• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çoğul gebelikte kilo alımı

Canım Benim...
Senin tüm haberlerini kendi haberlerim miş gibi hissediyorum hep çünkü en başından beridir aynı haftalardayız bir sen özellikle birde Balımnur.benim için ikinizde sanal değil gerçek arkadaşsınız.
öylesine üzüldüm ki okurken.ama sonra dedim ki üzülmek için çok erken hiç merak etme daha önünde doktorun dediğine göre 4 hafta var inşAllah.o zamana kadar da gelişimi düzelicek merak etme.
Birde unutma ki 27-28 haftamızdan itibaren biz çoğul gebelerin her an doğum tehlikesi vardı ve çok şükür ki 31 haftaya geldik ve sen son 2-3 hafttadır şeker gibi bir müsibetle de uğraşıyorsun prenslerm neleri atlattın bir kocayı bir kayın valideyi birde delikanlı oucak efeyi idare de ediyorsun.sen çok güçlüsün senden doğacak prenslerinde çok güçlü olucak hiç merak etme.
YAradan Rabbim bizleri 31 haftanın ortasına getirdi merak etme 34dü de 35 i de göreceğiz hatta bak ben sana söylüyeyim sen kendi doğum gününde de doğurursun çünkü onlar senin oğlulların içeride senin sözünü dinleyip sana destek olucaklar.aralarında iki hafta olması da çok kötü bir şey değil biri birinden genelde büyük olur zaten hiç merak etme her hafta gidince doktora sende görürsün.herşey yoluna giricek oğulların asıl sana destek...

Enigmacim cok saol canım, cuma gunü kontrol var onu bı atlatayım daha rahat edicem inşallah, nst'ye de bağlıycak Dr'um kalp atışlarını kontrol edecek, bebeğin stres seviyesini görecekmiş böylece, duruma göre 32. Haftanın sonunu bekleyip bekleyemeyecegimizi gorecekmisiz, büyük bı ihtimal bu kontrolu atlatiriz demişti, ondan sonrası için bisey diyemem, 33u bitiririz inşallah dedi, Allah büyük benim umudum var, dediğin gibi görürüz inşallah 34u 35i de 1,5 kilo falan olur doğduğunda hem ozaman...erdemimde mecburen erkenden gelecek, hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah...

Annemin sihirli parmakları değdi evime diyosun yani:) isin zoru bitmiş bundan sonrası hızlı ilerler, kolay gelsin canım... Banada sabah Kadıköy Belediye'sinden geldiler, koltuk ve dolapları götürdüler, efenin oda takimini bosalan o odaya tasidilar, her yer efenin oyuncaklariyla dolu, herseyin üstünden atlayıp geçiyoruz, birazdan okuldan gelicek kimbilir ne laflar isitcez pasadan bakalım, bu kalabalığın icinden en olmadık oyuncağını isteyip buldurur kesin bana:)

enigmacım ah valla ne güzel annen herşeyi bitirmiş. benim ayrı bir odam yok maalesef oturma odasını ayarlıyacağım eşyalara gelince evde bir yerlere sıkıştıracağız artık annemin evide eşya dolu yazık ona. bizimkiler hep bayramdan sonraya bırakıyorlar herşeyi beşik alınınca ayarlarız artık.

canım az kaldı biraz daha sabır sen dikkat et kendine sol tarafına yat genelde hayırlısıyla inşallah kucağımıza alacağız kuzucukları. benim göğüslerim baya bi iri anneme çekmişim :))) inşallah süt olursa emziririz. önce normal yastıkla deneyeceğim daha sonra alırım belki yastığı. ben sürekli yatar oldum hemen yoruluyorum, dr yorulmayacaksın dediği içinde korkuyorum bişey olacak diye. çoğu bitti azı kaldı doğduklarında ne olduğumuzu şaşacağız o garanti birde senin efen var :)))

Yat canım yat, bende yatışa geçtim yeniden, yatmaktan zarar gelmiyor... Dr bana kalori harcamayı yasakladı zaten, hem emredeki durum hem benim kilo verdigimi görünce diyeti kesip insilune başlayabiliriz dedi, ona da bu cuma karar verecek.

