Ben de ada aldım moralimi bozdu pü dedim atomla bakışıyoruz şu an ama şimdi alsam kesin o da düşerevet 1600 lerde şu an iyiki bozmuşum dedim
150 tl bi kar aldım sonra chz aldım ondan da 150 kar alıp çıktım,
sabah 0,90 dan chz aldım tekrar bakalım
bide ada aldım ama düştü namıssız
2 misli olacak dedilerBen de ada aldım moralimi bozdu pü dedim atomla bakışıyoruz şu an ama şimdi alsam kesin o da düşer
Biraz daha düşerse tersine iki misli olacak valla2 misli olacak dediler
çok iyiymiş vallaEşim ilgileniyor ve gayet iyi kazanıyor. Paribu hesabı açın. Sonra smart trade coin isimli bir site var. Bu sitenin robotları var. Siz siteye para yatıyorsunuz sitedeki botlar piyasayı takip ediyor ve uygun zamanda sizin için coin alıp satıyor. Eşim 3 sent yatırdı 250 dolar geri aldı. Bugüne kadar toplam 12 bin dolar gibi bir şey kazandı. Belirttiğim sitede o robotları kullanmak için 100 dolar ödemeniz gerekiyor. Öderseniz botları ayarlayıp gayet iyi bir para kazanabilirsiniz. Paribu hesabını kurmanızın sebebi ise parayı çekmek için. Smart trade den Paribu hesabına coinleri aktaeıyorsunuz. Sonra Paribu dan parayı çekiyorsunuz. Bu kadar. Tabi eşim bana hepsini anlatmadı çünkü çok karmaşıktı ben pek fazla anlamadım. Anladıklarımı da yazdım.
Binance alım satım ücreti almaya başladı benden
Bnb ne zaman artacak yachz den hiç ödemedim ama bnb den cüzi miktarlarda kesti son alsatlarımdan
ya kar aldığım için ben çok sorun etmedim ufak miktarlar çünkü
Bnb ne zaman artacak ya
Sinirlerim bozulmaya başladı artık
2000 lere tekrar gelirmi acep
Canım bozmadığın sürece zarar etmezsin. Eğer nakite ihtiyacın yoksa biraz beklemelisin.Bnb ne zaman artacak ya
Sinirlerim bozulmaya başladı artık
2000 lere tekrar gelirmi acep
Inşallah ya çünkü zararına satmak istemiyorummutlaka gelir diye düşünüyorum ben canım
Ihtiyacim var çünkü ek hesabımdan para çekip almıştım,Canım bozmadığın sürece zarar etmezsin. Eğer nakite ihtiyacın yoksa biraz beklemelisin.
Dün çok cüzi miktarda bnb aldım. Sonra onu bozamadım. Mecburen biraz daha alıp tekrar sattım. Yoksa çekemeyecktim.
Ihtiyacim var çünkü ek hesabımdan para çekip almıştım,
Bozmuyorum şuan artar umarım çok bekletmez
Bnb bozunca onu kapatcam kalanıyla biseyler alıp satcam artık ne olursa .keşke ek hesaba girmeseydin canım üzüldüm
borsa işi kumar gibi kar da zararda beraber çok büyük riskler alıyoruz aslında
chz kaçtan aldın inşallah tepeden almamışsındır karla satarsın canım :)Bnb bozunca onu kapatcam kalanıyla biseyler alıp satcam artık ne olursa .
Chz almıştım o takılınca ek hesaptan atayım bnb aliyim dedim oda takıldı
Binanceye ilk girdiğimde almıştım.chz kaçtan aldın inşallah tepeden almamışsındır karla satarsın canım :)
oo çok iyi 2 katından fazla kardasın şu an paranınBinanceye ilk girdiğimde almıştım.
041 den aldım diyordum ya bi ara o iste
Bekletseydim kâr almıştım ama sattım o zaman zararına sattımoo çok iyi 2 katından fazla kardasın şu an paranın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?