Olan işte bize oluo kendi naptı siz oluncaAynen öyle bakalım kayınvalide nasıl davranacak hiç bilmiyorum inşallah kucağa filan almak istemez benimkiler bide prematüre doğdular enfeksiyona çok açıklar hala bagisikliklari toparlanmadi ama işte insanlar düşüncesiz biraz ben hamileyken başka şehirden otobüsle geldi covid patlamış herkes korkarken bende hamile olmama rağmen bir duş almadı yoldan gelmişsin anne duş almak istersen hani gir filan dedim yok ellerimi yıkadım dedi sonra ben hiç evden çıkmazken 5 gün içinde covid oldum kayınvalide pozitif çıktı hiç belirtisi yoktu. Böyle insanlar
Tabiki ağlamaktan başka bişey bilmiolar ki yazık benm oğlum gaz problemi vardı ağlamaktan göbekte fıtık oldu hasta olursa napcam hiç düşünen yok ama baksan herkes düşünüoBebeklerde grip çook zor oluyor. Sevmese daha iyi olurmuş kayinvalide. Insanda az dusunce olur
Benim teyzemin gelini de sizin gibi bir tip,burda sorun nezle falan olmasi degil ,sorun gelmeleri.Ha sana sonunda ne olacak söyleyeyim kendinden herkesi sogutacaksin, kimse seni de bebeğini de yemez.insanlar torunlarına ayri bir düşkün oluyor bir hevesi oluyor.Sizin gibiler yüzünden her sey burunlarından geliyorEvet verrdim ki zaten onlar gelmezdi biz öyle yetşmedk haftaya herkes ii olunca severdk die düşünürz şimdi hasta olsa bebek nolcak ayak kesmesini düşünemem ben o durumda işte
Ben de öyleydim içimde patlayacağına artık dışarda patlasın herkes bilsinValla fazla anlayış aynen öyle oluyor bazen bende kızıyorum bu konuda kendime. Ama artık kırmadan lafımı söylemeye karar verdim her konuda. Önceden susardim konuşmazdim Hadi bı tatsızlık olmasın diye ama içimde patlardi
Hicte abartmiyorsunuz pandemi donemi zaten nezle mi degil mi nerrden bilinecek . Daha 3 gun once arkadasimi koronadan kaybettik2 aylık bir bebeğim var beklenenden kilosu bayağa düşük doğdu anca toparlıayabildik çok şükür şimdi ii ideal kiloda.
Şöyle bir sıkıntı var kayınvalidemlerle yakın oturuyoruz 2 günde bir görümcemle bebeği sevmeye gelmek istiolar tamm gelsnler ama sevlcek bebek değilki daha sürekli uyuyo anlamış değilmgörümcem nezle olmuş 2-3 gündür iileşyim öyle giderim demş ama kayınvalidem dün akşam gelmek istedi bize patik örmüş onu denicekmiş eşim tamm gel deyip bana söyledi ben de kardeşn hasta annende taşıodur o mikrobu daha sonra gelsin bak bebek küçük dedim . Bana dediği bişey olmaz sadece kardeşimin burnu akıomuş hem annemde bişey yok bişeyin en kötüsünü düşünme dedi tabi aramızda tartişma çıktı annesi geldi bebeğimi sevdi patkleri bıraktı gitti eşimin dediği çıkardığın tantanaya değdiği mi dedi tabi yine tartışma
Şimdi söyleyin nolur ben mi abartıorum?
