canım şu yapışkanlı kağıtlar varya dolaplar için aldığımız onlarla kaplamışlar çok güzel olmuştu sende istediğin modelde alıp kaplıyabilirsin. hatta düz kaplayıp üzerine bebek stickerlarından yapıştırırsın
canım şu yapışkanlı kağıtlar varya dolaplar için aldığımız onlarla kaplamışlar çok güzel olmuştu sende istediğin modelde alıp kaplıyabilirsin. hatta düz kaplayıp üzerine bebek stickerlarından yapıştırırsın
CAnım bende bu gün iş çıkışı gidicem koçtaşa netten baktım biraz ama yapıştırma folyo olmalıymış benim aradığım kaplamanın adı yapışkanlı folyoymuş koçtaşta da sadece zebralı şekli varmış oda olmaz bebeklerin dolabı için
Eki Görüntüle 517964
dolap bu ama ben beyaz olsun istiyorum o yüzden beyaz yapışkanlı folyo arayacağım...
pardon bu renginin biraz sarımsısı olucak üstteki de çok koyu öyle değil yani
Tüm ikiz gebeliğin boyunca mı 16 aldın ayol ben şimdiden aldım 15,6 kiloyu daha 30.haftamdayım :O)
desene yandık :O)
ya milyoncularda bir sürü çeşidi var hatta bende kahve tonunda alıp elimdeki metal kutuları kaplayıp rafa kaşıklık yaptım. şimdide bilgisayar dolabımın mavi olan yerlerini pembe renkelrde alıp kaplamayı düşünüyorum. yada onlarla uğraşamam diyorsan ver beyaza boyattır üzerine istediğin deseni yaparsın daha sağlıklı olur.
Evet ama halen yarisi duruyor 37+2 dogum yaptim cok yaramaz bi oglum bi kizim var tek gülüsleri yeter bana
Kızlar ben kilo vermeye başladım yaaadam gibi bisey yiyemiyorum, bı kasik fazla yesem seker firliyo, kafayı yiycem yaa, iyi besliyemiyo muyum yoksa kuzularımı diye de odum patliyo, karnımda büyümedi sanki 2 haftadir 68e demir attim gr ilerlemiyo diyodum, bugün bı olculdum 67,5 cmtsi kontrol var Allah'tan, inşallah ozamana kadar vermem daha...
Kızlar ben kilo vermeye başladım yaaadam gibi bisey yiyemiyorum, bı kasik fazla yesem seker firliyo, kafayı yiycem yaa, iyi besliyemiyo muyum yoksa kuzularımı diye de odum patliyo, karnımda büyümedi sanki 2 haftadir 68e demir attim gr ilerlemiyo diyodum, bugün bı olculdum 67,5 cmtsi kontrol var Allah'tan, inşallah ozamana kadar vermem daha...
canım zaten son zamanlarda bebekler mideye baskı yaptığından yemek yiyemez duruma gelirmişiz. bende zorla yemeye başladım diyet olduğu halde zorla bitiriyorum yemeklerimi. önceden bir sürü meyve yerken 1 taneyi yediğimde midem şişiyor. bebekler besleniyorlardır merak etme. büyüyorlar artık sığamıyorlar hem mideye hemde bağırsaklara daha fazla baskı yapacaklar az ve sık yemeliyiz artık.
enigmacım ben daha ciğer geliştirici vurunmadım drumda bişey demedi henüz. tansiyon için dikkatli olmalısın iyice dinlen uzun zaman ayakta kalma artık. bu haftalardan sonra dahada tehlikeli biliyorsun.
selam kızlar merhaba
bebişler büyüdükçe sanırım yemek yeme sorun oluyor. Allah yardımcınız olsun sağlıklı eksiksiz noksansız kucaklarınıza almayı nasip etsin.
bebiş odaları yatakları hazırlanmaya başlanmış. bizim için çok erken ama fikir sahibi olmak istiyor insan
siz bebişleri aynı yatakta mı yatırmayı düşünüyorsunuz. yoksa ayrı ayrımı
selam kızlar merhaba
bebişler büyüdükçe sanırım yemek yeme sorun oluyor. Allah yardımcınız olsun sağlıklı eksiksiz noksansız kucaklarınıza almayı nasip etsin.
bebiş odaları yatakları hazırlanmaya başlanmış. bizim için çok erken ama fikir sahibi olmak istiyor insan
siz bebişleri aynı yatakta mı yatırmayı düşünüyorsunuz. yoksa ayrı ayrımı
ben çantayı hazırladım, oto koltuklarınıda aldık. park yatak alacağız. uzmanlar 4-5 ay bir arada yatırmak gerktiğini söylüyorlar ondan sonra ikinci beşiği almayı düşünüyoruz. birde geçen gün gittiğimizde bebişler başbaşa vermişler dr bir zar ayırıyor onları zaten birbirlerini örüyorlar dedi. içeride perde arkasından cöööö yapar gibi oyunda oynuyorlar dedi. içeride birbirlerine çok alışıyorlar doğunca ayırmak yanlış olur zaten.
ben çantayı hazırladım, oto koltuklarınıda aldık. park yatak alacağız. uzmanlar 4-5 ay bir arada yatırmak gerktiğini söylüyorlar ondan sonra ikinci beşiği almayı düşünüyoruz. birde geçen gün gittiğimizde bebişler başbaşa vermişler dr bir zar ayırıyor onları zaten birbirlerini örüyorlar dedi. içeride perde arkasından cöööö yapar gibi oyunda oynuyorlar dedi. içeride birbirlerine çok alışıyorlar doğunca ayırmak yanlış olur zaten.
Canım benim endişelenme onlar beseleniyorlardır sakın moralini bozma yoğurdunu sütünü cevizini ye yumurtanı eksik etme çok endişelenme inşAllah sağlıkla devam eder her şey azar aazar sık ye ne yapalım dayanıcaz...
Ah ne güzelmiş olar öyle oyun oynuyorlar haa mAaaşAllah onlara...
bir ay önce benim oğlan kızın kafasına vuruyordu ayağı ile bizimkiler pek anlaşamicak mı ne ?
ben haftaya gidicem inşAllah sağlıklıdırlar...
ayy yerim ben onları. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde yatak işi halledilir.
benim çok erken ama bende bir müddet tek yatakta yatırmayı düşnüyorum.
İnşallah canım ya, benim ilk hamileligimde de babamin vefatından sonra hiç kilo almamıştım ama bebeğimi besleyebilmistim, yine kilo sabit kalsaydı bu kadar panik olmazdım, bugün wcden sonra tam 67 kilo çıktım, yani sürekli yatmama ragmen iki haftada 1 kilo verdim...seker diyetinden böyle oldu hep, sınır oldum, neyse cmtsiye bisey kalmadı bebisler büyümüş haberini aliyim düzelirim ben, yoksa diyeti birakicam valla...
Bu arada bende 4. aya kadar beraber bizim orada yatiricam, 4 ay gibi rahat rahat dönmeleri başlıyor çünkü ondan sonra aynı yatakta birbirlerini uyandırırlar gibi geliyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?