Benim annemin, teyzemin falan da göğüsleri büyüktür, ben dogunca fincan kapamışlar mememe küçük olsun diye, batıl inanç falan ama gercekten küçük olmuş, genc kızken cok kızardim onlara size ne benim göğsümden hiç bişeyin icini dolduramiyorum diye:) efeyi emzirdigim 2 yıl boyunca cok mutluydum, sonra eski haline dondü yine:(

Kızlar sanırım hayatımın en zor gününü dün geçirdim ama hala bitmedi...
dün sabah işe geldim hatta canınız çekmesin uyuyamadığım için erkenden kalkıp kahvaltı için yumurtalı ekmek kızarttım yani mutfakta bayağı oyalandım.
Sonrasında da işe geldim. saat 10 gibi eşim aradı ve mutfak dolabının duvardan yere düştüğünü söyledi önce inanmadım şaka sandım.sonra bana resmini yolladı şok geçirdim resmen şok...
Eve gittim resmen dünyam başıma yıkıldı.Size o anki hislerimi anlatamam...
dolabı kıpırdatamıyorum kıpırdatınca içinden yeniden bir şeyler dökülüp kırılıyor zaten yağlık ta kırılmış her yer yağ olmuş anlatamam ya nasıl bir şansızlık bu...
çok şükür ki ben veya eşim evdeyken mutfaktayken düşmedi kesin altında ya sakatlanırdık ya da ölürdük çünkü 7-8 kapaklı tüm üst dolaptan bahsediyorum burda...
Sebebi de benim.bebişlerin odasını boşaltıcam diye her şeyi her yere tıkıştıdım ve mutfak dolabının en üstüne de borcamlar fincan takımları yerleştirdim bana hediye gelen.
herneyse kızlar sağ çıkanlar 2 su bardağı,iki rakı bardağı,bir de minik cam kayık tabak.
3 tabak seti kırık,semaver kırık,mutfak robotu,fritöz el blendırı fincanlar bardaklar kaseler ay ne diyeyim 2 karton,7-8 koroplast torba ve kovalarla cam çıktı.
ağlama krizlerim hala devam ediyor nasıl böyle bir hata yaptım anlamıyorum.sonuçta olan oldu diğceksiniz ama evlerden ırak anlatılamaz bir durum arkadaşlar...
annemle hallettik ama siz birde bana sorun o pisliği düşünün heryer yağlı kırıklarla dolu ve dolap tam yere de oturmamış bir ucu mermerin üzerinde diğer ucu da sandalyenin üzerinde oordanda her an dökülebilir yani...
işte böyle kızlar...

Bu sabah doktor randevumm vardı bu arada şimdi yine kötğ oldum ou da öğleden sonra yazarım...

enigmacım geçmiş olsun canım sıkma cana geleceğine mala gelsin iyiki sen mutfaktayken olmamış. başta benim başıma gelen gibi sandım ama borcamlar ağır dolap yükü taşıyamamış. olsun artık olmuş olan. fazla ağlama bebişlerinide üzme artık.
benimde raftan bardaklar düşüp kırılıyordu hemde üzerime ellemedim çarpmadım nazardan oluyormuş. şimdi bile ara ara bardakalr borcamlar çatır çatır kırılıyor ben hemen kaçıyorum mutfaktan öyle olunca eşim temizliyor. şimdide parmaklarımı doğrar oldum ya bıcakla ya rendeyle bayada kan akıyor: allah nazarlardan askınsın bizleri ve bebişlerimizi.

enigmacım geçmiş olsun canım sıkma cana geleceğine mala gelsin iyiki sen mutfaktayken olmamış. başta benim başıma gelen gibi sandım ama borcamlar ağır dolap yükü taşıyamamış. olsun artık olmuş olan. fazla ağlama bebişlerinide üzme artık.
benimde raftan bardaklar düşüp kırılıyordu hemde üzerime ellemedim çarpmadım nazardan oluyormuş. şimdi bile ara ara bardakalr borcamlar çatır çatır kırılıyor ben hemen kaçıyorum mutfaktan öyle olunca eşim temizliyor. şimdide parmaklarımı doğrar oldum ya bıcakla ya rendeyle bayada kan akıyor: allah nazarlardan askınsın bizleri ve bebişlerimizi.

