kâr görünce çıkıp uzun vadeli bir şeyler bakıyorum bakalım ben deBurger bende de var.Uzun vadeli satmayı düşünmüyorum ytd.
Bende düşmesini bekliyor ytdBurger bende de var.Uzun vadeli satmayı düşünmüyorum ytd.
Bende de atm varBende düşmesini bekliyor ytd
Paris angermene dun 21k yatırdım 5k Karım var ytd
Inşallah insallahhhhhhhBende de atm varşampiyonluk gelirse 3k bekliyorum
Burger swap kaçtan almayı düşünüyorsunBende düşmesini bekliyor ytd
Paris angermene dun 21k yatırdım 5k Karım var ytd
11 civarı almayı düşünüyorum listeme ekledimBurger swap kaçtan almayı düşünüyorsun
Evet ya her gün diyorum arttı artık alınmaz ertesi gün bi bakıyorum 2 lira artmış günlük al sat yapsam iyiydiAda naapıyo öyle hergün hergün artışta
Bence tehlikeli bir şey ya. Çok çok kazanıp bırakılır iş bence sadece. Çünkü garantisi yok ki. Kotu döneme girince kazanabilecek mı? Tam tersi parası mı gidecek ohoo. Ya da ben çok garanticiyim:)Gunaydın kızlar
Coinlere bayramdan beri bakmıyorum moralim bozulmasin diye resmen
Esimin arkadasi da kriptolarla hasir nesirmis konu acilinca biraz anlatmis da..Kendi isini birakip sadece kripto isini kovalamaya başlayabilirim cok iyi kazaniyorum demis.Çok sasirdim esim söylediginde dogrusu..
Ben 3-5 rakamlarla öğrenme deneme amacli girdigimden beri 2 ileri 3 geri gittim.
Eskiden belki daha iyiydi kaymagini yiyen yedi diye düsünüyordum fakat boyle duyunca moralim bozuluyor resmen
Kesinlikle haklisiniz ben de ayni fikirdeyim garanticilik konusunda.Bence tehlikeli bir şey ya. Çok çok kazanıp bırakılır iş bence sadece. Çünkü garantisi yok ki. Kotu döneme girince kazanabilecek mı? Tam tersi parası mı gidecek ohoo. Ya da ben çok garanticiyim:)
Zaten batmıştık toparlamaya çalışıyorduk hepten dibe vurdukne diyosunuz kizlar donermi kurtarirmi burdan sizce
Gülüyorum ama özür dilerim ağlanacak halimizeBir ay önce yatırımcı olarak geldiğim kripto para piyasasına batırımcı olarak devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?