• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil bir bakın

hestina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
875
819
103
arkadaslar telefonun markasını vs veremiyorum site kurallarından dolayı biliyorsanız özelden mesaj atarsanız daha iyi olur :/ annemin telefonunu güncelledim 1 hafta önce bu sabah bi açtık telefonu ......... umu bul uygulaması calıştırılmıs buyuzden telefon kilitlenmiş ancak hic bir sekilde annem o uygulamayı çalıştırmamış. Telefonu açmak için .... kimliği istiyor onu da bulamıyoruz şifresi var e postayı hatırlamıyor nasıl kurtarabiliriz bir bilginiz varmı :KK43: çok acil lütfen konum taşınmasın

Arkadasimin basina geldi oda sifreyi hatirlamiyor herturlu yerle iletisime gecti sonuc su ki asla vermiyorlar bilgileri hatirlamadigi icin kizin telefonu cop oldu malesef siz yinede sansinizi deneyin

Arkadasimin basina geldi oda sifreyi hatirlamiyor herturlu yerle iletisime gecti sonuc su ki asla vermiyorlar bilgileri hatirlamadigi icin kizin telefonu cop oldu malesef siz yinede sansinizi deneyin
Ya çok üzülüyorum kendi kendine O uygulama nasıl etkileşirki :/

Tahmin ettiğim tel ise büyük ihtimal email adresinizdir
Pc den uygulamayı açın emailleri deneyip parolayı unuttumdan değiştirin
Bunu yapabilirseniz telide açabilirsiniz

Aklımda ki tel ise eğer maalesef açamıyorsunuz belli yerler kırıyor ancak öyle açılabiliyor. Güncelleme sonrası aktif olmuştur. Mail adresiniz bellidir pc den deneyin

Malesef arkadaşlar tecrubesizliğimize mi gelmiş desem artık 4.5 yıl filan oldu ve telefon yeni alındığında açılmış bir e posta adresiydi hic birşeyini hatrlamıyoruz e postayla ilgili yanlızca kimlik şifresini biliyoruz o kadar. Peki nasıl aktif olabiliyor güncellenince hala aklım almıyor telefon YANLIZCA calındığında kaybolduğunda o uygulama devreye giriyor diye biliyordum telefoncuya götürücek bir kaç güne annem umarım daha acık bilgi verirler :( birde tazı çıkıyır iletişime gecebilirsiniz diye sizce firmaya mesaj atıyımmı?

Malesef arkadaşlar tecrubesizliğimize mi gelmiş desem artık 4.5 yıl filan oldu ve telefon yeni alındığında açılmış bir e posta adresiydi hic birşeyini hatrlamıyoruz e postayla ilgili yanlızca kimlik şifresini biliyoruz o kadar. Peki nasıl aktif olabiliyor güncellenince hala aklım almıyor telefon YANLIZCA calındığında kaybolduğunda o uygulama devreye giriyor diye biliyordum telefoncuya götürücek bir kaç güne annem umarım daha acık bilgi verirler :KK43: birde tazı çıkıyır iletişime gecebilirsiniz diye sizce firmaya mesaj atıyımmı?

Direk yetkili servisi ile görüşün önce onlar yönlendirir en net şekilde

Back
X