Saol BAlım inşAllah moralim de yerine gelir hoş bebişleri gördüm bu gün ama yine de kafi gelmedi...

Saol BAlım inşAllah moralim de yerine gelir hoş bebişleri gördüm bu gün ama yine de kafi gelmedi...

ah kıyamam sana canım benim. mal canın yongasıdır tabi ama boşver valla benim 6 senedir kırıla kırıla öyle alıştım ki. bir keresinde vitrinimdeki cam birden düşmüştü tüm çeyizliklerim kırılmıştı hemde bayram günü ben kalakaldım eşime defalarca dokunmadım bile diyormuşum haberim yok. birazda nazar çıktı diyeceğiz artık düşünme bebişlerine odaklan bundan sonra daha çok dikkatli olmamız gerekiyor.

ah kıyamam sana canım benim. mal canın yongasıdır tabi ama boşver valla benim 6 senedir kırıla kırıla öyle alıştım ki. bir keresinde vitrinimdeki cam birden düşmüştü tüm çeyizliklerim kırılmıştı hemde bayram günü ben kalakaldım eşime defalarca dokunmadım bile diyormuşum haberim yok. birazda nazar çıktı diyeceğiz artık düşünme bebişlerine odaklan bundan sonra daha çok dikkatli olmamız gerekiyor.

Balimcim sen topla kaldır o camları, etrafta bebisler varkende kırılıp durmasınlar, plastik falan kullan ne biliyim, korkarım ben...

Enigma çok gecmis olsun canım, facede de gördüm resmini de tek kelimeyle Allah korumuş, bununla gecmis olsun...

Kızlar sanırım hayatımın en zor gününü dün geçirdim ama hala bitmedi...
dün sabah işe geldim hatta canınız çekmesin uyuyamadığım için erkenden kalkıp kahvaltı için yumurtalı ekmek kızarttım yani mutfakta bayağı oyalandım.
Sonrasında da işe geldim. saat 10 gibi eşim aradı ve mutfak dolabının duvardan yere düştüğünü söyledi önce inanmadım şaka sandım.sonra bana resmini yolladı şok geçirdim resmen şok...
Eve gittim resmen dünyam başıma yıkıldı.Size o anki hislerimi anlatamam...
dolabı kıpırdatamıyorum kıpırdatınca içinden yeniden bir şeyler dökülüp kırılıyor zaten yağlık ta kırılmış her yer yağ olmuş anlatamam ya nasıl bir şansızlık bu...
çok şükür ki ben veya eşim evdeyken mutfaktayken düşmedi kesin altında ya sakatlanırdık ya da ölürdük çünkü 7-8 kapaklı tüm üst dolaptan bahsediyorum burda...
Sebebi de benim.bebişlerin odasını boşaltıcam diye her şeyi her yere tıkıştıdım ve mutfak dolabının en üstüne de borcamlar fincan takımları yerleştirdim bana hediye gelen.
herneyse kızlar sağ çıkanlar 2 su bardağı,iki rakı bardağı,bir de minik cam kayık tabak.
3 tabak seti kırık,semaver kırık,mutfak robotu,fritöz el blendırı fincanlar bardaklar kaseler ay ne diyeyim 2 karton,7-8 koroplast torba ve kovalarla cam çıktı.
ağlama krizlerim hala devam ediyor nasıl böyle bir hata yaptım anlamıyorum.sonuçta olan oldu diğceksiniz ama evlerden ırak anlatılamaz bir durum arkadaşlar...
annemle hallettik ama siz birde bana sorun o pisliği düşünün heryer yağlı kırıklarla dolu ve dolap tam yere de oturmamış bir ucu mermerin üzerinde diğer ucu da sandalyenin üzerinde oordanda her an dökülebilir yani...
işte böyle kızlar...

