Ben yazamadan sen velboayi tercih etmissin, cok da iyi etmissin... yün, kadife, polar, pelus hiç bisey almani önermem, alerjiyi tetikliyor çünkü... doğumlar kısa denk gelecek biliyorum ama 2-3 kac sar yine de penyeden başka bisey alma derim... Alerjinin sonu astıma kadar gidiyor, Allah korusun, uyuyan devi uyandırma...
BAlım hiç üzülme canım gelmesinler de areamasınlar da boş ver gitsin benim de en büyük görümcem geçen beni sinir etti hatırlıyorsan geçen hafta hastaydım ve geçenlerde en büyük görümcemi eşimle iş çıkışı uçağın servisine bindirmek için yola çıktık Allah var arabadan inmedim artık 7 aylığım öyle zırt pırt hareket edemem.neyse sonra ben tabii konuşurken sesim çıkmıyordu bir de nefes alamadığım için insan biraz da olsa değişik sesler çıkaarıyor.neyse görümcem bindi arabda arkaya (eşim de bagaja bavulunu koyuyor) görümcem demez mi ne ahlayıp uhluyon diye bir sinir oldum bir haftadır yatıyorum,hastayım dedim.AAAAA geçmiş olsun dedi sonra ne dedi dersin Umut iyi değil mi dedi.yani kardeşinin hasta olup olmadığını soruyor bana nasıl da sinir oldum ya insan onu mu düşünür.
yani anlayacağın boş ver gitsin şimdi senin de prenslerimin de çok dikkatli ve stressiz zamanları olmalı benim için de geçerli artık 7 aydasın sende 26 haftalıksın dikkat ediceksin sinirine de stresine de eşinle çöz kimseye de minnet etme inanki bende iki üç gündür bebeklerim için bakıcı mı tutsam diyorum 6 aydan sonra çünkü bunların elinde benim çocuklarım ne hale gelir bilmiyorum bir yandan da diyorum ki daha erken biraz sabret ama bu ay son diyorum şimdilerde sanırım gelecek ay izinli olmuş olurum 7 ayım da bitiririm ve 8 ayımda evimde bebeklerimin eşyaları ile uğraşırım odaları ile evimde dinlenirim.kasığım değil de göbeğimin alt kısmı çok ağrıyor bir kaç gündür sanırım kızım orada ve çok ağrım oluyor son günlerde sanırım sancılanıyor muyum neyim haftya çarşamba doktora gidicem inşAllah sağlıklardır bebişler...
Diyeceğim konudan da saptım ama zaten boğazında şişmiş boş ver milleti hiç kendini üzme gelmek isteyen adam zaten gelir sana boş ver gitsin canını sıkma şekerini de inşAllah perhizle düzene sokarsın her şey yoluna girer...
ahahaha hay allahım hiç güleceğim yoktu, Umut nasıl dedi haaaa, vay vay vay. BUrda kadın 7 aylık hamile artı 2 can taşıyor üstüne seni ve bebekleri geç kardeşime bişey olmasın haa!
aynen öyle canım ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusa demişler ama bilmem ki ne desem...
Kızlar merhaba, bugün kontrolum vardı, 68 olmuşum, maşallah cok istikrarliyim her hafta bı kilo alıyorum:) dr'um şekerin yükselmedigi sürece kiloya takilmiyorum sende dedi...bu hafta yediklerimi listelemis, 1 saat sonra tokluk şekerimi olcmustum, seker açlıkta 90-100 arasi, toklukta da 140-160 arası çıkmıştı, bu kadar yemeyle bu degerler cok dedi, bebeklerin iyi beslenebilmesi için 1800 kalorilik bı diyet verdi, bu tam diyabet diyeti degil geçiş diyeti dedi, bu haftada bu diyetle takibimi yapicam, yine yuksek çıkarsa haftaya günde tek doz insilune basliycaz...haa bı de sekerim fırlamaya cok merakli gorunuyomus, biz toklukta 140'i degil 120'yi sınır alicaz dedi...
benimde yarın tekrar ölçülecek bakalım nasıl çıkacak. inşallah ikimizde insüline başlamadan atlatırız. ama bu diyetle işimiz çok zor yaa acıkmıyorum ama midem sürekli kazınıyor saat başı bişey yemem gerekiyor bebişler büyüdükçe çok istiyorlar. bugün çok kıpır kıpırdılar sonunda eşimde hissetti çok farklı bir duygu. babalarını hissediyorlar resmen yatarken eşime sarıldığım anda veya eşim sarıldığında kıpırdamaya başlıyorlar. babacı olacak bunlar şimdiden anlaşıyor bende babasıyım ama bana çekmiş yaramazlar :)))
Kızlar merhaba, bugün kontrolum vardı, 68 olmuşum, maşallah cok istikrarliyim her hafta bı kilo alıyorum:) dr'um şekerin yükselmedigi sürece kiloya takilmiyorum sende dedi...bu hafta yediklerimi listelemis, 1 saat sonra tokluk şekerimi olcmustum, seker açlıkta 90-100 arasi, toklukta da 140-160 arası çıkmıştı, bu kadar yemeyle bu degerler cok dedi, bebeklerin iyi beslenebilmesi için 1800 kalorilik bı diyet verdi, bu tam diyabet diyeti degil geçiş diyeti dedi, bu haftada bu diyetle takibimi yapicam, yine yuksek çıkarsa haftaya günde tek doz insilune basliycaz...haa bı de sekerim fırlamaya cok merakli gorunuyomus, biz toklukta 140'i degil 120'yi sınır alicaz dedi...
