Iki saat oturmus ne var bunda Allah askina yaYoo patiği bırakıp gitmedi 8 de geldi 10 da gitti kucağına aldı sevdi ama öpmedi dibime oturdu oğluda tek kelime etmedi telefonla oynadı durdu anası gidene kadar ha bide balkona sigara çıktı beni yalnız bıraktı bide bilerek yapıo artık
Hayr tabiki banyo yapıp dışarı çıkmış nezle olmuş öyle diolar bide yanmda dioKovid testi oldu mu bu abla acaba? Burnu akıyormuş?
Evet abartıyorsun, onlar düşüncesiz olsa zaten kendini uzak tutmazdı.Belli ki hevesleri var ,kadin gelmis gitmis hemen .Kendi ailen olsa böyle düşünmezdin ,iki günde bir ne var diyorsun ,insan torununu sever ,özler, bunlar cok insani duygular, biraz empati l
Çözüm eşimle konuştum ama anlamıo ben düşünmüomuyum oğlumu annemin bişeyi yok dedim dio bundan sonra kendim sölicem ben dertleneceğime o dertlensinÇözüm bulmayı düşünüyor musunuz
Abartmışsınız. Hastalık flan değil de annenin gelmesi genel olarak sizi rahatsız ediyor bence.2 aylık bir bebeğim var beklenenden kilosu bayağa düşük doğdu anca toparlıayabildik çok şükür şimdi ii ideal kiloda.
Şöyle bir sıkıntı var kayınvalidemlerle yakın oturuyoruz 2 günde bir görümcemle bebeği sevmeye gelmek istiolar tamm gelsnler ama sevlcek bebek değilki daha sürekli uyuyo anlamış değilmgörümcem nezle olmuş 2-3 gündür iileşyim öyle giderim demş ama kayınvalidem dün akşam gelmek istedi bize patik örmüş onu denicekmiş eşim tamm gel deyip bana söyledi ben de kardeşn hasta annende taşıodur o mikrobu daha sonra gelsin bak bebek küçük dedim . Bana dediği bişey olmaz sadece kardeşimin burnu akıomuş hem annemde bişey yok bişeyin en kötüsünü düşünme dedi tabi aramızda tartişma çıktı annesi geldi bebeğimi sevdi patkleri bıraktı gitti eşimin dediği çıkardığın tantanaya değdiği mi dedi tabi yine tartışma
Şimdi söyleyin nolur ben mi abartıorum?
Anlamıo başta eşim anlamıo onlar zaten bencil. sevsinlerdr bebek ağlayınca acaba nie ağlıo nesi var alla alla diyip duruolar bana sonra ne biliyim ben diolar bişey bilmeyen insanlar muhatap oluomBence haklısınız 3 aylık bebişim var benim de ben öpmeye korkuyorum kuzumu. Biz yetişkinleri hasta yapmayan taşıyıcı olduğumuz virüsler bebekleri hasta edebiliyor. Rsv virüsü salgını var şu an bebeklerde. Covid19 a hiç girmiyorum bile. Ne gerek var riske atmaya..
Valla çıkarmyın izin vermeyin almalarına sonra üzülşne biz oluoz herkes evşne gidioBirde şimdi kayinvalidemlerde gelmek istiyor görmeye torunlarini haliyle. Yine odadan cikarmicam yataklarında zaten uyuyorlar ama insan bı tedirgin oluyor yani hamileligimde kayınvalidem bakmaya gelmişti. Covid geçirdim. O da pozitf çıktı hiç belirtisi yoktu. Yani anlayacaginiz çok çok haklısınız. Bende şuan tedirginim.
İnananın bu zamana kadar anlayış göstere göstere biley kalmadı bende lohusayken üzdü de karıştrdı ortalığı gitti sürekli bana güzel şeylerden bahsedecekken dedikodu yapmaya gelip batıl şeylerden bahsedio şöyle yapma böyle olur böyle yapma şöylr olur fazla anlayış enayilik oluoYani bebek küçükte olsa büyükte olsa sevecekler....evet hastalık için haklısınız bir şey diyemem ama onlarında torunu biraz daha mı anlayış gösterseniz sonuçta onlarda biliyor geldiklerinde küçük çocuğun hep uyumuş durumda olacağını...
