Çok abartıyormuşum!

Konuyu okudum ama pandemiyi gormezden gelemezsiniz 5.5 aylikken kovid oldu kizim nefes alamadiginda ,ememediginde neler oluyor ben bilirim simdi kvyi isteyip istememesi degil sorun hasta gorumcenin yanindan gelen kvde illa ki tasiyicidir. Grip mi kovid mi ne belli neye gore dusunceli
Covid konusunda haklısın ben ne kimseye gidiyorum ne kimseyi kabul ederim ama burda konu sahibinin tavrı bana baska turlu geldiği için bu şekilde yorumladım.Sanirim herkes kendi yaşanmışlıklarına göre konuyu yorumluyor,umarım bebeğiniz bir an once toparlar.

Haha gelin zaten yalniz kimse tepesine dikilmedi herkesin isi gücü var ,o aşamaya gelmeyecek kadar akıllıyız cok şükür ,sadece puanını aldi ,sizin de demekki boyle bir yaranız var ,buna bu kadar üzüldüğünüze göre
Sizden aldığı puanı takıyor mu sizce:KK48:
Vallahi öyle bir yaram yok çocuk konusunda çünkü çocuğum yok
Nerde iki insanın güzel anları varsa onlara salça olan topluluğa tahammülüm yok sadece .

Ama

ama aynı evin içindeler bulaşmaz mı hasta olmasa bile taşıyıcı olamaz mı
Soğuk algınlığı bir virüs işi olmadığı için taşıyıcılık diye bir şey yok. Grip ise ayrı. Ama dediğinize göre sadece burnu akıyorsa soğuk almıştır. Yani babaanne bir şey taşımıyor korkmayın.

Sizden aldığı puanı takıyor mu sizce:KK48:
Vallahi öyle bir yaram yok çocuk konusunda çünkü çocuğum yok
Nerde iki insanın güzel anları varsa onlara salça olan topluluğa tahammülüm yok sadece .
Valla benden degil ama teyzemden para istedigi icin takmak zorunda kaldi canim.Ha teyzem verdiği parayı torunu icin veriyor ,kucuk şeylerin hesabını yapmaz ,yemeğini teyzem yapip gonderiyor,haftalik sütü nu yoğurdunu teyzem gonderiyor ,yani senin için üzgünüm ama aradigin görüntü burda yok

Olan işte bize oluo kendi naptı siz olunca
Ben covid olunca kendiside test yaptırdı baktık ki pozitif ama hiç belirtisi yok muhtemelen bana ondan bulaştı çünkü hep evdeydim bu sefer o da ben mi getirdik covid i diye üzüldü gene biz bisiy demedik tabi kendisine ama kendinde sucladi

tabii ki abartmıyorsunuz. daha çok küçük ne sevmesi zırt pırt, zaten uyuyor olur sürekli yavru...hasta olmasalar tamam da artık bu devirde nezle covid hepsi iç içe geçmiş durumda, kendilerinin demesi lazım gelmeyelim bu durumda diye. kim alınır kırılır diye düşünmeyin hiç, gelmelerini istemiyorsanız açıkça söyleyin iyileşince görüşelim diye. önemli olan minicik bebeğin sağlığı. biz bir şekilde toparlarız da daha onun bağışıklığı ne..

Valla benden degil ama teyzemden para istedigi icin takmak zorunda kaldi canim.Ha teyzem verdiği parayı torunu icin veriyor ,kucuk şeylerin hesabını yapmaz ,yemeğini teyzem yapip gonderiyor,haftalik sütü nu yoğurdunu teyzem gonderiyor ,yani senin için üzgünüm ama aradigin görüntü burda yok
onları da torunu için yapsın madem teyzeniz

İnananın bu zamana kadar anlayış göstere göstere biley kalmadı bende lohusayken üzdü de karıştrdı ortalığı gitti sürekli bana güzel şeylerden bahsedecekken dedikodu yapmaya gelip batıl şeylerden bahsedio şöyle yapma böyle olur böyle yapma şöylr olur fazla anlayış enayilik oluo
Tabi siz kendi yaşadığınızı daha iyi bilirsiniz kendinize odaklanın bebeğe odaklanın ❤️

Kv ile önceden ne yaşadınız bilmem bundan ve covidden bağımsız yazıyorum çünkü sık gelip gittiklerine göre derdiniz covid de değil.

2 günde bir gelmek bence çok sık yani el kadsr bebek ne gerek var çok özlerse görüntülü arasın. Zaten memeler dışarda evin hali kendinden geçmiş oluyordur muhtemelen

Görümceniz burnum akıyor gelmeyeyim demiş demek ki aşırı düşüncesiz insanlar değiller. Bu durumda kv nin de gelmemesi doğru olurdu. Karakterlerini bilmiyorum o an düşünememiş olabilirler.

