- 9 Ağustos 2021
- 14.903
- 50.592
Kısır döngüye giriyoruzYine başladık 2 güne bir gelen Kv ile farkında mısın geçen konu gibi
Valla ben yapamazdım açıkçası . Kesin suratımdan belli olurdu ayaklarını keserdim . Bak Kv ler geldiler 4 gün kaldılar . 4 öğün yemek wc temizle vs . Oğlumla ilgilenemedim hiçKısır döngüye giriyoruz
Yani ne bileyim iki güne bir gelen kv ve görümce varsa ben çıldırırdım nasıl katlanıyor bu hanımlar aklım almıyor
Sormayın geçen emziriodum açamadım kapıyı yıprattılar yemek getrmşler bana 3 hafta annemlerde kaldım 1 kere aradılar.2 güne bir kabul etmeyin haftalık gelsinler bari bu ne zırt pırt evde ya
kendisi kalkıp yardım edemiyor mu acaba?Valla ben yapamazdım açıkçası . Kesin suratımdan belli olurdu ayaklarını keserdim . Bak Kv ler geldiler 4 gün kaldılar . 4 öğün yemek wc temizle vs . Oğlumla ilgilenemedim hiçdesteksiz uyuyan oğlum o zamandan beri yatağa beni de giydiriyor birde üzerine 2 elimi tutup uyuyor ayrılık kaygısı başladı . Birde haftaya oyun grubuna başlayacak çocuğu tedavi etmeye çalışıyorum sürekli
Ahh keşke ama eşim balkonda sigara içerken aramışKeşke kocası aradığı zaman arkadan seslenseydin anne ablam hasta ya daha sonra görüşelim diye
Yukarda da denmiş hastayım deyin kabul etmeyin ya da bi sinir krızı her şeyi çözer klasik ama etkili bu arada ben yalandan değil gerçekten sinir krizi geçiririmSormayın geçen emziriodum açamadım kapıyı yıprattılar yemek getrmşler bana 3 hafta annemlerde kaldım 1 kere aradılar.
Açmayınca yedek anahtar vardı onlarda onla gşrcrklermşti tekrar gelip kızdım sakın gelmeyn dedşm o şeklde
Bundan sonra beni arasın senin ne ilgin var deyin biraz sesiniz çıksın yazık dğil mi canınızaAhh keşke ama eşim balkonda sigara içerken aramış
EvetKonu sahibi bebeği emziriyor musun
EvetKonu sahibi bebeği emziriyor musun
Valla kalkıp bide çay mı koycam oğlu koysun ya da mutfak orda kendi yapsın beneğimi bırakıp hiçbişey yapmamonlar yapsın ben bakarım bebeğimeTuğçecim o hizmet aşkıdır çayları kahveleri gelior el kızı zaten vicdan da yapmıyorlar evi mi toplasın çocuğa mı baksın kimse umursamıyor valla ben burda konu sahibine kızdım sınır koyacak
Yukarda da denmiş hastayım deyin kabul etmeyin ya da bi sinir krızı her şeyi çözer klasik ama etkili bu arada ben yalandan değil gerçekten sinir krizi geçiririm
biraz suratınız düşsün bebek uyuyacak diye odaya geçin
Yoo patiği bırakıp gitmedi 8 de geldi 10 da gitti kucağına aldı sevdi ama öpmedi dibime oturdu oğluda tek kelime etmedi telefonla oynadı durdu anası gidene kadar ha bide balkona sigara çıktı beni yalnız bıraktı bide bilerek yapıo artıkBiraz abartmışsınız sanki ama şuan normal bı dönemde de değiliz korona vs insanlar korkuyor gerçekten korkunuzuda anlıyorum ama onlarda illaki özlüyolar zaten cok durmamış patiği bırakıp gitmiş 2 aylık bebek şap şup opulmez öylede yapmadiysa çok büyütmeyin bence
Çözüm bulmayı düşünüyor musunuz?Yoo patiği bırakıp gitmedi 8 de geldi 10 da gitti kucağına aldı sevdi ama öpmedi dibime oturdu oğluda tek kelime etmedi telefonla oynadı durdu anası gidene kadar ha bide balkona sigara çıktı beni yalnız bıraktı bide bilerek yapıo artık
Bence haklısınız 3 aylık bebişim var benim de ben öpmeye korkuyorum kuzumu. Biz yetişkinleri hasta yapmayan taşıyıcı olduğumuz virüsler bebekleri hasta edebiliyor. Rsv virüsü salgını var şu an bebeklerde. Covid19 a hiç girmiyorum bile. Ne gerek var riske atmaya..2 aylık bir bebeğim var beklenenden kilosu bayağa düşük doğdu anca toparlıayabildik çok şükür şimdi ii ideal kiloda.
