şu ana kadar 10 kilo aldım sadece oda sanırım bebişlerin kiloları kendimde bir değişiklik yok gibi sanki sadece karnım var. öyle kalçam felan büyümedi birde tuzu hamurişini kesmeme rağmen ödem oluştu. ellerim uyuşuk bacaklarımda ağrı var o kadar. şekerede dikkat edin kızlar ben insüline başladım öyle fazla tatlıda yemem aslında ama genetik birazda
canın ne sporu 3,5 aydır yatıyorum raporlu geçirdim hamileliğimi. ilk 3 ay kilo almadım ondan sonra almaya başladım onuda drum normal diyor. zaten kilolu birisiyim birde kilo alsayım vay halime. normalde yemek az yerim aynı düzenim devam etti. sadece hamurişi, pirinç, tatlı, tuzlu yemedim ama ona rağmen ödem oluştu şekerim çıktı felan. yedikelrinize özen gösterim ben çok meyve yerdim o bile sınırlandı herşeyin fazlası zarar. bol bol yoğurt tüketin ayran için.
ben de 10 kilo aldım
kolay kilo alan biri değilim ben aslında
ama normalde çok hareketliyimdir birden eve kapanınca vucutta birden ödem oldu sanırım
ama benim de sadece göbeğim var ,popom hala küçük
ben de bebeklere alıyorum yoksa hala 38 beden hamile pantolonları giyiyorum
bana da diyet verdi ..
sen hiç arada kaçamak yapıyormusun ,benim şekerim tam sınırda çıktı ama yine de diyet verdi
tatlıyı aşırı severim günde bi tane kurabiye yiyorum yoksa dayanamıyorum inş. bi sıkıntı olmaz
bende de gebelikte çıktı şeker öncesinde yoktu ,doktor gebelikten sonra geçer dedi
ben su içmeye çalışıyorum 2,2-5 litre
bi de sütü çok içiyorum
meyve ile süt içince meyve şekerini engelliyor dedi doktor
perşembe inş. teste gideceğim inş. düşük çıkar da şu diyetten de kurtulurum