Bende 150yi 175 yaptım. atın ölümü arpadan olsun dedim.kızlar buraya yazdığım gün troy aldım pazartesi günü 200 usdt kar ile bozdum
0,32 den nkn almıştım onuda 255 usdt kar ile çıktım
300 usdt çektim ödemelerim vardı onu yaptım
şu an izlemedeyim düşerse chz alırım belki yada alttan troy alırım belki bi daha
ytd. sadece paylaşım yapmak istedim.
1000 usdt ile almıştım canım sağolasınBende 150yi 175 yaptım. atın ölümü arpadan olsun dedim.174tl lik aldım.
Alcam diyodun evet 200usdt kar harika. Kaça almıştın oni. Bende bi dürtülüyorum sanki. Küçük rakamın getirisi de küçük oluyor.
Merhaba , Ben de onu düşünüyorum, altını daha doğrusu , kâr edemiyorum bir türlü altından. Biraz çıkıyor derken in çık sıkılmaya başladım , banka hesabımdan bozdurup coin mi alsam, az çok takip etmisligim var ,Acaba dolar ve altın daha ne kadar yükselişte olur
Bende bir ara kafayı fena bozmuştum bütün altını bozup coine yaptırayım dedim o sıra coinler battı iyi ki girmedim dedimMerhaba , Ben de onu düşünüyorum, altını daha doğrusu , kâr edemiyorum bir türlü altından. Biraz çıkıyor derken in çık sıkılmaya başladım , banka hesabımdan bozdurup coin mi alsam, az çok takip etmisligim var ,
Onların da garantisi yok tabi , altın zaten yükseliyor da bana yaramıyor şu hâli, yükselirken aldığım için, kâra gecemiyorum,şimdiden hayırlı olsun eviniz.Bende bir ara kafayı fena bozmuştum bütün altını bozup coine yaptırayım dedim o sıra coinler battı iyi ki girmedim dedim
Şimdi güzel karım var altında ev alma niyetim var bakalım bir 2 gün daha beklicem
Herşey nasip kısmet canımOnların da garantisi yok tabi , altın zaten yükseliyor da bana yaramıyor şu hâli, yükselirken aldığım için, kâra gecemiyorum,şimdiden hayırlı olsun eviniz.
Bende coin alım satım yapmak istiyorum ama bir türlü hangi uygulamayı kullanmam gerek karar veremiyorum tecrübeli olanlar yardım ede bilir mi
Merhaba nasıl gidiyorAl sat yaktı beni ..
Alıp unutacaksın diyorum nokta.
Paramı çekmek durumunda kaldım..Merhaba nasıl gidiyor
Ytd olmadan şu sıralar hareketli olan takip ettiğiniz coinler var ise bana da soylermisiniz bakayim takibe alayimNasilsiniz kizlar
Sabrettim ama coook keyifli gunler geldi sonunda ya...
Heyecan dolu gunler bizi bekler
Ytd olmadan şu sıralar hareketli olan takip ettiğiniz coinler var ise bana da soylermisiniz bakayim takibe alayim
Binance kullanıyorumHangi uygulamayi kullaniyorsunuz?
Benim maliyetlerim cok asagida size fikir vermem uygun olmaz ama btc eht bnb yada major alt koinler takip edilebilir.
Hadi inşaallah iyi olur bu sefer,ben zarardayim hepParamı çekmek durumunda kaldım..
Yeniden giriş yapmak istiyorum, bakalim