Kızlar iyi geceler kuzucukları yatırdım ama her an uyanabilirler... Prenslerim sağlıkla geçir iki gününü inşallah gelsin yakışıklılar sağlıkla çok sevindim darısı balım ve diğer arkadaşlara...
Şöyle bir göz attım son mesajlara pompa da avent elektrikli çok iyi memnunum
doğumun ilk günleri ağız sütü ikisine de yetiyor merak etmeyin
Biz 19.güne girdik bu gün ortalama iki göğüsümün toplamı 350-400 cc süt çıkıyor arada ikisini de emzirmeye çalışıyorum siz vaktinizde doğurursanız direk memeden besleyin zaten ben 34+0 da doğum yapınca bırak memeyi şırınga ile besledik ilk 3-4 gün şimdi çok şükür idare ediyoruz
Beşik konusunda acele etneyin ben almadı. Önümüz kış zaten
Ben sçbu hafta genelde yalnızdım ev işimi de kendim yapıyorum bebişlere de bakıyorum yemek işine de sağ olsun görümcem bakıyor arada evide toparlıyor yani piskopatlığa gerek yok ben bu gün resmen kafa tellerim uçttu hitti bu günü atlatırsam benden iyisi yok bu hün ikisi birden ağlyorlardı çıldırmıştım.
Ama tek de idare ediliyor
Benim halam bebek bakıyor belki onu tutabiliriz daha kesin değil.
Ama ikisi birden ağlamazsa idare ediliyor
Şimdilik bu kadar kızlar arada yetişemeyince mama veriyorum hafta da ya 1 ya da2 kez onun dışında sağılmış enigma sütü yani endişelenmeyin sütünüz başlangıç olarak yeter
Memeye de 1ay geçtikten sonrayoğunlaşıcaz doktor şu an için önemli olan anne sütü almaları dedi
Kızlar hepinizi öpüyorum iyi geceler iyi uyuyun ben günlerdir uyumadım..........
Kızlar iyi geceler kuzucukları yatırdım ama her an uyanabilirler... Prenslerim sağlıkla geçir iki gününü inşallah gelsin yakışıklılar sağlıkla çok sevindim darısı balım ve diğer arkadaşlara...
Şöyle bir göz attım son mesajlara pompa da avent elektrikli çok iyi memnunum
doğumun ilk günleri ağız sütü ikisine de yetiyor merak etmeyin
Biz 19.güne girdik bu gün ortalama iki göğüsümün toplamı 350-400 cc süt çıkıyor arada ikisini de emzirmeye çalışıyorum siz vaktinizde doğurursanız direk memeden besleyin zaten ben 34+0 da doğum yapınca bırak memeyi şırınga ile besledik ilk 3-4 gün şimdi çok şükür idare ediyoruz
Beşik konusunda acele etneyin ben almadı. Önümüz kış zaten
Ben sçbu hafta genelde yalnızdım ev işimi de kendim yapıyorum bebişlere de bakıyorum yemek işine de sağ olsun görümcem bakıyor arada evide toparlıyor yani piskopatlığa gerek yok ben bu gün resmen kafa tellerim uçttu hitti bu günü atlatırsam benden iyisi yok bu hün ikisi birden ağlyorlardı çıldırmıştım.
Ama tek de idare ediliyor
Benim halam bebek bakıyor belki onu tutabiliriz daha kesin değil.
Ama ikisi birden ağlamazsa idare ediliyor
Şimdilik bu kadar kızlar arada yetişemeyince mama veriyorum hafta da ya 1 ya da2 kez onun dışında sağılmış enigma sütü yani endişelenmeyin sütünüz başlangıç olarak yeter
Memeye de 1ay geçtikten sonrayoğunlaşıcaz doktor şu an için önemli olan anne sütü almaları dedi
Kızlar hepinizi öpüyorum iyi geceler iyi uyuyun ben günlerdir uyumadım..........
Ben bu kadar detayını bilmiyordum canım, saol. İnşallah bisey olmaz sizde de...istanbulda mısın, nerede yapicaksin dogumu?
slm kızlar drdan geldik şükür kuzularım gayet iyi kiloları düşük ama oda ikiz olduğundan normal dedi drumuz. kesin tarihimiz belli oldu 28.11.2012 saat 10.00'da bebişlerim hayata gözlerini açacakalr inşallah şimdidden çok heyecan bastı 2 haftamız kaldı karnışımdan kucağıma inşallah. birkaç gün küvözde kalabilir dedi dr nasip sağlıklı olsunlarda hayırlısı olsun artık.
preslerim dualarım seninle yarını iple çekiyoruz inşallah küçük efeler gelsin katsın ortalığı birbirine:))) canım benim hayırlısıyla güzel geçer inşallah
benimde doktorum 23 ünden sonra(36. hafta) alırız dedi aşağı yukarı seninle aynı haftalarda falan olacak doğumumuz.inşallah küvezde kalmazlar canım. kızların kaç kilo ??
hayırlısı olsun canım inşallah kalmazlar. kızlar 2 kilo olmuşlar. diyetle anca besleniyorlar kuzularım sağlıklı olsunlarda. dr merak etme yakalarlar ikiz olduklarından kiloları düşük dedi. ben zaten 2 kilo olsunlar yeter diyordum aylardır düşük tehlikesiyle yaşıyoruz sonuçta.
canım zaten 2 kilo sınır küvez için. genelde 2 kilonun altındaki bebeklerin daha çok küvez ihtiyacı oluyor..maşallah 2 kilo olmuşlar ki daha önünde 2 hafta var. Ayrıca son haftalarda daha hızlı kilo alıyorlar. bence gayet iyi kiloları. rabbim sağlıklısıyla ve hayırlısıyla kucağa almayı nasp etsin
slm kızlar drdan geldik şükür kuzularım gayet iyi kiloları düşük ama oda ikiz olduğundan normal dedi drumuz. kesin tarihimiz belli oldu 28.11.2012 saat 10.00'da bebişlerim hayata gözlerini açacakalr inşallah şimdidden çok heyecan bastı 2 haftamız kaldı karnışımdan kucağıma inşallah. birkaç gün küvözde kalabilir dedi dr nasip sağlıklı olsunlarda hayırlısı olsun artık.
preslerim dualarım seninle yarını iple çekiyoruz inşallah küçük efeler gelsin katsın ortalığı birbirine:))) canım benim hayırlısıyla güzel geçer inşallah
hayatta tek istediğim şey bebeğimm olsun artıkk(((
benimde doktorum 23 ünden sonra(36. hafta) alırız dedi aşağı yukarı seninle aynı haftalarda falan olacak doğumumuz.inşallah küvezde kalmazlar canım. kızların kaç kilo ??
hayatta tek istediğim şey bebeğimm olsun artıkk(((
preslerim dualarım seninle yarını iple çekiyoruz nşallah küçük efeler gelsin katsın ortalığı birbirine:))) canım benim hayırlısıyla güzel geçer inşallah
Ay ne güzel yaa sırayla geliyorlar, hayirlisiyla kavuş inşallah bebislerine canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?