Bu sabah doktor randevumm vardı bu arada şimdi yine kötü oldum ou da öğleden sonra yazarım...

Canım resmen büyük ir badire atlatmışsın, hakikaten ya sen mutfakta iken olsaydı, allah seni ve beebişlerini korumuş. BU niye benim başıma geldi deme allahım ne kadar şanslıyım ben de bence. Tekrar çok geçmiş olsun.

BU tarz bişeyin olabileceğini hiç aklıma gelmezdi doğrusu, hepimiz her türlü ağır tabak çanak borcam dolaba koyuyuoruz. Hele en son sevdiğim seramik yemek takımlarım varki 2 tabagı üstüste koysan taşırken zorlanıyor insan. Demek dikkatli olmak gerekiyor.

Kızlar çok teşekkür ederim çok saolun...

Dün sabah doktora gittik çok şükür herşey yolunda gidiyor yine tansiyon sorunu var o da zaten mutfak dolabının mutsuzluğu ile ilgili diye düşünüyorum...

Tartıldım önce doktor bir önceki iki hafta öncesi olan randevum da 106,7 çıkmıştım bu randevudan da 105,6 çıktım yani bir kilo vermiş olarak gittim,bebişler ise
çok şükür iyi gibi görünüyorlar yalnız doktor artık hangisi hangisi ayırt edemiyorum dedi cinsiyetlerini göremiyorum kimin eli kimin cebinde misali olmuşlar
pipiye el kol gelmiş yani hangisi kız hangisi erkek uğraştı ama ayırt edemedi.eğer alttaki hala kız ise 1432 gramdan 2 haftada 1737 gram olmuş 305 gram almış
oğlum ise 1211 gramdan 1678 gram olmuş 467 gram almış demek oluyor belkide tam tersidir emin olamadık doktorla...
yani durumları iyi dedi doktor yalnız tansiyonum yüksek çıktı yine takip et dedi 14 ü gördüğün anda beni ara dedi artık her hafta da görüşeceğiz dedi...
normal doğumu konuştuk yine yine olmaz dedi bir daha da bu soru ile gelme dedi ne bebeklerin uygun bunun için ne de ikiz gebelik dedi.

önümüzdeki cuma günü gideceğim doktora bu arada kızlar hiç uyuyamıyorum çok yorgunum başım da ağrıyor sanırım iki gündür mutfakla uğraşıyorum ondaandır ama bir de
doktor çalışabilirsin dedi istersen çalışabilir raporu yaazdır kızlara dedi sekreterleri için.bu kaçıncı haftan deyince 31 dedi o zaman geçen hafta tarihini attır dedi bende gidip kızlara söyledim.
geçen hafta protokol numaram olmadığı için iki hafta önceki randevumun protokol numarasını girdiler ama hesaplayınca o zaman 29 haftamdaydım hatta 28+ haftam oluyordu.
o yüzden musasebeci ile görüştük o da bu gidişin de 30+5 olduğun için asıl bu haftanın proyokol numarası ile almış olman gerekir dedi ki ben zaten biliyordum ama kafama geç dank etti mutfak şu bu derken herşey uçtu aklımdan...
işte önümüzdeki cuma da bu hafta adına çalışabilir raporu alacağım.
inşAllah vaktinde doğururum...

