evet canım maşallah anlaşıyorlar galiba benimkilerde daha inceden birisi diğerinin kafasına dizini poposunu dayıyordu bu kez başbaşa vermişelr :))) eşime diyorum geliyorlar başbaşa vermişelr bizi çok uutacak bunlar diye. anlaşıp birbirlerine destek olmalarını çok istiyorum zaten. benim abimle aramız 2 yaş ama hiç anlaşamayız çok bencil, dik başlı, sinirli bir tiptir abim. bugüne kadar herşey ona oldu ne paralar harcandı ona ama hala bana alınan ufacık şeyi kıskanıyor ve kendisinede aldırttırıyor hemde kavga çıkartarak bende artık dayanamaz hale geldim şimdide bebişler olacakya yine olay ama bu kez ailem akıllandı fırsat vermiyorlar. bir ablam veya kızkardeşim olmasını çok isterdim.
yolun çok başındasın şimdilik hamileliğin tadını çıkartmaya bak sen bizim haftalarımıza gelince düşün buları boşver. sakın stres yapma ay şöylemi olcak bunumu yapmalıyım diye düşünme herşeyi oluruna bırak gitsin.
Canım benim iki ablam var iyi bir şey ama onlarda bazen ağbeyi aratmıyor değiller :O)
ben de doktor la anlaşıcam kız büyük olsun diğcem oğlan ağbilik taslamasın diğcem :O)