Çoğalan et benleri

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
22.581
87.570
40
Evet hanımlar derdim bu et benleri !

Karın bölgem ve gögüsümün birkaç yerinde yassı şekilde kahve tonlarında varlar öyle itici bir görüntü şeklinde değiller ama çoğaldılar..,

Netten araştırıyorum kanser belirtisi olabilir diyor düşündürdü açıkçası bu durum beni...Randevu alacağım yarın için ama içime derd oldu bu durum şimdi.

Normal bildiginiz o çıkık et benleri gibi degil bendekiler ben gibiler ama et beni oldugu belli çünkü yassımsı bir şekilleri var etten ayrık degiller.

yaa bendede çoğaldı.. minik minik leke gibi.. güneştende olur diye duydum ama emin değilim.. takip ediyorum.. büyümüyorlar öyle minik minik yaşıyorlar .. karın bölgemde var benimde..

büyümüyorlar evet ama çoğalıyorlar belki 100ü aşkın bir sayıda var karın ve gögüs bölgemde dedigim gibi itici durmuyor ama nedenini merak ettim az önce de randevu aldım

Annemin vücudu et beni dolu. Yaşım ilerledikçe bende de yavaş yavaş anneminkilerle aynı yerde et benleri çıkıyor. Annem bir kere aldırdı, uyuşturmadan yaktılar. Zaten hiç sinir yokmuş hissetmedi bile. Benimkiler de iyice biyirse aldırmayı düşünüyorum artık. Önemli birşey değildir tahmin ediyorum. Ailenizde başka et benli olanlar varsa ona göre karar verin.

Annemin vücudu et beni dolu. Yaşım ilerledikçe bende de yavaş yavaş anneminkilerle aynı yerde et benleri çıkıyor. Annem bir kere aldırdı, uyuşturmadan yaktılar. Zaten hiç sinir yokmuş hissetmedi bile. Benimkiler de iyice biyirse aldırmayı düşünüyorum artık. Önemli birşey değildir tahmin ediyorum. Ailenizde başka et benli olanlar varsa ona göre karar verin.

evet haklısın annemdede var oldukça..

Bende de hamilelikte oldu, ama benimkiler minik minik köklerden uzuyorlar ve ten rengimdeler, hiç ihmal etmeden doktora göstermek lazım ama tam 1.5 yıldır ben de erteliyorum

büyümüyorlar evet ama çoğalıyorlar belki 100ü aşkın bir sayıda var karın ve gögüs bölgemde dedigim gibi itici durmuyor ama nedenini merak ettim az önce de randevu aldım

Bende de aynı sorun var. Hatta önce birkagun kaşınıyor sonra bakıyorum orda yeni ben çıkmış. Et beni değil ama normal ben. Gecen aksam taktım kafaya eşimle birlikte saydım :) sırtım kollarım ve gövdemde toplam 150 tane var. Doktordan sonra konuştuklarını burda paylaşır mısın?? Bende neden çoğalıyor merak ediyorum

umarım kötü bir durumun habercisi değillerdir, doktorla görüştükten sonra sonucu burda paylaşırsan sevinirim canım
bi kaç tane de bende var, sen konuyu paylaşınca ben de tedirgin oldum şimdi:26:

Bir arkadasim surekli aldiriyor git ihmal etme. Kan
serli olmuyomus ama cevirme riski olanlar oluyomus yuz taneden on tane felan aliyolar. Gecmis olsun

geldim kızlar doktora gittik ve sonuç olarak et beni dedi ama yaşımı sorunca erken başlamış bu daha çok yaş kemale erince görülür dedi

bu arada babamda da et beni var karın ve boyun kısmında bende boyunda yok ama karın bölgem de var minik minik ama dedigim gibi benimkiler yassı öyle gözü tırmalayacak derecede degiller ama sayıları fazla

krem yazdı iki adet almamı söyledi kullan dedi ve senede mutlaka her sefer görünmelisin diye de belirtti kanserlik bir durum ya da başka bir saglık sorunundan bahsetmedi....ALLAH korusun..Buna da şükür

Geçmiş olsun, bende korkarım bu tarz şeylerden. Basit bile olsa önlem alınmalı, kanserlik bir şey olmamasına çok sevindim. :)

Evet hanımlar derdim bu et benleri !

Karın bölgem ve gögüsümün birkaç yerinde yassı şekilde kahve tonlarında varlar öyle itici bir görüntü şeklinde değiller ama çoğaldılar..,

Netten araştırıyorum kanser belirtisi olabilir diyor düşündürdü açıkçası bu durum beni...Randevu alacarğım yarın için ama içime derd oldu bu durum şimdi.

Normal bildiginiz o çıkık et benleri gibi degil bendekiler ben gibiler ama et beni oldugu belli çünkü yassımsı bir şekilleri var etten ayrık degiller.

mrb aynı sorun bende de var bir iki senedir hızla çoğaldılar doktor bana da aynı şekilde normalde bu ilerleyen yaşlarda olur sende şaşırtıcı dedi .rahatsız oluyorsan gel yakalım hemen dedi ben cesaret edemedim. krem falan vermedi acaba size verdiği kremlerin isimlerini öğrenebilirmi yim ?

X