kızlar whatsapptan durum paylaşıcam ama tek kişiyi seçmek istiyorum görmesi için. daha önce böyle bişey yapmadım. görmesini istediğim kişinin tlf da kayıtlımıyım onu da bilmiyorum ama o bende kayıtlı. şimdi sadece onu seçerek bir durum paylaşıcam.
sorum şu ki o kişi sadece onu seçtiğimi anlar mı?
Ben kocamın sadece bana durum yaptigini,annemden babamdan,kayınvalidemden kontrol ederek anliyorum. Çevresinde sizin nunaranizin kayıtlı olduğu birileri varsa,benim gibi gerizekaliysa bakar,dolayisiyla anlar. O numaralarada aç durumu.
o anlamazda ben bir kez birinin gormesini engelleyip paylasmistim o kişide gormustu durumu
engelleme olayi ne kadar saglikli calisiyor emin degilim oyuzden
kızlar whatsapptan durum paylaşıcam ama tek kişiyi seçmek istiyorum görmesi için. daha önce böyle bişey yapmadım. görmesini istediğim kişinin tlf da kayıtlımıyım onu da bilmiyorum ama o bende kayıtlı. şimdi sadece onu seçerek bir durum paylaşıcam.
Vay be boyle bir özelliği mi var Whatsapp'in? Evet mağarada yaşıyorum Saka bir yana whatsapp'in sanirim bilmedigim cok özelliği var. En son durum güncellemesini 4 yil once yapmis birisi olarak mesaj gelirse cevap yazip bırakıyorum. Son gorulme bile yillardir kapali. Cok meraksizim. Ama aklimda bulunsun bir gun lazim olur belki
Benimki de durumdan bana romatik resimler,siirler paylasiyordu ben de diyordum vay be ne kadar tatli hanzo arkadaslarindan vs cekinmiyor diyordum.Megersem sadece ben goruyormusumHiyar artistlik yapacagina direk bana atabilirdin