İşte böyle kızlar sabah sabah başınızı şişirdim kusura bakmayın...

enigmacım bebişlerinin sağlıklı olmasına sevindim. hala çalışmayı düşünüyorsun iyi cesaret vallahi. ben 2,5 aydır yatıyorum ama hakikaten şu anda iyice ağırlaştım çalışamazmışım. senin birde tansiyon problemin var çok çok dikkatli olmalısın. normal doğuma gelince evet riske atmamalıyız bu kadar uğraşıyoruz allah korusun.
benim kollarım ağrımaya ellerimde uyuşmaya başladı yazıyı bile zor yazıyorum inşallah gebelikten sonra geçer yoksa nasıl taşıyacağım bebişleri. senelerin birikimi çıkıyor yoğun iş temposundan çıkıpta yatmak birden sinirler gevşedi iyi olmadı. memur yatar dedikelrine bakmayın kimisi yatıyor bizim gibilerde hem onalrın hem kendi işimizi yapıyoruz mecburuz ne yapalım sahtekar müdürler başkanlar olduğu sürece. ama yinede o yatan yalakalar geçgin olur kadrosu yükseltilir. bizim çalışmalarımız uçar gider rabbim bilsin ne diyelim.

Balım hiç merak etme daha çok yerimiz şişecek uyuşacak.
iş için de çok endişelenmiyorum çünkü hala ayaklaarımı uzatip tüm gün nete giriyor oyalanıyorum.
işler durgun arada çizim oluyor ama şansıma işler durgun en azından evde değilim çok şükür.
Çünkü mutfak dolabımın düşmesinden sonra hala bir sürü iş var evde takmamaya çalışıyorum...
İş yerlerinde yalakalar hep önde görünür ama merak etme bizlerin de kıymeti sonradan da olsa anlaşılır...
sen kendine de prenseslerine de dikkat et bu arada sen alış-verişin büyük bir kısmmını yapmıştın ya arabayı nee yaptın ben cosatto you 2 twin i
çok beğeniyorum ama mersinde bulamıyorum netten de online satan yerlere güvenemiyorum
$cosatto-you-2-twin-pushchair-sis-bro-too.jpg
sen aldın mı bebek arabasını bir yandan da kışın doğurucaz ya acele etmim diyorum nasıl olsa araba ile gideriz doktora falan diye???

Balım hiç merak etme daha çok yerimiz şişecek uyuşacak.
iş için de çok endişelenmiyorum çünkü hala ayaklaarımı uzatip tüm gün nete giriyor oyalanıyorum.
işler durgun arada çizim oluyor ama şansıma işler durgun en azından evde değilim çok şükür.
Çünkü mutfak dolabımın düşmesinden sonra hala bir sürü iş var evde takmamaya çalışıyorum...
İş yerlerinde yalakalar hep önde görünür ama merak etme bizlerin de kıymeti sonradan da olsa anlaşılır...
sen kendine de prenseslerine de dikkat et bu arada sen alış-verişin büyük bir kısmmını yapmıştın ya arabayı nee yaptın ben cosatto you 2 twin i
çok beğeniyorum ama mersinde bulamıyorum netten de online satan yerlere güvenemiyorum
Eki Görüntüle 524077
sen aldın mı bebek arabasını bir yandan da kışın doğurucaz ya acele etmim diyorum nasıl olsa araba ile gideriz doktora falan diye???

canım araba baharda lazım olacağından o zaman alırız diye düşündük şimdi hiç yer işgal etmesin. kışın bebişleri pek çıakrtmayı düşünmüyorum bir yerlere gitsekte arabamızla gideriz ondada oto koltuklarını aldık. çok pahalılarınada gerek yok canım belkide arabayı sevmeyecekler diye düşünüyorum çünkü yeğenim hiç oturmadı bile hep kucakta götürürdük arabaya oturunca ağlardı. her çocuk bir olmuyor o yüzden uygun bir tane alırız. alışveriş şimdilik tamam bi bebe şampuanı, yağı alıcam o kadar bezlerini bile aldım yaramazların. beşiğide bayram sonu alacağız sonra bekleme aşaması artık. günler çabucak geçsin gelsin kuzucuklarımız artık.

canım araba baharda lazım olacağından o zaman alırız diye düşündük şimdi hiç yer işgal etmesin. kışın bebişleri pek çıakrtmayı düşünmüyorum bir yerlere gitsekte arabamızla gideriz ondada oto koltuklarını aldık. çok pahalılarınada gerek yok canım belkide arabayı sevmeyecekler diye düşünüyorum çünkü yeğenim hiç oturmadı bile hep kucakta götürürdük arabaya oturunca ağlardı. her çocuk bir olmuyor o yüzden uygun bir tane alırız. alışveriş şimdilik tamam bi bebe şampuanı, yağı alıcam o kadar bezlerini bile aldım yaramazların. beşiğide bayram sonu alacağız sonra bekleme aşaması artık. günler çabucak geçsin gelsin kuzucuklarımız artık.