Şöyle bir sıkıntı var kayınvalidemlerle yakın oturuyoruz 2 günde bir görümcemle bebeği sevmeye gelmek istiolar tamm gelsnler ama sevlcek bebek değilki daha sürekli uyuyo anlamış değilmgörümcem nezle olmuş 2-3 gündür iileşyim öyle giderim demş ama kayınvalidem dün akşam gelmek istedi bize patik örmüş onu denicekmiş eşim tamm gel deyip bana söyledi ben de kardeşn hasta annende taşıodur o mikrobu daha sonra gelsin bak bebek küçük dedim . Bana dediği bişey olmaz sadece kardeşimin burnu akıomuş hem annemde bişey yok bişeyin en kötüsünü düşünme dedi tabi aramızda tartişma çıktı annesi geldi bebeğimi sevdi patkleri bıraktı gitti eşimin dediği çıkardığın tantanaya değdiği mi dedi tabi yine tartışma
Şimdi söyleyin nolur ben mi abartıorum?
Bence hiç abartmiyorsunuz. Kuzenimin 10 günlük bebeği evin içerisinde babası gripken bulaşıyor ve bebekte bronşite çevirdiği için yenidoğan yogunbakimda yattı. Bence çok haklısınız. 2 aylık bir bebek hasta olursa çok zor. Benimde şuan 3 aylık ikizlerim var. Annemler farklı sehirdeydi Bebek görmeye geldiler. Ben zaten yatak odasında olduğu için çocuklarımın yatakları o yüzden hiç çıkarmadım odadan. Sagolsunlar kimsede kucağa filan almadılar. Yaklasmadilarda çocuklara.2 gün durup gittiler.2 aylık bir bebeğim var beklenenden kilosu bayağa düşük doğdu anca toparlıayabildik çok şükür şimdi ii ideal kiloda.
Şöyle bir sıkıntı var kayınvalidemlerle yakın oturuyoruz 2 günde bir görümcemle bebeği sevmeye gelmek istiolar tamm gelsnler ama sevlcek bebek değilki daha sürekli uyuyo anlamış değilmgörümcem nezle olmuş 2-3 gündür iileşyim öyle giderim demş ama kayınvalidem dün akşam gelmek istedi bize patik örmüş onu denicekmiş eşim tamm gel deyip bana söyledi ben de kardeşn hasta annende taşıodur o mikrobu daha sonra gelsin bak bebek küçük dedim . Bana dediği bişey olmaz sadece kardeşimin burnu akıomuş hem annemde bişey yok bişeyin en kötüsünü düşünme dedi tabi aramızda tartişma çıktı annesi geldi bebeğimi sevdi patkleri bıraktı gitti eşimin dediği çıkardığın tantanaya değdiği mi dedi tabi yine tartışma
Birde şimdi kayinvalidemlerde gelmek istiyor görmeye torunlarini haliyle. Yine odadan cikarmicam yataklarında zaten uyuyorlar ama insan bı tedirgin oluyor yani hamileligimde kayınvalidem bakmaya gelmişti. Covid geçirdim. O da pozitf çıktı hiç belirtisi yoktu. Yani anlayacaginiz çok çok haklısınız. Bende şuan tedirginim.2 aylık bir bebeğim var beklenenden kilosu bayağa düşük doğdu anca toparlıayabildik çok şükür şimdi ii ideal kiloda.
Yani bebek küçükte olsa büyükte olsa sevecekler....evet hastalık için haklısınız bir şey diyemem ama onlarında torunu biraz daha mı anlayış gösterseniz sonuçta onlarda biliyor geldiklerinde küçük çocuğun hep uyumuş durumda olacağını...2 aylık bir bebeğim var beklenenden kilosu bayağa düşük doğdu anca toparlıayabildik çok şükür şimdi ii ideal kiloda.