slm kızlar. sabahın 8 inde hastanedeydim şeker testi için. ne işkenceymiş valla 3 saat geçmek bilmedi şükür bugün pazar ve kimsecikler yoktuda koltuklara uzanabildim. ilk açlık 97 çıktı, 1. saatte 171, 2. saatteki ise 134, 3. saattekini öğrenemedim telefonda söylemiyorlar. ama düşmeye başlamış inşallah 3.de düşük çıkmıştır. saatlerce aç kalınca bebişler hiç rahat durmadılar hadi yemek ye der gibi sürekli tekmelediler valla.
enigmacım sende moralini bozma boşver valla biz kendimizi sıktıkça çıkıyor herhalde. zaten bu aydan sonra kilo alımı çoğalıyor bebişlerde kilo alıyor. az kaldı sabır diyecez artık. benimki aşerme gibi değilde yasak olan şeyleri istiyor resmen canım yaa dahada hırslanıyorum öyle olunca. olsun hiç yoktan bişeyler yiyip içebiliyoruz ya bunada şükür bizim komşumuz 9 ay boyunca hastaneye taşındı hiçbirşey yiyemedi hep serumla beslendiydi yazık. bugünümüze şükür diyeceğiz.
enigmacım sende moralini bozma boşver valla biz kendimizi sıktıkça çıkıyor herhalde. zaten bu aydan sonra kilo alımı çoğalıyor bebişlerde kilo alıyor. az kaldı sabır diyecez artık. benimki aşerme gibi değilde yasak olan şeyleri istiyor resmen canım yaa dahada hırslanıyorum öyle olunca. olsun hiç yoktan bişeyler yiyip içebiliyoruz ya bunada şükür bizim komşumuz 9 ay boyunca hastaneye taşındı hiçbirşey yiyemedi hep serumla beslendiydi yazık. bugünümüze şükür diyeceğiz.
balım çok haklısın millet bir taneyi karnında yaşatmak için nelerle uğraşıyor ne acılar çekiyor biz çok şükür iki tanesi için uğraşıyoruz acı da çekicez aç ta kalıcaz ama sonunda bebişlerimizi inşAllah sağlıkla kucağımıza alıcaz...
bişey sonmak istiyorum aramızda 2 hafta da olsa ortalama aynı sayılırız ben bazen her an doğurucak gibi hisssediyorum sonuçta daha önceden bir gebelik tecrübem doğum tecrübem yok ama nasıl söylesem sanki ağırlık arttıkça her an gelicekler gibi hissediyorum bazen wc ye kendimi zor atıyorum bazen öyle sertleşmem oluyorki kasılma gibi hissediyorum.geceleri uyuyamıyorum bazen ağlayacak gibi oluyorum sağa yatsam acı sola yatsam acı bir de psikolojik olarak sanki ekimde doğurucam gibi geliyor oysaki çok erken daha...
Kendine gel diyorum 40 haftan aralığın ilk haftası bare 38 hftana kadar sabret oda kasımın ortaası desemde kendime her an doğurucak gibi hissediyorum...
bunu sana da prenslerime de soruyorum ortalama aynı zamanlardayız sizde de varmı böyle şeyler...
herkese merhaba
bende bugün dra gittim
cinsiyetleri erkekmiş
bu ay 1,200 kilo almışım çok dikkat etmeme rağmen
4,5 kilo civarında almışım 4 ayda
dikkat etmesem kimbilir ne kadar olacaktı??
çok cnm sıkılıyor kilo işine
cinsiyetler konusundada zaten çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum
çok moralim bozuldu kızım olmasını çok ama çok istemiştim
prenslerim ve balımnur ikinizde geçen hafta doktora gittiniz bebişlerin kilosu boyu nasılsdı çok mmerak ediyorum 1 kilo falan olmuşlarmıdır???
yüzlerini net gödünüz mü ben en son şeker için 25 gün önce gitmiştim çok uzun zaman geçti aradan çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum...
herkese merhaba
bende bugün dra gittim
cinsiyetleri erkekmiş
bu ay 1,200 kilo almışım çok dikkat etmeme rağmen
4,5 kilo civarında almışım 4 ayda
dikkat etmesem kimbilir ne kadar olacaktı??
çok cnm sıkılıyor kilo işine
cinsiyetler konusundada zaten çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum
çok moralim bozuldu kızım olmasını çok ama çok istemiştim
canım ultrasona sığmıyorlarki artık kocaman bir kafa görünüyor parça parça bacak kol felan. ben çarşamba gittiğimde birisi 740 gr diğeri 660gr dı. tabi sizinkiler daha büyük 1kg olmuşlardır.
prenslerim ve balımnur ikinizde geçen hafta doktora gittiniz bebişlerin kilosu boyu nasılsdı çok mmerak ediyorum 1 kilo falan olmuşlarmıdır???
yüzlerini net gödünüz mü ben en son şeker için 25 gün önce gitmiştim çok uzun zaman geçti aradan çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?