kızlar günaydın durumum perişan burnum boğazım genzim kulaklarım heryerim çok kötü belim bile fena...
burun akıntım la boğaz ağrım bir türlü geçmedi largopen antibiyotik kullanıyorum bir de andorex boğaz fısfısı doktorum ilaçlarımı mutlaka içmem gerektiğini söyledi yoksa çok tehlikeli olurmuş o yüzden düzenli 3 gündür kullanıyorum vicdan çekmiyor değilim ama eğer ilaçlarımı kullanmazsam bebeklerim de hasta ve erken doğar korkusu yaşarmışım o yüzden ilaçlarımı kullanıyorum bu gün yine kötüyüm inşAllah geçer de rahatlarım bir hapşurukta tüm vücudum sarsılıyor bu arada küçük tansiyonum da 6 larda geziyor....
Cok gecmis olsun enigmacim, en kısa sürede atlatirsiniz inşallah...bu aralar bol bol meyve suyu iç, hem vitamin hem de ilaçların kötü etkisini azaltip vücudunu yıkar. Grip ilaçla 7 günde ilacsiz 1 haftada gecer derler biliyosun, normal zaman olsa bosuna antibiyotik alma derdim ama durum simdi cok farkli, hiç aksatmadan al mutlaka ilaçlarını, ilk hamileligimde ben de cok ağır grip olmuştum, bende bir sürü ilaç kullandım, bisey olmadı cok şükür, sende korkma sakin vicdan azabı da duyma...dr'lar kar-zarar analiziyle veriyorlar o ilaçları, bol sıvı al yeterki...