Merhaba nursaycım demek ki ortak yönlerimiz var mış oradaki nickin de nursay22 miydi benim nickim hep enigma dır da :O)
demek zayıflama sürecimi biliyorsun çok sevindim seninle karşılaştığıma tanıdık gibi sanki eski günlerden biri...
bana hatırlatman ne güzel oldu o 33 kiloyu verirken hiç kolay olmadı şimdi ikiz gebeliğimde 15,6 kilo almış biri olarak işte o geri dönüşümleri hatrlıyorum ve teşekkür ederim sana ki ; bana hatırlattın ne kilolar verdim ben bebeklerim için aldığım kiloların hiç bir önemi yok...
tekrar çok teşekkür ederim...
bu arada ikiz gebemisin, ikiz anne misin yoksa takip edenmisin?
ordaki nickim "yemekci" idi, ama çok oldu girmeyeli :)
Ben hamile bile değilim, hatta henz kilo verme aşamasında oldugum için çalışma bile yok. Ama bir taraftan da kilolu da olsa sağlıklı şekilde hamile kalıp, gebeliğini sürdürenleri takip edip olur da bu kilolarda hamile kalsam nelerle karşılaşırım onları anlamaya çalışıyorum. Yıllardır da ikizlerim olsun çok istedim o nedenle bu foruma bakmadan edemiyorum.
Umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi.
AAAAA!!! ne alaka kız...
Ama evet 0 Rh + kanım nlamadım ben bir açıklasan ya :O)
enigmacim sen mesajlarinda surekli sut yogurt oeynir yedigini bi kac dilimde olsa ekmekten bahsetmissin ve hic et balik sevmiyorsun. kan grubu 0 olanlar sut ve sut urunlerini bugday urunlerini sindiremezler vucutta sindirilemeyen hersey toksik madde gibi algilanip ya o toksisigin etrafi yag kesecikleriyle orulur yada kaygan jelimsi bi siviyla kaplanir. bu bedeni toksinlerden korumak icin yapilir.
sen hergun fazlasiyla vucudunun sindiremedigi seyleri yiyorsun zaten oda sana kilo yapior. genel bir ihtimalle senin cogu zaman kabizliklarinda oluyordur. hamilelik oncesi bile. yanlismi dusunuyorum. kan grubu 0 olanlar et oburdurlar. siklikla et balik tavuk urunu yemelidirler
Canım ben hala alamadım bir şeyler çıkıp kendime alıp dönüyorum eve :O)
enigmacim sen mesajlarinda surekli sut yogurt oeynir yedigini bi kac dilimde olsa ekmekten bahsetmissin ve hic et balik sevmiyorsun. kan grubu 0 olanlar sut ve sut urunlerini bugday urunlerini sindiremezler vucutta sindirilemeyen hersey toksik madde gibi algilanip ya o toksisigin etrafi yag kesecikleriyle orulur yada kaygan jelimsi bi siviyla kaplanir. bu bedeni toksinlerden korumak icin yapilir.
sen hergun fazlasiyla vucudunun sindiremedigi seyleri yiyorsun zaten oda sana kilo yapior. genel bir ihtimalle senin cogu zaman kabizliklarinda oluyordur. hamilelik oncesi bile. yanlismi dusunuyorum. kan grubu 0 olanlar et oburdurlar. siklikla et balik tavuk urunu yemelidirler
canım ben şimdilik tamamladım alacaklarımı bugünde sabun tozu alıp elimde bir güzel hepsini yıkadım astım şimdi kurumaktalar :))) minik minik aman ne uğraştım makinaya atmıyayım dedim ilk yıkamada. yarında renkli ultrasona gideceğiz bakalım neler yapıyor benim minişler. sonrada eşyalarını güzelce ütüler çantamızı hazırlarız hayırlısıyla.
.
