Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pudra, Fondöten, Kapatıcılarçok açık renkli bb krem önerisi ?
merhaba kızlar missha 13 no kullanıyordum şu an ne sitesinde ne baska yerde stokta bulamıyorum bana onun kadar açık bb krem önerebilen varmı garnier vs çok koyu ben bembeyaz istiyorum kullanan varsa önerebilir mi ???
merhaba kızlar missha 13 no kullanıyordum şu an ne sitesinde ne baska yerde stokta bulamıyorum bana onun kadar açık bb krem önerebilen varmı garnier vs çok koyu ben bembeyaz istiyorum kullanan varsa önerebilir mi ???
Ben çoğunu kullandım hiçbiri misha gibi durmuyor. Değişiklik yapmak istersen pembe alt tonlu niveanın en açığı fena değildi.yanlız misha nın performansını bekleme.
Ben çoğunu kullandım hiçbiri misha gibi durmuyor. Değişiklik yapmak istersen pembe alt tonlu niveanın en açığı fena değildi.yanlız misha nın performansını bekleme.
missha stoklarda yokmuş 13 olanu en güzeli o evet baska istemiyorum ama bu ara bitti diye kısa sürelğine alcaktım niveanın açığıda koyu geldi nette baktım
hihihihi ama herkes bdv ye açıyor ben arayıp tarayıp uygun bölümü arıyorum sen taşıma yorulma diye zaten forum deli kızın çeyizine dönmüş konularda garnierin kine baktım baya koyu geldi açık güya ama