Çok abartıyormuşum!

Iki saat oturmus ne var bunda Allah askina ya

Çözüm bulmayı düşünüyor musunuz
Çözüm eşimle konuştum ama anlamıo ben düşünmüomuyum oğlumu annemin bişeyi yok dedim dio bundan sonra kendim sölicem ben dertleneceğime o dertlensin

Abartmışsınız. Hastalık flan değil de annenin gelmesi genel olarak sizi rahatsız ediyor bence. Ama anası yani atsan atılmaz. Satsan satılmaz. Gelecek sevecek gidecek.

Sende 2 aylık bebeğini seviyorsundur cnm ya. Doğmuş olan bir bebeğin her anı özel ve güzel. Bakmak bile yeter Sevmek için 6-7 ayları mı bekleyeceksiniz.

Anlamıo başta eşim anlamıo onlar zaten bencil. sevsinlerdr bebek ağlayınca acaba nie ağlıo nesi var alla alla diyip duruolar bana sonra ne biliyim ben diolar bişey bilmeyen insanlar muhatap oluom

Valla çıkarmyın izin vermeyin almalarına sonra üzülşne biz oluoz herkes evşne gidio

İnananın bu zamana kadar anlayış göstere göstere biley kalmadı bende lohusayken üzdü de karıştrdı ortalığı gitti sürekli bana güzel şeylerden bahsedecekken dedikodu yapmaya gelip batıl şeylerden bahsedio şöyle yapma böyle olur böyle yapma şöylr olur fazla anlayış enayilik oluo

Abartmışsınız. Kendi anneniz kardeşiniz gelse yine aynı tepkiyi verir miydiniz? Sanmam. Gelmeseler eminim bu sefer benim çoçuğumu sevmiyorlar diye dertlenirdiniz ki bence bunu hak ediyorsunuz. Zaten tedbirlerini almışlar görümceniz gelmemiş, kayınvalidenin yerinde olsam şu düşüncelerinizi öğrendiğimde ben de ayağımı keserdim.

Valla çıkarmyın izin vermeyin almalarına sonra üzülşne biz oluoz herkes evşne gidio
Aynen öyle bakalım kayınvalide nasıl davranacak hiç bilmiyorum inşallah kucağa filan almak istemez benimkiler bide prematüre doğdular enfeksiyona çok açıklar hala bagisikliklari toparlanmadi ama işte insanlar düşüncesiz biraz ben hamileyken başka şehirden otobüsle geldi covid patlamış herkes korkarken bende hamile olmama rağmen bir duş almadı yoldan gelmişsin anne duş almak istersen hani gir filan dedim yok ellerimi yıkadım dedi sonra ben hiç evden çıkmazken 5 gün içinde covid oldum kayınvalide pozitif çıktı hiç belirtisi yoktu. Böyle insanlar

Kendşni uzak tutan görümcem ve zaten aynı evde yaşıolar . Kendi ailem yapmaz ki öle şeyler başta annem yapmaz öle yetştk biz . Özler tabi sevsin ama ortalıkta evinde hastalık gezerken değil.

Valla fazla anlayış aynen öyle oluyor bazen bende kızıyorum bu konuda kendime. Ama artık kırmadan lafımı söylemeye karar verdim her konuda. Önceden susardim konuşmazdim Hadi bı tatsızlık olmasın diye ama içimde patlardi

Öyle bi durumda ben olsam içeride biraz durduktan sonra bebeği emzirme uyutma vs bahanesiyle götürürüm odaya

Evet ama lohısalığımda bana yaptığından yoksa binsıkıntım yoktu evlatlarına karşı hep savundum ben onu haketmeiodum hele lohusayken

Evet verrdim ki zaten onlar gelmezdi biz öyle yetşmedk haftaya herkes ii olunca severdk die düşünürz şimdi hasta olsa bebek nolcak ayak kesmesini düşünemem ben o durumda işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…