Balım nasıl özendim kız şimdi sana ayyy biran önce başlamak istiyorum bende :O)
dün bebişlerimin odası yapacağım odaya bir gireyim dedim (girmez olaydım kendi tannsiyonumu kendim yükseltiyorum :O)
bir yüklük gibi ağır dolağ sağa sola kaydıramazsın o derece yani bir de 3 kapılı gardorop var 3 kapılıyı bebişlerin dolabı yapıcam ama önce içini boşaltmam lağzım.onun dışında da iki eski vitrin dolabı ile bir kitaplık var bir de sandığım...
kabus gibi dün girdim bir vitrini bile zor boşalttım vitrin dediğim de eşimin kendi eviydi bekarlık evi ben vitrin falan sevmediğim için eşim evlenirken ki mobilyalarımda sadece iki konsol yaptırmıştım o eskileri de diğer odaya alıp çeyizimdeki fazlalıkları ve 5seneliğimde biriken fazla işleri onlara doldurmuşum.amlayacağın ben dün akşam 1.5 saatte bir vitrini boşaltamadım.
Şeytan diyor ki at hepsini çöpe ama olmuyor işte resmen dün moralim sıfırlandı eşim de dün çok yorgundu adamcağız bir spor salonu yapmaya başladı ve tüm gün şantiye de ayakta o kestirriken giriştim işe hoş vitrinin içindekiler tencere ve fincan falan ama yine de iş.
daha boşalacak bir sürü şey var. o odaya bir çeki düzen vermem lağzım ama spikolojim bozuldu.
Ablam üşütmüş onu çağırmıyorum çünkü bulaşabilir.Annem de yazlığı kapattı geldi mersine yeni ama şimdi evin çöp ev olmuş deyip moralimi bozar diye korkuyrum...
Anlayacağın dün elimi attım ilk kez odaya gerisi gelicek inşAllah.
o iki eski vitrinle kitaplık çöpe gidicek.
içlerindeki eşyalar annemlere gidicek.
sandığım da annemlere gidciek.
gardorop bebişlerin olucak ama yüklük gibi olan dolabı birinin sökmesi lağzım ki sökseler de içindekiler nolcak ayyy çıldırcam o kalıcak sanırım odada...
psikolojim bozuldu bak yine ev 3+1 ama yine de hareket edicek yer yok...
ohh canım bende aynıyım ama benim eşyam çok fazla 2+1 ama odalarım büyük şükür. oturma odasına beşik koyacağım ama düzenlemem lazım belkide bilg masasını çıkaracağım girişim oda gibi oraya çıkartırım diyorum. daha halılarım yıkanacak ama onuda makinayla yıkarız koltukları felan yıkarız hepsi bir arada çıkartırız. ben bir yandan hazırlayayımda gittikçe ağırlaşıyor dahada çok yoruluyorum. geçen bayramda zaten vitrindekileri hep yıkadım dantellerimi felan ondan kurtuldum.
bugünde renkli ultrasonumuz vardı dr herşeyin iyi olduğunu söyledi şükürler olsun. kuzularım aynı benim gibi yatmış uyuyorlar bana çekecekler kesin :))) onalrı gördükçe dahada heyecan basıyor sabırsızlanıyoruz kucağıma alıversem koklasam diyorum. az kaldı şükürler olsun sağlıkla gelsinlerde.