Evet verrdim ki zaten onlar gelmezdi biz öyle yetşmedk haftaya herkes ii olunca severdk die düşünürz şimdi hasta olsa bebek nolcak ayak kesmesini düşünemem ben o durumda işte
Ne alakasi var pandemi donemindeyiz 1 hafta sonra sevse burnundan mi gelecek . Asil sizin gibiler yuzunden yenemiyoruz iste bir turlu . Grip bile bebekte ne kadar zorken birde korona bulastigini dusununBenim teyzemin gelini de sizin gibi bir tip,burda sorun nezle falan olmasi degil ,sorun gelmeleri.Ha sana sonunda ne olacak söyleyeyim kendinden herkesi sogutacaksin, kimse seni de bebeğini de yemez.insanlar torunlarına ayri bir düşkün oluyor bir hevesi oluyor.Sizin gibiler yüzünden her sey burunlarından geliyor
Benm bebeğimin ağlamaktan göbek fıtığı var gaz sorunu yüzünden , şimdi nezle olursa nasıl olcak peki. Torununa ayrı düşkünlük varsa bunu düşünemio mu acaba . Yemez biliom gelince çok da güzel sevio şefkatle ama evde nezle kızı varken gelmesi normal mi onun alışkın olduğu mikroba bebek alışkın değilBenim teyzemin gelini de sizin gibi bir tip,burda sorun nezle falan olmasi degil ,sorun gelmeleri.Ha sana sonunda ne olacak söyleyeyim kendinden herkesi sogutacaksin, kimse seni de bebeğini de yemez.insanlar torunlarına ayri bir düşkün oluyor bir hevesi oluyor.Sizin gibiler yüzünden her sey burunlarından geliyor
Pardon da sizin gibiler derken sen benim hakkımda ne biliyorsun?Benim kadar dikkat eden kimse yok!Ama burada kadının derdi hastalik degil ,kvnin gelmesi,zaten yakin oturuyorlarmis ,anlasilan yakinlar.Dusuncesiz olsalar, gorumce kendini uzak tutmazdı,eger kotu bir durum olsa ,bu düşünceye sahip birisi zaten gelmez diye düşünüyorum bu benim fikrim ,siz benimle ilgili ahkam kesmeden önce konuya bakınNe alakasi var pandemi donemindeyiz 1 hafta sonra sevse burnundan mi gelecek . Asil sizin gibiler yuzunden yenemiyoruz iste bir turlu . Grip bile bebekte ne kadar zorken birde korona bulastigini dusunun
Bir tek sizin bebeklerde sorun var zaten bir tek sizinki bebek ,bahsettiğim gelinin bebegi de böyle gereksiz pimpiriklendikce bebegin basina gelmeyen kalmadi.Sen nezle olursan peki ,bebegi ne yapacaksın?Kusura bakma konuya artik yazmayacağım bu benim fikrim senin buradaki derdin bunu bahane ederek sorun çıkarıp ayaklarını kesmek,sana iyi günlerBenm bebeğimin ağlamaktan göbek fıtığı var gaz sorunu yüzünden , şimdi nezle olursa nasıl olcak peki. Torununa ayrı düşkünlük varsa bunu düşünemio mu acaba . Yemez biliom gelince çok da güzel sevio şefkatle ama evde nezle kızı varken gelmesi normal mi onun alışkın olduğu mikroba bebek alışkın değil
Verrdim evet ama onlar da gelmezdi diorum. Valla bebek doğana kadar bendelerdi zaten hep geiolardı hiç rahatsızlığım yoktu 10 günlük bebeğimle evimde ortalığı karştrdıda gitti ozmn nie düşünmedi torununuNe hikmetse burda açılan konularda hep kişinin kendi ailesi aşırı düşünceli, eş ailesi düşüncesiz oluyor. Ben gelirler mi gelmezler mi diye sormamıştım zaten, gelseler aynı tepkiyi verir miydiniz diye sordum.
Eğer görümcenizin ciddi bir durumu olsaydı kayınvalideniz de gelmezdi zaten. Burnum akıyor ben evde kalayım diyen bir insan onu da düşünürdü merak etmeyin. Sizin nasıl bebek canınızsa onların da canı. Bu havalarda burnu akmayan mı var?
