Unut en iyisi sen orayı yok saydoge yüksek canım keklik gibi avlandım
0,47 den ve 0,53 den var 2 tane
tavsiye veremem kuzumTamam canım çok sağol şuan hangisini almalıyım tavsiyen nedir
aynenUnut en iyisi sen orayı yok say
zamanla kazandırır
grafikte kırmızı olunca düşük oluyor ya öylemi almaliyimtavsiye veremem kuzum
zaten tüm paran orada değilmiş boşveraynensatsam zararımı çıkarmışım ama biliyorum satdsam tavan yapar
inat ettim
grafikte günlük ve haftalık en yüksek en düşük geldiği yerlere bakıp öyle karar veriyorum bengrafikte kırmızı olunca düşük oluyor ya öylemi almaliyim
zaten tüm paran orada değilmiş boşver
Huuu uçurumun dibiama varya direkten dönmüşüm ilk 7 bin attım sonra altınıda bozdum attım full girdim baktım kar yazıyo ama dalgalanmaya başladı 1500 karla çıktım.
sonra düşmeye başladı iyiki çıkmışım dedim yoksa altında 3 ay terste beklediğim gibi bunda da beklerdim
verilmiş sadakam varmış
eşimde 0,58den girdi bakalım sen kaçtan aldınHuuu uçurumun dibi
Birim küçük olduğu için en ufak oynamada çok fark ediyor, inişte zarar çıkışta kar büyük oluyor.
chz de öyle bugün 0,80 hedef verdiler çıkarsa 1750 girdim 1000 lira kar edeceğim, ama çıkmazsa kötü çakılacağım büyük risk bakalım
0,5490 civarlarından 3 parça girdim 1 i de geçecek diyorlar ama çok umutlanmak istemiyorum.eşimde 0,58den girdi bakalım sen kaçtan aldın
evet arkasında futbol kulüpleri filan var deniliyor0,5490 civarlarından 3 parça girdim 1 i de geçecek diyorlar ama çok umutlanmak istemiyorum.
evet, kulüpler ve farklı borsalara giriş sebebi bakalım.evet arkasında futbol kulüpleri filan var deniliyor
Biance hesabıma nasıl papara hesabımdan para aktarabilirim kart numarası istiyor
teşekkür ederiz :)Ay tam aradığım başlık ne güzel sohbetler bunlarçevremdeki kimse ilgilenmiyor evde kendi kendime yorum yapıyordum. Kazancı bol olsun herkeslerin
cüzdana gel para yatırma seç itibari para de,orda tl seçince zaten paparaya yönlendiricek seni
Bereketli olsun canım.yaklaşık 30 bin attım ama full girmedim 5 er binlik parçalarla alım yaptım canım
Eth 10800 lere kadar düştü bi araEvet iyi takip etmek gerek, ama şu an eth baya yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?