunuz kişiye adam demeyin ne olur.

Sen basını dik elini dolu tut, en kötü üc yıl sonra boşanırsın yine de boşanırsın. Sakın para mara verme ona vereceğin parayı avukata ver.

bunla kurtulduğuna şükret diyor arkadaşımda. adam bildiğiniz arsız çıktı. Bir borç yapmışsa evime icra bile gelir

bunla kurtulduğuna şükret diyor arkadaşımda. adam bildiğiniz arsız çıktı. Bir borç yapmışsa evime icra bile gelir
Boşandığında o icra hükümsüz kalır.

Senden parayı aldı diyelim, mahkemede boşanmıyorum derse iş çekişmeliye döner her halükarda.

Sen ona git ya bu dilekceyi imzalarsın ya da ben cekişmeli dava acarım, eve de uzaklaştırma cıkarırım rezil olursun de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…