Aynen öyle bakalım kayınvalide nasıl davranacak hiç bilmiyorum inşallah kucağa filan almak istemez benimkiler bide prematüre doğdular enfeksiyona çok açıklar hala bagisikliklari toparlanmadi ama işte insanlar düşüncesiz biraz ben hamileyken başka şehirden otobüsle geldi covid patlamış herkes korkarken bende hamile olmama rağmen bir duş almadı yoldan gelmişsin anne duş almak istersen hani gir filan dedim yok ellerimi yıkadım dedi sonra ben hiç evden çıkmazken 5 gün içinde covid oldum kayınvalide pozitif çıktı hiç belirtisi yoktu. Böyle insanlarValla çıkarmyın izin vermeyin almalarına sonra üzülşne biz oluoz herkes evşne gidio
Kendşni uzak tutan görümcem ve zaten aynı evde yaşıolar . Kendi ailem yapmaz ki öle şeyler başta annem yapmaz öle yetştk biz . Özler tabi sevsin ama ortalıkta evinde hastalık gezerken değil.Evet abartıyorsun, onlar düşüncesiz olsa zaten kendini uzak tutmazdı.Belli ki hevesleri var ,kadin gelmis gitmis hemen .Kendi ailen olsa böyle düşünmezdin ,iki günde bir ne var diyorsun ,insan torununu sever ,özler, bunlar cok insani duygular, biraz empati lütfen
Evlnde hastalık olmasa yatıya kalsın ki kaldı da önceden hiç sorun değilIki saat oturmus ne var bunda Allah askina ya
Valla fazla anlayış aynen öyle oluyor bazen bende kızıyorum bu konuda kendime. Ama artık kırmadan lafımı söylemeye karar verdim her konuda. Önceden susardim konuşmazdim Hadi bı tatsızlık olmasın diye ama içimde patlardiİnananın bu zamana kadar anlayış göstere göstere biley kalmadı bende lohusayken üzdü de karıştrdı ortalığı gitti sürekli bana güzel şeylerden bahsedecekken dedikodu yapmaya gelip batıl şeylerden bahsedio şöyle yapma böyle olur böyle yapma şöylr olur fazla anlayış enayilik oluo
Kusura bakma burda senin sorunun onun kv olmasi ,baska bir sey degilEvlnde hastalık olmasa yatıya kalsın ki kaldı da önceden hiç sorun değil
Evet ama lohısalığımda bana yaptığından yoksa binsıkıntım yoktu evlatlarına karşı hep savundum ben onu haketmeiodum hele lohusaykenAbartmışsınız. Hastalık flan değil de annenin gelmesi genel olarak sizi rahatsız ediyor bence.Ama anası yani atsan atılmaz. Satsan satılmaz. Gelecek sevecek gidecek.
Sende 2 aylık bebeğini seviyorsundur cnm ya. Doğmuş olan bir bebeğin her anı özel ve güzel. Bakmak bile yeterSevmek için 6-7 ayları mı bekleyeceksiniz.
Devamlı görmek istemem hele evde nezle biri varken hiç istemem o kadar bencil değilimAnlamın çocuğu olsa yakın olsak bende devamlı görmek isterim.Siz istemez misiniz?
Evet nezle olduğumda bende gitmek istemem ama siz nezle biri varken gelmesine değil genel olarak gelmesine takmışsınız zaten.Devamlı görmek istemem hele evde nezle biri varken hiç istemem o kadar bencil değilim
Evet verrdim ki zaten onlar gelmezdi biz öyle yetşmedk haftaya herkes ii olunca severdk die düşünürz şimdi hasta olsa bebek nolcak ayak kesmesini düşünemem ben o durumda işteAbartmışsınız. Kendi anneniz kardeşiniz gelse yine aynı tepkiyi verir miydiniz? Sanmam. Gelmeseler eminim bu sefer benim çoçuğumu sevmiyorlar diye dertlenirdiniz ki bence bunu hak ediyorsunuz. Zaten tedbirlerini almışlar görümceniz gelmemiş, kayınvalidenin yerinde olsam şu düşüncelerinizi öğrendiğimde ben de ayağımı keserdim.