- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
Evet getiriyor. Bir annenin yaptığı herseyi yapar.Istekli bir şekilde yapar.Benden daha sabırlıdır. Kızım 3 yaşına gelmek üzere evdeki tv nin bilgisayarın fişlerini doğduğunda çekip kapattık.Abur cubur tüketimini kızımsiz saatlere denk getirdik. Onunla oynarken telefonlarımızı bile elimize almadık.Kar kış yağmur demeden her gün dışarı çıkarıyoruz.Behcemiz var.Kum havuzu ,toprak,trambolin bütün aktivitekeri yapabilir.Bahcede ve evde kedilerimiz var.Evi üzerini herseyi kirletebili4.Kendine zarar vermediği hersey serbest.Yasayarak öğrensin diye. O.kadar ideal bir çocuk ki.Markette çarşıda mis gibi gezebiliriz.yolda kendi yürür, araba geliyor derim bekler. Yanımızdan habersiz uzaklaşmaz.Ama bu ağlama ve kişi ve ortamları yabancılama işi bizi biturdi.Avm ye gitmişiz.Oyun alanı Koskocaman. Aynı tramboline başka bir kız geldi diye başlıyor ağlamaya.Ortada ne temas var.kiz kendi havasında oynuyor. O ağlama sinir krizine dönüşüyor. Kendini kontrol edemiyorPeki bütün bu yaşanılanlarda sizce eşinizde hiç bir sorun yokmu olması gereken babalık ve eş sorumluluğunu yerine getirebiliyormu yani sizce?
Mesela dün benim okuluma geldi. Öğretmenler odasına girmez zaten.Bos bir oda var ,orada oturur.ogretemn arkadaş yanına gitmiş.Ayy anlatamam size.Aglamaktan bayılacak.Dolayisiyla sosyal hayatımıza ait hersey bitti.Ne misafirliğe gidebiliyorum ne millet geliyor.Restorana gitmisiz arka masadan sadece piist yapıp gülümsediklwri için kusana kadar ağladığını biliyorum. O gün kapıda oynuyoruz,teyzenin biri senin bisikletin ne kadar güzelmiş dedi, kadın başka bir şey demedi.Anam .Bir başladı ağlamaya.Karsi komşu camdan ne yapıyorsun Ayşe dese ağlıyordu.Alt komşunun kapısı açıksa merdivenden inmezdi.bizim psikoloji bitti bunlar yüzünden.
Son düzenleyen: Moderatör: