Canım Benim...
Senin tüm haberlerini kendi haberlerim miş gibi hissediyorum hep çünkü en başından beridir aynı haftalardayız bir sen özellikle birde Balımnur.benim için ikinizde sanal değil gerçek arkadaşsınız.
öylesine üzüldüm ki okurken.ama sonra dedim ki üzülmek için çok erken hiç merak etme daha önünde doktorun dediğine göre 4 hafta var inşAllah.o zamana kadar da gelişimi düzelicek merak etme.
Birde unutma ki 27-28 haftamızdan itibaren biz çoğul gebelerin her an doğum tehlikesi vardı ve çok şükür ki 31 haftaya geldik ve sen son 2-3 hafttadır şeker gibi bir müsibetle de uğraşıyorsun prenslerm neleri atlattın bir kocayı bir kayın valideyi birde delikanlı oucak efeyi idare de ediyorsun.sen çok güçlüsün senden doğacak prenslerinde çok güçlü olucak hiç merak etme.
YAradan Rabbim bizleri 31 haftanın ortasına getirdi merak etme 34dü de 35 i de göreceğiz hatta bak ben sana söylüyeyim sen kendi doğum gününde de doğurursun çünkü onlar senin oğlulların içeride senin sözünü dinleyip sana destek olucaklar.aralarında iki hafta olması da çok kötü bir şey değil biri birinden genelde büyük olur zaten hiç merak etme her hafta gidince doktora sende görürsün.herşey yoluna giricek oğulların asıl sana destek...
Enigmacim cok saol canım, cuma gunü kontrol var onu bı atlatayım daha rahat edicem inşallah, nst'ye de bağlıycak Dr'um kalp atışlarını kontrol edecek, bebeğin stres seviyesini görecekmiş böylece, duruma göre 32. Haftanın sonunu bekleyip bekleyemeyecegimizi gorecekmisiz, büyük bı ihtimal bu kontrolu atlatiriz demişti, ondan sonrası için bisey diyemem, 33u bitiririz inşallah dedi, Allah büyük benim umudum var, dediğin gibi görürüz inşallah 34u 35i de 1,5 kilo falan olur doğduğunda hem ozaman...erdemimde mecburen erkenden gelecek, hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah...
Annemin sihirli parmakları değdi evime diyosun yani:) isin zoru bitmiş bundan sonrası hızlı ilerler, kolay gelsin canım... Banada sabah Kadıköy Belediye'sinden geldiler, koltuk ve dolapları götürdüler, efenin oda takimini bosalan o odaya tasidilar, her yer efenin oyuncaklariyla dolu, herseyin üstünden atlayıp geçiyoruz, birazdan okuldan gelicek kimbilir ne laflar isitcez pasadan bakalım, bu kalabalığın icinden en olmadık oyuncağını isteyip buldurur kesin bana:)