Ben de altcoin diye bi şey olduğunu son 2 ayda öğrendim son 1 aydada icraate geçtim anca cesaret topladımO zaman bnb alsak yine zengindik yani keşke bilseydim ya ben hiç bilmiyodum kripto diye bişeyi bi aralar bitcoin fln filan duymuştum ama böyle altcoinler varmış şu bu hiç bilmiyodum asla lost diye bi sayfa var instada ona corona haberleri için bakardım boşanacağım dönemde hani mahkemeler kapanırsa fln yasaklardan davam görülmez diye korkumdan devamlı o adamın yasaklarla alakalı verdiği bilgileri takip ederdim. Ne dese çıkıyodu coronayla alakalı. Sonra bi gün takip ederken bu coinlerden bahsetti. Ve böylece altcoin dünyasından haberim oldu . Çok yeni öğrendim yani ben
Valla aynı durumdayız hemen hemen .Ben de altcoin diye bi şey olduğunu son 2 ayda öğrendim son 1 aydada icraate geçtim anca cesaret topladım
Ya bu hikaye süpppper o pizza alan adam ne perişandır şuanAlıp unutanlar varmış. Ciddi unutmuşlar ama şifre vs her şeyi. Mılyon dolarları yatiyormus şimdi orda. Zaten unutmayanlar da artınca ve ortada popüler olan bir şey olmayınca satmıştır. Kimi 2 katta kimi 5 katta vs. Geçen bir haber vardı adam almış sonra artınca satıp pizza mı ne almış arkadaslarina:)
Ben de bugün bi coinde öyle oldum yalnız değilsinizay bende saf saf holo aldım son iki haftadır düşe kalka bi hal oldu bu hafta sonu ben satmadım ya düştüneyse uzun vadede düşündüğüm için tınlamıyorum inşallah paramı komple kaybetmem
ahaha o coin bi gün çıkacak inanıyorumBen de bugün bi coinde öyle oldum yalnız değilsiniz
Pizzacı kralı olacakken pizza hamuru olmak..Ya bu hikaye süpppper o pizza alan adam ne perişandır şuanben kahrolurdum onun yerinde olsam
Hayattaki şansım capsine güzel bi örnek olmuşPizzacı kralı olacakken pizza hamuru olmak..
İnşallah yıllar sonra birileri buradaki yazılarımızı okuyup 0.001 dolar düştü diye x coini satmışlar şimdi o 1000 dolar, diye alay etmezlerHayattaki şansım capsine güzel bi örnek olmuş
Belki de yıllar sonra okuyup vay be kaç liraya almışlar o coini acaba şimdi zenginler midir diye düşünürler . Tabi biz o zaman gerçekten zengin olduğumuzdan artık bu topicte takılmıyoruz zamanımız yok zatenİnşallah yıllar sonra birileri buradaki yazılarımızı okuyup 0.001 dolar düştü diye x coini satmışlar şimdi o 1000 dolar, diye alay etmezler
Bende pizzacı adam şanssızlığı var ben yine burada olurumBelki de yıllar sonra okuyup vay be kaç liraya almışlar o coini acaba şimdi zenginler midir diye düşünürler . Tabi biz o zaman gerçekten zengin olduğumuzdan artık bu topicte takılmıyoruz zamanımız yok zaten
Saçmalama evrene kötü sinyaller verme. Ben bu piyasasın piri olurum de lütfen.Bende pizzacı adam şanssızlığı var ben yine burada olurumBuraları boş bırakmamak lazım
Bende pizzacı adam şanssızlığı var ben yine burada olurumBuraları boş bırakmamak lazım
Kesinlikle bunu dinle sevgili dreamSaçmalama evrene kötü sinyaller verme. Ben bu piyasasın piri olurum de lütfen.
Saçmalama evrene kötü sinyaller verme. Ben bu piyasasın piri olurum de lütfen.
Kesinlikle bunu dinle sevgili dream
Nolcak hepimiz zengin olacaz işteEkranlar da kan gövdeyi götürüyor yine.
neler olacak dersiniz?
Gel gel bize tam katılım ve katkılarını bekliyoruzBende şu hisseleri satıp nakite dönebilsem size katılıcamda hala istediğim yere gelemedi.
Bugün zaten bistte sinir oldum. Ben 10.89 satış yazdım. Endeks çökmüş. 10.76 çıkmış geri dönmüş. 9.88 mi ne olmuş. Yok artık dedim. Kapanış 10.20 oldu. Takip edemedim bugün telefonum sıkıntı çıkardı. İki tamirci de ben yapamam dedi. Eve döndüm nette araştırma yaptım. Telefonu fabrika ayarı getirmeden düzelttim. Tabi o sırada giden gitti. Ah ahhhh.Gel gel bize tam katılım ve katkılarını bekliyoruz
Demekki hayat sana sinyal veriyorBugün zaten bistte sinir oldum. Ben 10.89 satış yazdım. Endeks çökmüş. 10.76 çıkmış geri dönmüş. 9.88 mi ne olmuş. Yok artık dedim. Kapanış 10.20 oldu. Takip edemedim bugün telefonum sıkıntı çıkardı. İki tamirci de ben yapamam dedi. Eve döndüm nette araştırma yaptım. Telefonu fabrika ayarı getirmeden düzelttim. Tabi o sırada giden gitti. Ah ahhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?