Çok abartıyormuşum!

Evet eşimde taşıyabilir o virüsleri covidi çok takan biri değildim taki hamile kalana kadar ozmn da sürekli gelmeye çalışıolardı ama ben yürüyüşe çıkıorum diodum . Evet düşünceszler yeni evlenml oğlunun kapısını akşam 9 da habersz oturmyaa gelecek kadar düşünceszler ha bide alacaklı gibi zile basmışlardı o gün. Kötü lafı yoktur bana karşı ama düşünceszşkleri gitgide level atlıo

Kendinde suç bulması ii ama geç olduktan sonra bi anlamı yok ben de geç olmasın die uğraştım ama eşimden engel yedim konuşmuoruz sırf dün eve gelmesin dedim die

Kendinde suç bulması ii ama geç olduktan sonra bi anlamı yok ben de geç olmasın die uğraştım ama eşimden engel yedim konuşmuoruz sırf dün eve gelmesin dedim die
Eşimle bende az önce atistik. Geldiklerinde kucağa vermicem dedim diye.

Bizim tek suçumuz bir adım sonrasını söylemek onu anladım bundan sonra ben sölemicem aklımdakini zamanj gelince yapıcam hiç değşlse hiç farkında drğildm derim
Herşeyi kendin hallet ben artık öyle yapıyorum hiç eşimi karıştırmam . Yanlışsa kendim yanlışı söylüyorum

Seninle ikimiz her gün yeni bir vakaya çarpıyoruz farkında mısın
Ülkenin dört bir yanında malesef aynı sorun iki kişi evlnmeye çalışıyor eşantiyon eş ailesi çocuk oluyor eşantiyon eş ailesi ve niyeyse hep onların bi hevesleri falan oluyor kimse de demiyor ki kaç yaşına gelmişsin yaşayacağini yaşamışsın sal gencecik çocukları bu anları burnundan getirme

Gerçekten düşünceli insanların nesli tükeniyor ya hic kalmadi. Millet ozellikle hasta cocugunu okula krese yolluyor kendi bakmamak icin. Bu kadar ayi olunur mu nesini seveceklerse cidden 2 aylik cocuk zaten gunde 18 saat uyuyo bi gitsenize tepesinden.

Valla ya bıktık bugün yine çattık konu sahibi birde evin yedek anahtarını vermiş kendimi kesmek istiyorum

Ayı mı hahahaha

E ne denir başka hastalik olan evden düşünmeden yenidoganin yanına gelene :)
Kaşıntı tutuyor sinirimden vallahi bak etraf öküz ve ayı dolu Birkaç saat önce birisi ile kavga ettim geldim anahtar olayını okudum şimdi sinir geldi

Yani 2 saat bence çok değil ama hiç gelmesini istemiyorsanız mümkün olduğu kadar rahatsızlığınizi belli edin. Ha sunuda düşünün eşinizin sizin ailenize nasıl davranmasıni istiyorsanız sizde onun ailesine o şekilde davranın

başka zaman olsa neyse de ortalıkta covid var ve artıyor gittikçe...görümceyle kv aynı evde yaşıyorlarsa muhtemelen bi bulaş söz konusu olacak ya covid se ??? Neden böyle bir risk alıyor ki kv ?? bence sevgi böyle birşey değil. gerçekten sevse o eve gitmez kimseyi tedirgin etmemek için..
Eşin tarafından bakınca da bişey diyemiyorum annesine gelme diyememiştir... bebeği ya da seni önemsemediğinden değil..aynı şeyi benim eşimde yapardı gelme diyemezdi o yüzden sen diyeceksin gelme diye kötü sen ol boşver
senin tarafından bakarsam haklısın uzatmaya gerek yok

Valla ya bıktık bugün yine çattık konu sahibi birde evin yedek anahtarını vermiş kendimi kesmek istiyorum
Eşim evi tuttuğumuzda ne olur olmaz die bırakmış bebek doğdığunda hava soğuktu kaloriferler yanmıodu kv p anahtarla gelip evi ısıtmıştı ama ben evdeylen girmeyi düşünmeleri çok tuhaf onu da görümcem demiş madem merak ettn açmıo kapıyı yedek anahtarla gir demş ben de kızdım görümceme daha cesaret edemezşer

Hiç gelmemesi olmaz sonuçta babannesi ama evde hsta kızı varken bize gelşp bebeğimi sevmesi kucağına alması ve eşimin annem hasta değil öle bişey olsa ben gel demem demesi ve bu olayı benm abarttığımı sölemesi beni üzüyor çok koruyucu davranıomuşum . Ufak bi burun akıntısıymış kafayı yicem ben bu adama laf anlatamıorum . Malesef benm ailemin yannda saçma salak hareketler yaptığı için onlar görmek bile istemiolar onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…