Evet haklısın henüz çok erken araba için.
ben de ilk alış-verişimi yaptım çıtçıtlı body aldım :O)
başka da bir şey yok işte yavaş yavaş bakarım diyorum...

Evet haklısın henüz çok erken araba için.
ben de ilk alış-verişimi yaptım çıtçıtlı body aldım :O)
başka da bir şey yok işte yavaş yavaş bakarım diyorum...

milupanın gönderdiği indirim kuponlarımız vardı. az öncede markete gidip niveanın bebe şampuan, bebe yağı, pişik kremini, 2 pakette huggies bez, milupa papatya çayı aldık. tek beşik kaldı şükür. birde haftaya yorganalrını alıcam onalra göre güzel bir çarşaf dikeceğim birde beşiklerine yatak yapacağım şilteler ince geldi gözüme. aslında öyle çok şey yapmak istiyorum ki ama kollarım çok ağrır oldu. aman yeter yeri geldikçe alırım yaparım yeterki kuzuşlarım sağlıkla gelsinler.

bence en önemli bebek arabası benim kızım 3buçuk yaşında araba hala elimiz ayağımız..ben şimdiden ikiz arabalarına bakmaya başladım yalnız çıktığım zaman çok olacak arabasız hiçbiryere gidemem gibi geliyor..mother carenin 3 lü tulumları çok güzel kızımda çok kullandık ilk zaman için 6şar tane new baby boyundan alsam 40ı çıkıncaya kadar rahat ederim..

bence en önemli bebek arabası benim kızım 3buçuk yaşında araba hala elimiz ayağımız..ben şimdiden ikiz arabalarına bakmaya başladım yalnız çıktığım zaman çok olacak arabasız hiçbiryere gidemem gibi geliyor..mother carenin 3 lü tulumları çok güzel kızımda çok kullandık ilk zaman için 6şar tane new baby boyundan alsam 40ı çıkıncaya kadar rahat ederim..

bende öyle yaptım ilk alış-verişimi mother care den 0-3 ay uzun kollu uzun paçalı 3 lü çıtçıtlı ve 3-6 ay 5 li kısa kollu çıtçıtlı
$SNC00378.jpg
ilk alış verişim oldu inşAllah gerisi de bir an önce gelir. Ama araba konusunda Balımnur ben ve Prenslerim ekim-kasım-aralık gibi doğuracağımız
için bu kış gününde zaten gezmeye gidemeyiz bebişleri ana kucağı oto koltuğu vs. gibi şeylerde doktora götürüp evimizee döneceğiz inşAllah.
gezersek te otomobilde çünkü havalar kötü ben Mersin'deyim burda bile iki-üç gündür yağmur yağıyor ki normalde bizde kasım gibi yağmur yağar :O)
ama bu kış erken geldi gibi hoş hava yağmurlu da olsa basık ve hala 30-33 derece arasında.
neyse konudan sapmayayım...

Kızlar size bebişlerimin odasının macerasını anlatmıştım annemin sihirli eli değdi diye :O)
odanın önceki hali bu arada ayıplamayın artık etrafı düzeltmek zor bana karnım burnumda :O)
$SNC00347.jpg $SNC00342.jpg $SNC00345.jpg
kiler gibi kullanıyordum bu arada o yerde gördüğünüz yorganlar plastik poşetlerin içerisinde
ben ayırdım yüklük dolabından ki annemlere gitsin diye normalde dolabın içindeydiler öyle ortada değillerdi yani(en sondaki dolap yüklük olan onu kıpırdatamadık bile o evin içinde kurulmuştu)...