Ben asıl sorunun hastalık falan değil sık sık bebek sevmeye gelmeleri olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederimNe alakasi var pandemi donemindeyiz 1 hafta sonra sevse burnundan mi gelecek . Asil sizin gibiler yuzunden yenemiyoruz iste bir turlu . Grip bile bebekte ne kadar zorken birde korona bulastigini dusunun
çok yüz vermişsin insanlara onlar da bunu kullanıyor haftalık görseler ölmezler eşinle açık konuş bu kadar samimiyet sonrası bak lohusayken ortalığı kaıştırmış fazla iyi niyet değil saflık oluyor ve insanlara sen ne verirsen fazlasını isterlerBenm bebeğimin ağlamaktan göbek fıtığı var gaz sorunu yüzünden , şimdi nezle olursa nasıl olcak peki. Torununa ayrı düşkünlük varsa bunu düşünemio mu acaba . Yemez biliom gelince çok da güzel sevio şefkatle ama evde nezle kızı varken gelmesi normal mi onun alışkın olduğu mikroba bebek alışkın değil
Herkesin torunu oluyorsa millet de lohusa hasta oluyor kusura bakmayın teyzenizde ikinci planda kalmayı biraz öğrensin milletin başında dikilmesin ailece birbirinizi gazlamayın bence çok iyi olsanız teee forumda hala kadının arkasından atmazsınız. İnsanları bi salın ya bu neymiş arkadaş . Gelin en iyisini yapmışBenim teyzemin gelini de sizin gibi bir tip,burda sorun nezle falan olmasi degil ,sorun gelmeleri.Ha sana sonunda ne olacak söyleyeyim kendinden herkesi sogutacaksin, kimse seni de bebeğini de yemez.insanlar torunlarına ayri bir düşkün oluyor bir hevesi oluyor.Sizin gibiler yüzünden her sey burunlarından geliyor
Asla öyle bişey değil gelmeleri de sıkıntı değil ama 2 günde bi gelinmez dimi sizde anne olmalısnız 2 aylık bebeğin nasık olduğunj ii bilirsnz bebek uyurken severek uyandırolar ve gidiolar sonra ben çekiorum bebeğin uyuduğunu bile bile zangır zangır zile basıolar . Tabi ki de tek bebek ben de değil ama ben de teyzenizin gelini hiç değilm ii günlerBir tek sizin bebeklerde sorun var zaten bir tek sizinki bebek ,bahsettiğim gelinin bebegi de böyle gereksiz pimpiriklendikce bebegin basina gelmeyen kalmadi.Sen nezle olursan peki ,bebegi ne yapacaksın?Kusura bakma konuya artik yazmayacağım bu benim fikrim senin buradaki derdin bunu bahane ederek sorun çıkarıp ayaklarını kesmek,sana iyi günler
Konuyu okudum ama pandemiyi gormezden gelemezsiniz 5.5 aylikken kovid oldu kizim nefes alamadiginda ,ememediginde neler oluyor ben bilirim simdi kvyi isteyip istememesi degil sorun hasta gorumcenin yanindan gelen kvde illa ki tasiyicidir. Grip mi kovid mi ne belli neye gore dusunceliPardon da sizin gibiler derken sen benim hakkımda ne biliyorsun?Benim kadar dikkat eden kimse yok!Ama burada kadının derdi hastalik degil ,kvnin gelmesi,zaten yakin oturuyorlarmis ,anlasilan yakinlar.Dusuncesiz olsalar, gorumce kendini uzak tutmazdı,eger kotu bir durum olsa ,bu düşünceye sahip birisi zaten gelmez diye düşünüyorum bu benim fikrim ,siz benimle ilgili ahkam kesmeden önce konuya bakın
Lohusayken ne yaptı size. Neyi haketmediniz.Evet ama lohısalığımda bana yaptığından yoksa binsıkıntım yoktu evlatlarına karşı hep savundum ben onu haketmeiodum hele lohusayken
Verrdim evet ama onlar da gelmezdi diorum. Valla bebek doğana kadar bendelerdi zaten hep geiolardı hiç rahatsızlığım yoktu 10 günlük bebeğimle evimde ortalığı karştrdıda gitti ozmn nie düşünmedi torununu
Haha gelin zaten yalniz kimse tepesine dikilmedi herkesin isi gücü var ,o aşamaya gelmeyecek kadar akıllıyız cok şükür ,sadece puanını aldi ,sizin de demekki boyle bir yaranız var ,buna bu kadar üzüldüğünüze göreHerkesin torunu oluyorsa millet de lohusa hasta oluyor kusura bakmayın teyzenizde ikinci planda kalmayı biraz öğrensin milletin başında dikilmesin ailece birbirinizi gazlamayın bence çok iyi olsanız teee forumda hala kadının arkasından atmazsınız. İnsanları bi salın ya bu neymiş arkadaş . Gelin en iyisini yapmış
Sucu bile ogrendi zile basmiyor , bebegi uyandirmak nedir yaAsla öyle bişey değil gelmeleri de sıkıntı değil ama 2 günde bi gelinmez dimi sizde anne olmalısnız 2 aylık bebeğin nasık olduğunj ii bilirsnz bebek uyurken severek uyandırolar ve gidiolar sonra ben çekiorum bebeğin uyuduğunu bile bile zangır zangır zile basıolar . Tabi ki de tek bebek ben de değil ama ben de teyzenizin gelini hiç değilm ii günler