Bende başladım o islere, bebislerin olacak odada bı koltuk takımı vardı, aradim Kadıköy Belediye'sini gelip alacaklar bu hafta icinde, ihtiyacı olan bı aileye gidecek, bı ise yarayacak diye de cok seviniyorum. Halıları vermiştim yıkamaya bu hafta onlarda geliyor...Efe'nin mevcut oda takımına bı yatak daha ekleyip bebislere veriyoruz, koltuklar gidince onlar yer değiştirecek, efeyede ikeadan cok güzel bı oda yapıyoruz, artık abi oldugu için bebek odasını kendi isteğiyle verdi kardeslerine cok şükür ikna etmek için uğraşmadık...bebekler için bugün esim ek yatağın siparişini vermiş, 12 Kasım'da gelicekmis daha one almiyorlar diye bi panik aradi, iyi dedim esime ben 16 Kasım'da dogurucam zaten, sorun yok:) Ekim ayindada odaları yerleştirmek, kıyafetleri yikayip utulemek ve ikramliklari hazırlamamış uğraşırız, Kasım'da da yan gelip yatarız inşallah:) cok zevkli yaa, hele 1,5-2 ay önceki korku dolu günleri düşündukce bugünlere sukredip daha cok zevk alıyorum ben yorulmaktan, cok şükür bugünlere geldik:)
Bende başladım o islere, bebislerin olacak odada bı koltuk takımı vardı, aradim Kadıköy Belediye'sini gelip alacaklar bu hafta icinde, ihtiyacı olan bı aileye gidecek, bı ise yarayacak diye de cok seviniyorum. Halıları vermiştim yıkamaya bu hafta onlarda geliyor...Efe'nin mevcut oda takımına bı yatak daha ekleyip bebislere veriyoruz, koltuklar gidince onlar yer değiştirecek, efeyede ikeadan cok güzel bı oda yapıyoruz, artık abi oldugu için bebek odasını kendi isteğiyle verdi kardeslerine cok şükür ikna etmek için uğraşmadık...bebekler için bugün esim ek yatağın siparişini vermiş, 12 Kasım'da gelicekmis daha one almiyorlar diye bi panik aradi, iyi dedim esime ben 16 Kasım'da dogurucam zaten, sorun yok:) Ekim ayindada odaları yerleştirmek, kıyafetleri yikayip utulemek ve ikramliklari hazırlamamış uğraşırız, Kasım'da da yan gelip yatarız inşallah:) cok zevkli yaa, hele 1,5-2 ay önceki korku dolu günleri düşündukce bugünlere sukredip daha cok zevk alıyorum ben yorulmaktan, cok şükür bugünlere geldik:)
Ayyy harikasın bende odayı boşaltmaya başladım dün ama resmen çıldırmıştım şimdi ofiste enine boyuna ölçtüm ofisteki arkadaşım yardım edicek birlikte çözcez innşAllah :O)
benim evde bir gardırop var krem rengi onu beyaza kaplayabilsem onu araştırıyorum şimdi...
ikramlık olarak ne düşünüyorsun canım. bebek şekerleri doğunca hastanedemi, eve gelenleremi yoksa mevlit içinmi alınıyor. benim etrafımdaki hiç kimse bebek şekeri almadı bende haliyle bilmiyorum. bizde çikolata ikram edilir, komposto yapılır onu verirsin felan. mevlütde bakalım nasıl yapacağız çok kış olursa baharda yaparız diyo annem daha iyi olur hem isteyen herkes gelebilir nasip artık bebişlerimizin şansı bol bol olsun inşallah.
ikramlık olarak ne düşünüyorsun canım. bebek şekerleri doğunca hastanedemi, eve gelenleremi yoksa mevlit içinmi alınıyor. benim etrafımdaki hiç kimse bebek şekeri almadı bende haliyle bilmiyorum. bizde çikolata ikram edilir, komposto yapılır onu verirsin felan. mevlütde bakalım nasıl yapacağız çok kış olursa baharda yaparız diyo annem daha iyi
olur hem isteyen herkes gelebilir nasip artık bebişlerimizin şansı bol bol olsun inşallah.
inşallah hep rahat geçsin günleriniz. o günleri görmeyi ve bebişleri sağ salim kucağımıza almayı Allah hepimize nasip etsin
Ayyy harikasın bende odayı boşaltmaya başladım dün ama resmen çıldırmıştım şimdi ofiste enine boyuna ölçtüm ofisteki arkadaşım yardım edicek birlikte çözcez innşAllah :O)
benim evde bir gardırop var krem rengi onu beyaza kaplayabilsem onu araştırıyorum şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?