- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
Evet yükseldi baya, bereketli olsun.Günaydın
Sabah bir uyandım ki chz uçmuş
0,65 ve 0,75 ten iki parça satış vermiştim 0,65 i bozmuş, yarısı duruyor daha bakalım.
Kaç tane almıştınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yükseldi baya, bereketli olsun.Günaydın
Sabah bir uyandım ki chz uçmuş
0,65 ve 0,75 ten iki parça satış vermiştim 0,65 i bozmuş, yarısı duruyor daha bakalım.
Teşekkürler, çok değil 3188 taneydi yarısını sattı yarısı duruyor.Evet yükseldi baya, bereketli olsun.
Kaç tane almıştınız.
Bende de 164 tane varTeşekkürler, çok değil 3188 taneydi yarısını sattı yarısı duruyor.
Aslında tahmin ediliyordu daha fazla girebilirdim
kaçtan almıştın ?Bende de 164 tane var
Ama ben satmayacağım baya bekleyeceğim.
bende sabah artışı görünce 0,65 ten az bir miktar aldım şimdi keşke bütün parayı yatırsaydım diyorum şu an bile çeksem 250 300 kar ederdimbenimde eşim ben uyurken almış benim binance hesabımdan
o inatla yükselecek dedi ben gene güvenmedim
0,65TEN almış
kar benim diyor
ya ben doge de böyle yükselirken aldım ya ondan herhaldebende sabah artışı görünce 0,65 ten az bir miktar aldım şimdi keşke bütün parayı yatırsaydım diyorum şu an bile çeksem 250 300 kar ederdim
100 liradan aldım işte 164 tanesini.kaçtan almıştın ?
düşerse beklemeyi göz almak gerek tabiya ben doge de böyle yükselirken aldım ya ondan herhalde
korkuyorum gene
Hesabımda 1800 lira olmasına rağmen 100 liralık aldım.keşke daha fazla almış olsaydım diyorum bende. Çok kesinti oldu diye. Kalan parayı da çektim
Evet. BtcTurk ten işlem yapmak içinbinance den mi çektiniz
Günaydın,Günaydın kızlar
Dün ilk coini aldım.
çok kesinti oluyor ya binance de
btc yi neden tercih ettiniz özel olmazsa merak ettim :)Evet. BtcTurk ten işlem yapmak için
ChzGünaydın,
Hangisinden aldınız?
Binance gibi çok karışık değil. Ve kesinti olmuyor.btc yi neden tercih ettiniz özel olmazsa merak ettim :)
Eşimde aynı şeyi düşünüyor. Daha güvenli diyorBtcTurk milli takımların ana sponsoru falan ya bana daha bir güven veriyor arada takılıyor uygulama ama yine de diğerlerine göre bir tık güvenli buluyorum sebepsiz
anlkadım :)Binance gibi çok karışık değil. Ve kesinti olmuyor.
Ama alt coinler yok:)