Şunu da belirtmek isterim ki tahminimce eşiniz çalışıyor bir işi var. Tahmin edebileceğiniz tüm virüsleri belirtisiz şekilde eşiniz de taşıyor olabilir buna covid de dahil. O yüzden biraz daha sakin kalabilmeye çalışırsanız bunun stresi kafanızı yiyip bitirmez.

Son olarak da ben de hasta olsalar da olmasalar da zaten kv nin gelip gitmesinden rahatsız olduğunuzu(yadırgamıyorum kesinlikle) o yüzden tepki verecek yer bulmayı beklediğinizi ve bu olayla eşinize patladığınızı düşündüm.

Konuyu okudum ama pandemiyi gormezden gelemezsiniz 5.5 aylikken kovid oldu kizim nefes alamadiginda ,ememediginde neler oluyor ben bilirim simdi kvyi isteyip istememesi degil sorun hasta gorumcenin yanindan gelen kvde illa ki tasiyicidir. Grip mi kovid mi ne belli neye gore dusunceli
Kesinlikle bu şelşlde beni anladınız teşekkür edeeim evet zor burnu tıkalı bebeğin emememesi ve sadece emerek beslenmesi ben sadece düşünceszşklerinden bahsediorum

Ben covid olunca kendiside test yaptırdı baktık ki pozitif ama hiç belirtisi yok muhtemelen bana ondan bulaştı çünkü hep evdeydim bu sefer o da ben mi getirdik covid i diye üzüldü gene biz bisiy demedik tabi kendisine ama
Kendinde suç bulması ii ama geç olduktan sonra bi anlamı yok ben de geç olmasın die uğraştım ama eşimden engel yedim konuşmuoruz sırf dün eve gelmesin dedim die

Gerçekten insanların su dusuncesizliginden gına geldi🤦🏻‍♀️
Benim kızın burnu aksa,hafif oksurse kapı önüne çıkarmam ,başkasının vebaline girmek istemem, hastaneye gideriz orda diğer çocuklara gitmek ister aman annecim bak hastasın arkadaşa bulaşmasın der uyariririm, evinede misafir almam hastalık durumunda
Ama başkaları bu durumda çok rahat gerçekten, heleki çocuklar birbirlerine daha çabuk bulastiriyorlar , küçük bebeğin yaninada hastayken gidilmez ,ben maskeyle duruyordum nezle,grip durumlarında. Sevgili konu sahibi siz doğru düşünüyorsunuz , yaptığınız aşırı hassasiyet değil bence olması gereken👍

Benim kızın burnu aksa,hafif oksurse kapı önüne çıkarmam ,başkasının vebaline girmek istemem, hastaneye gideriz orda diğer çocuklara gitmek ister aman annecim bak hastasın arkadaşa bulaşmasın der uyariririm, evinede misafir almam hastalık durumunda
Ama başkaları bu durumda çok rahat gerçekten, heleki çocuklar birbirlerine daha çabuk bulastiriyorlar , küçük bebeğin yaninada hastayken gidilmez ,ben maskeyle duruyordum nezle,grip durumlarında. Sevgili konu sahibi siz doğru düşünüyorsunuz , yaptığınız aşırı hassasiyet değil bence olması gereken👍teşekkğr

tabii ki abartmıyorsunuz. daha çok küçük ne sevmesi zırt pırt, zaten uyuyor olur sürekli yavru...hasta olmasalar tamam da artık bu devirde nezle covid hepsi iç içe geçmiş durumda, kendilerinin demesi lazım gelmeyelim bu durumda diye. kim alınır kırılır diye düşünmeyin hiç, gelmelerini istemiyorsanız açıkça söyleyin iyileşince görüşelim diye. önemli olan minicik bebeğin sağlığı. biz bir şekilde toparlarız da daha onun bağışıklığı ne..
Ben de bu düşünceden bahsediorum ama nerdeee beni anladığınız için teşekkür ederim

Ama başkaları bu durumda çok rahat gerçekten, heleki çocuklar birbirlerine daha çabuk bulastiriyorlar , küçük bebeğin yaninada hastayken gidilmez ,ben maskeyle duruyordum nezle,grip durumlarında. Sevgili konu sahibi siz doğru düşünüyorsunuz , yaptığınız aşırı hassasiyet değil bence olması gereken👍
Ne maskesi maskeyi çıkardı yanıma oturdu bebeği kucağına almak istedi sevdi ona göre hava hoş hep anneler düşünüo gram düşünmüo babası sonra büyüyünce ahkam keser

Ne maskesi maskeyi çıkardı yanıma oturdu bebeği kucağına almak istedi sevdi ona göre hava hoş hep anneler düşünüo gram düşünmüo babası sonra büyüyünce ahkam keser
Ah ya valla anneler gibi kimse ince düşünmez, ama sağlık ve hijyen konusunda herkes bir bebeğe/çocuğa gerekli hassasiyeti göstermeli yazık ya çocuklar hastalanınca dayanamıyorum hiç ,biz hasta olunca perişan oluyoruz onlar hele küçücük 😔

X