Ne kadar çok eşya var değil mi kızlar işte şimdi bu odanın hali nasıl mı???
$SNC00354.jpg $SNC00351.jpg $SNC00361.jpg
bebişlerin odasının son hali bu kızlar bence çok iyi iş çıkardık Annemle daha doğrusu o yaptı bir çok şeyi.
Yalnız bu kez evin diğer pdaları dağıldı eşimin çalışma odası aynı zamanda misafir yatak odası darmaduman koridorda gidecek bir sürü eşya
ama yapıcak bir şey yok hayırlısıyla yavaş yavaş fazlalıklar da evden çıkacak...

bahara doğru bebişlerin odasındaki çamaşır balkonunu kapattırıp yüklüğü oraya çıkarınca tek kişilik misafir yatağını da oraya getirmeyi düşünüyorum.
Zaten şimdilik gerek yok çünkü kışın bizim odada olucaklar yaza doğru kendi odalarına geçicekler diye düşünüyorum.
Kuzularımın odasına iki mobilya beşik istiyorum onun dışında dolapları var belki yatak odasında da bir şifonyerim var 4 çekmeceli onuda iki beşiğin arasına
koyar bebişlerin altını falan orda değiştirebilirim bilmiyorum şimdilik böyle işte kızlar.
Bebişlerin gardorobunun rengini beğenmiyorum aslında rengi iyi de beşikleri beyaz istediğim için garrdoroplarının da beyaz olmaasını istiyorum onun için de
boyatmak istedim ama boyatmak için zımparalanması gerekliymiş bunun da maaliyeti 250-300 tl imiş zaten dolabı 4 sene önce 400 tl ye aldım onun içinde
beyaz yapışkanlı folyo alıp yapıştırıcaz annemle ama koçtaşta bulamadım beyaz yapışkanlı folyo arıyorum şimdilik zaten acelem yok sindire sindire yapıyorum...

bende öyle yaptım ilk alış-verişimi mother care den 0-3 ay uzun kollu uzun paçalı 3 lü çıtçıtlı ve 3-6 ay 5 li kısa kollu çıtçıtlı
Eki Görüntüle 524761
ilk alış verişim oldu inşAllah gerisi de bir an önce gelir. Ama araba konusunda Balımnur ben ve Prenslerim ekim-kasım-aralık gibi doğuracağımız
için bu kış gününde zaten gezmeye gidemeyiz bebişleri ana kucağı oto koltuğu vs. gibi şeylerde doktora götürüp evimizee döneceğiz inşAllah.
gezersek te otomobilde çünkü havalar kötü ben Mersin'deyim burda bile iki-üç gündür yağmur yağıyor ki normalde bizde kasım gibi yağmur yağar :O)
ama bu kış erken geldi gibi hoş hava yağmurlu da olsa basık ve hala 30-33 derece arasında.
neyse konudan sapmayayım...

benim dediklerim sağ tarafta olanlar ama onların renklilerini kullandım ben hem eldivenede gerek olmuyor kenarında bi cep var onu çeviriyorsun eli kapanıyor.canım mother carenin bedenleri çok büyük 0-3 ilk zamanlar olmaz bizimkiler ikiz 2500 grm dogdugunu düşünsek mumkün değil kullanamazlar.benim kızım 2880 dokdu ilk zaman resmen kıyafetsiz kaldı eşim gidip new baby almıştı.bende antalyadayım ama hamileliğim boyunca antalyada olmıyacağım nisanda doğacak benimkiler tam havalar güzel olacak rahat rahat çıkarız..

Kızlar merhaba, bugün 4de kontrolum var, heyecan ve stres hat safada, kafamı toparladık iki cümle yazamiyorum okuduğumu anlayamıyorum bı türlü, bugün doğru dürüst nete giremem o yüzden heralde, beni merak etmeyin, kontrol sonrası durumumuzu haber veririm...

Back