- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
Benimde küçük bebeğim varEmir veriyorum ben anlik cok zor iki bebisle
Inceliklerini öğrenmek istiyorum öyle giriş yapacağım
Düştüğü belli saatler varmı sizce
Xrp duydum bide youtubede onuda favoriye ekledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde küçük bebeğim varEmir veriyorum ben anlik cok zor iki bebisle
Xrp bende bakıyorum ama doge ve chz daha ucuz diye cezbedici geliyor.miktar olarak cok alip 1 kurustan bile iyi kar bırakıyor.Benimde küçük bebeğim var
Inceliklerini öğrenmek istiyorum öyle giriş yapacağım
Düştüğü belli saatler varmı sizce
Xrp duydum bide youtubede onuda favoriye ekledim
Eşim de binance acti bana karışık geldi diye btc den başlayacaktım yada paribu ama hem tüm coinler yok dendi bide sistem donuyormus fiyatlar yükseldiğinde filan cok şikayet okuyunca binance den actim ben deEşimle Paribu ile başladık o Binance kullanmaya geçti ama ben hala Paribu'cuyum.
Ben bugün paribu indirdim ,Eşimle Paribu ile başladık o Binance kullanmaya geçti ama ben hala Paribu'cuyum.
Chz bakayım..Xrp bende bakıyorum ama doge ve chz daha ucuz diye cezbedici geliyor.miktar olarak cok alip 1 kurustan bile iyi kar bırakıyor.
Yok canim nerde düştüğü kalktigi belli olsa yada zamanini kestirsem zengindim şimdi :)
İstedigim bir ev var hemen fiziki altinlarimi da bozar girer ev parasini cikarirdim
nasıl yapmak başlamak lazım peki ben hiç ama hiç anlamam bu işlerden taktik lazımValla kazandırıyor :)
Hadi bol kazançlar olsun :)Chz bakayım..
Ben De dün üye oldum henüz bakıyorum
ay Başinda para gelecek onunla ufakdam başlamak istiyorum
Sistemin donmasını ben de çok duydum ama hiç yaşamadım. Ben satış emri veriyorum genellikle zaten belki ondan denk gelmedim. Binance uygulamasının daha profesyonel olduğu bir gerçek ama. Coin çeşidi olarak da benim için yeterli geldi. Eth, doge, avax üzerinde oynayıp duruyorum .Eşim de binance acti bana karışık geldi diye btc den başlayacaktım yada paribu ama hem tüm coinler yok dendi bide sistem donuyormus fiyatlar yükseldiğinde filan cok şikayet okuyunca binance den actim ben de
Ben onunla başladım diye midir nedir alıştım diğer uygulama karışık geldi.Ben bugün paribu indirdim ,
Yorumları çok kötüydü içime sinmedi sildim
Ben daha para yatırmadım, şimdilik bakıyorum takipteyimBen onunla başladım diye midir nedir alıştım diğer uygulama karışık geldi.
Inşallah hepimize ,Hadi bol kazançlar olsun :)
Günaydıngünaydın kızlar,ya gece 2,5 ta uyudum 3 te chz zirve yapmış
alamadım emirimde çok aşağılardaydı zaten
eşim geldiğinde arsenal chz alacakmış dedi ama bilemedik tabi
0,39 dan doge almıştım
bakalım karla çıkarırım inş.
bende bi daha 20 lere düşmeden almam sanırım.Günaydın
Dün akşam chz baktım 0,27 şuan 0,38 bnm gözler yaşlı
Para yükledim hesaba ama şuan alıp almamakda kararsizim
Haberleri nereden takip ediyorsunuz
Ben aldım 0.38 den biraz bakalım.bende bi daha 20 lere düşmeden almam sanırım.
izlerim 1-2 gün
haberleri valla twitter vs oralardan duyuyorz
eşime elemanları söylemiş
instagram da da teknik analiz diye sayfa vardı
rica ederim canımBen aldım 0.38 den biraz bakalım.
Takıp ederim sayfaları Sağ ol canım
Ben chz aldım,rica ederim canım