• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuktan sonra değersizleşen kadın oldum :(

Merhaba kızlar biraz aradan sonra gelişme bildirmek istedim bu süreçte destek olanlara çok teşekkürler.Ne yaptı acaba diye merak ettiniz şimdi açıklıyorum.Eşimle aramız düzeldi.Üzerimdeki yükü artık paylaşıyor burada uzatmak istemiyorum benim gibi zor zamanlar geçirenlerle mesajlaşabilirim belki telkin ederim bilemiyorum ama asla savaşmadan elde etmeye çalışmayın diyorum.İyiki boşan diyenleri duymadım evlilikte herşeyi aşmanın yolu varmış bunu anladım.herkesi öpüyorum.
Ne oldu da esiniz degisti yazarsaniz sizin gibi olan kadinlara yardimci olur belki. Esinizin evrim gecirmesi icin ne yaptiniz? Cunku bir insan kolay kolay degismez.

Merhaba kızlar biraz aradan sonra gelişme bildirmek istedim bu süreçte destek olanlara çok teşekkürler.Ne yaptı acaba diye merak ettiniz şimdi açıklıyorum.Eşimle aramız düzeldi.Üzerimdeki yükü artık paylaşıyor burada uzatmak istemiyorum benim gibi zor zamanlar geçirenlerle mesajlaşabilirim belki telkin ederim bilemiyorum ama asla savaşmadan elde etmeye çalışmayın diyorum.İyiki boşan diyenleri duymadım evlilikte herşeyi aşmanın yolu varmış bunu anladım.herkesi öpüyorum.
Birarada sorunlari astiniz zannedip 2. Cocugu yapmissiniz. Simdi de ortalik gul bahcesi zannedip 3u dusunmeyin sakin?! Ne diyelim insallah bu cocukla dayak yemezsiniz. Mutluluklar.

Aileniz özellikle manevi olarak destekçiniz ise 2 çocukla geçinmeniz zor değil.
En azından kımıl zararlısı koca bebeğin (kocanız) çamaşırı, yemeği , laf kalabalığı ve şiddetiyle uğraşmazsınız.

Isler kötü gidebilir de insan evinde ikinci çocukta bi gram iyilik yapmaz mı?

Sizin aileniz biliyor mu Eşinizin bu derece Gamsız olduğunu.

Aile buyuklerine kanıt sunun ya da açıklayın. Hepsi birleşip yola getirebiliyorlarsa getirsinler.

Yazık size.

Madem kendine guvenmiyordu evlenmeseydi baştan.

Allah kolaylık versin ve lütfen ailenizle paylaşın bu sorunu yalniz basiniza çile çekmeyin.

Evliliğim bitmek üzere günlük tutar gibi yazarak rahatlamak istedim.2014te evlendim 2015te oğlumuz oldu sorunlar hamileyken başladı aşırı kilo alımı iştah ihtiyaçlarımın artışı vs.Eşimle severek evlendik hatta ona buna rağmen diyebileceğim bir sürü şey varken ilk yıl güzeldi ama eşim değişmeye başladı işini kaybetti bir süre beklediği teklifler gelmedi.bizden daha düşük seviyede yani seviye derken meslek para eğitim aile kalitesi gibi daha gevşek tiplerle arkadaşlık kurmaya çalıştı.kendi işini yapmak istedi olmadı yapamadı başka işlere başvurdu kimse dönmedi mesaisi bozuk işlere girdi aldığı para evi döndürmedi onun işleri yoluna girmedikçe benimki iyileşiyordu biraz da onun etkisi oldu ailesi durumları olmadığındn maddi destek asla sağlmadı örneğin torunlarına 1kere kıyafet oyuncak getirmediler ama benim ailem ellerini hiç çekmedi üzerimizden çocuga oda takımı hediyeler gezdirmeler vs.ara sıra kavgalarımız oluyordu her güne dönmeye başladı ne yapsam sorun oldu ben bittim çocuga bunu giydir knu yedirme orası böyle şu fazla bu eksik derken hiç susmadı alttan aldıkça kendini imparator ilan etti evde kazandığım para ile sigara içiyorum başka da kötü alışkanlığım yok ne gezerim ne arkadas cagırırım ne giderim ne kuafor ne tatil sadece gunde 7-8adet sigara içerim her kavga sigara içiyorsunla biterdi sonunda bir gün bir sebepten patladık kucagımda cocuk varken bana girişti karşı koybildiğim kadar koydum sonra kaçtım bir şekilde geri barıştırıldık sonra araba aldık ev aldık yine hamile kaldım işleri bozuldu bana hiç yardımcı olmamaya başladı ne cocuk bakıyor ne ev işinin ucundan tutuyor ne işime saygısı var sürekli iğneli laflar aileme küfürler devam ediyordu.hamileliğimin son ayında 15kilo büyük oğlumu taşıyarak gittim doğuma.Normal doğumda ölümden dönen nadir kadınlardanım cok zor bır dogumdu bebeği ve beni kaybetme riskleri çok fazlaydı şükürle çıktık.Gece bırak benim yanımda kalmayı nasılsınız diye aramadı bile doğumdan sonra erken kalktığı için çocugu annesine verip eve uyumaya gitti.Bu arada ailesinin de yanlışları çok her hata yaptığında sahiplendiler kapılarını açtılar.2.oğlum 6aylık olacak biz en son bu çocugu yaparken birlikte olduk işten ayrıldım evimiz arabamız satıldı büyük oğlumu okula gonderemıyorum küçük oğlum emzikli bebek oyuzden iş bulamıyorum bebek cok uykusuz gece gündüz uyumuyorum uykusuzluktan dikkatim cok dğınık büyük oğlumun oyun isteğine yetemiyorum eşimle konuşmaya çalışıyorum bu çıcuklar ikimizin ben senden yardım istemiyorum bu zaten senin de görevin bir işin ucundan mutlaka tutacaksın yemek bilmezsen masaya tabak koyarsın altını açmayı bilmezsen uyutmayı bilirsin çamaşır katlayamazsan toplamayı sermeyi bilirsin mutlaka birşeyler bilirsin ama benimki yapamam yorgunum yada tamam bırak yaparım sonra diyip 3gün bekleten biridir.Gece uykusunu bozup kalkmaz hatta birkere bebek 3qylıkken uykusuzluktan gece kalktım başım dönmüş yürürken yüz üstü yere yığılmışım bebek uyanık yataktaydı bez getirecektim saate baktım 5ti uyandım bebek oyalanıyordu saat 6olmus eşim ne benim düşmemi duymuş ne bebeğin mırıltısını ya bebek düşseydi ya ben ölmek üzere olsaydım? Şimdi tek kaygım bana birşey olursa çocuklarım mahfolur oyuzden güçlü olmak zorundayım.Daha güçlü nasıl olunur?
Peki böyle eziyetler çeken saatlerce baygın kalan bir kadın hala neden evli kalır

Peki böyle eziyetler çeken saatlerce baygın kalan bir kadın hala neden evli kalır

Back