benim de 2 tane pandemi dönemi yeğenim var
taşrada büyüdüler AVM filan görmediler komşulukları yok. ikisi de küçüklerin peşinden bebek diye büyüklerin peşinden abla diye, kedilerin peşinden de pisi diye koşardı bebekken, çağırmasına gerek yok yani kimsenin
(bi fark babaanne büyüttü onları, çünkü babaanne benden 10 yaş büyük, o kadar genç)
tek bakmak vs. gibi konularda sorun şu bu kadın bir de çalışıyor, eşiyle değişik bir ilişkisi var ve tükenmiş durumda.
benim kast ettiğim çocuğun sorunu sırf pandemi ve tek bakma sebepli asosyal olması gibi bir şey değil, onu demek istemedim. çocuk bir şekilde yabancıya gitmeyen, ağlama nöbetleri olan bir çocuk (artık bunun adı ne bilmiyorum) burası cepte. oyun terapisi denemelerinin sebebi çocuğu, bu şartlar altında sosyalleştirmek istemeleri (bir de psikolog işletiyormuş yani mekanı) soru oydu onun için yazdım.
ki bu konuda konu sahibinden de burada yazanlardan da benim anladığım bu oyun terapisi filan işleri biraz para tuzağı galiba.
çocukları böyle gezdirmektense iyi bir çocuk psikiyatristine gerekirse başka şehre götürmek daha mantıklı sanki. -cidden bir sorunu olan çocuk için en azından. kapıdan dön dön gel kimse bir yorum bile yapmasın o nasıl tedavi şekli bilmiyorum ben.