• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuktan sonra değersizleşen kadın oldum :(

Allah askına 6 ay olmus ya ilişki olmayalı bırakın olmasın siz bu adamla hala nasıl berabersınız ve bıle bıle cocuk yapmıssınız yazık değil mi ya valla yazık.boşan bi şekilde kendi hayatını kur sen güçlüsün cocuklarınla daha da güçlü olabilirsin bence.

Buraya yazma amacınızın rahatlamak olduğunuzu düşünüyorum.Bunca şeyden sonra en son birlikte olduğunuz zamanı hatırlayıp birliktelik yaşamamaktan şikayet ediyor gibisiniz.Ona gelene kadar o kadar çok şey var ki.

Hayatınıza bir çekidüzen vermelisiniz.Bakın ömrünüz gidiyor 1 yıl 1 yıl derken bi' bakarsınız gençlik gitmiş ömür bitmiş bu saçma sapan insanla.Eşiniz ergenlikten çıkamamış belli.Siz çocuklarınız için sağlam bir adım atın.O adama eyvallah etmeyin.Hiçbir şey yapmıyormuş zaten , bari yükünüz azalır.Bi' silkelenip kendinize gelin.Şikayet ederek hiçbir şeyi değiştiremezsiniz.Aileniz de yardım eder , düze çıkarsınız.1 2 yıl sonra da neden çekmişim o adamı diceğinize eminim.Allah yardımcınız olsun.

Uzuldum ya size :(
Siz bu adamsiz daha iyi olursunuz ve bence yeterince guclusunuz bu okuzle bu kadar zaman gecirdiginiz icin .
Basiretsiz ,beceriksiz,kaba ,nankor bir adam bu .

Bazı insanlar severek evlenir eşleri en büyük zaafları haline gelir.Ben biraz doluyum galiba darp diye nitelendirdiğimiz şey gün aşırı alkol sonrası zevk olsun diye vs değil tartışma sonrası yaşanmışlık içindeydi fakat alışkın olmayan biri için akıldan kalpten jiletle kazısan atamazsın işte.

Barıştırıldık demişsiniz...

Neden barıştınız?
O ana kadar yaşadıklarınız yetmedi mi?
2.yi neden yaptınız?
Zaten adamdaki potansiyel belliymiş...
Hiçbir çabası yok,asalak!
Niye bu kadar diretiyorsunuz evlilik yürüsün diye?

Ne yapmışsanız kendinize yapmışsınız...
Ben de hatalı olduğum için barıştım.Ama konu barışmamız değildi bana el kardıracak cüreti kendinde bulabilmesiydi kucağımdaki çocuğa isabet edebileceğini tahlil edemeyecek kadar vicdanını duyamamasıydı.Aklıma jilet gibi kazındı sürekli hatasını pişirip önüne serdim ki unutmasın ki tekrar etmedi yine de benim içimi soğutmadı işte.Çocuğu olanlar daha iyi anlar az evvel elini arı sokmuş olsada çocuğuna diğer elini verirsin çocuğunun yanında anam diye sızlanamazsın.2.cocuktan önce kazara hamile kalıp düşük yaptım çok üzüldüm çok yıpranmıştım aslında çocuk planımız yoktu ama olsun istiyormuşum diye ozaman anladım benim için çocuk sayısı 1 olmuş 5olmuş önemi yok sağlıklı olsunlar canım yettiğince bakarım.Bu hikayeye özetle eşimin iş hayatındaki şnsaızlıklarının acısını evden çıkardığını düşünüyorum.

Neden isten ayrildiniz?
Neden cocugunuzu okula gondermiyorsunuz?
Nedenmi ayrıldım 7yıllık bankacıyım ben ve bankam subat ayında 480 kişinin haklarını ödeyip sepetledi mecbur bırakıldım diyeyim.Yeniden işe girmek istedim her görüşmede çocuklarımın oluşu özellikle yeni doğum yapmış olmam emzikli kadın oluşum mani oldu.kimse işe almıyor anlayacağın hangi para ile cocugumu okula vereyim en iyi ihtimalle devlet kreşi var 1000tl ne yazıkki ödeyecek gücüm olmadığı için okula veremiyorum.

Buraya yazma amacınızın rahatlamak olduğunuzu düşünüyorum.Bunca şeyden sonra en son birlikte olduğunuz zamanı hatırlayıp birliktelik yaşamamaktan şikayet ediyor gibisiniz.Ona gelene kadar o kadar çok

Hayatınıza bir çekidüzen vermelisiniz.Bakın ömrünüz gidiyor 1 yıl 1 yıl derken bi' bakarsınız gençlik gitmiş ömür bitmiş bu saçma sapan insanla.Eşiniz ergenlikten çıkamamış belli.Siz çocuklarınız için sağlam bir adım atın.O adama eyvallah etmeyin.Hiçbir şey yapmıyormuş zaten , bari yükünüz azalır.Bi' silkelenip kendinize gelin.Şikayet ederek hiçbir şeyi değiştiremezsiniz.Aileniz de yardım eder , düze çıkarsınız.1 2 yıl sonra da neden çekmişim o adamı diceğinize eminim.Allah yardımcınız olsun.

Ayrılmak istiyorum ama mükafat vermek istemiyorum biliyorum ki kendini çalışır göstermeyecek nafaka ödemeyecek.çocukları göstermesem pislik yapacak sonuc olarak 2cocukla ortada kalıcam daha da borçlanıcam.Küçük oğlum yaşına gelene kadar beklemeyi planlıyorum işverenler emzirmeyen annelere daha sıcak yaklaşır iş bulma imkanım da olur şimdi güvencem yokken yapmak istemiyorum.Hiç beklemediği çok mutlu olduğu bir anda yolumu ayırmayı planladım.

Of çok üzüldüm ya sana boşan filan yazamam Allah yardımcın olsun . Kocanada Allah akıl fikir versin canım

İçini dökemeyen çok insan var boşanınca bitmiyorki müşterek cocuklar var ölene kadar paylaşmak zorundayız
Evet bende öyle düşünüyorum . Aslında boşanınca işler biraz daha zor oluyor gibime geliyor ben yaşamadım ama teyzem ne yazıkki böyle birşey yaşadı . Çok zor

Ayrılmak istiyorum ama mükafat vermek istemiyorum biliyorum ki kendini çalışır göstermeyecek nafaka ödemeyecek.çocukları göstermesem pislik yapacak sonuc olarak 2cocukla ortada kalıcam daha da borçlanıcam.Küçük oğlum yaşına gelene kadar beklemeyi planlıyorum işverenler emzirmeyen annelere daha sıcak yaklaşır iş bulma imkanım da olur şimdi güvencem yokken yapmak istemiyorum.Hiç beklemediği çok mutlu olduğu bir anda yolumu ayırmayı planladım.

Bahane sunuyorsun aslında da farkında değilsin, cesaretin yok senin ayrılmaya. Sen onun en mutlu olduğu anı bekleyene kadar iyice yıpranacaksın. Bildiğin bir parazitle birlikte yaşıyorsun. Bir süre sonra ayrılmaya gücün kalmayacak. Sonra böyle böyle ömrün bitecek. Biraz olsun kendini ve çocuklarını seviyorsan şimdi ayrıl. Bu adam sana en mutlu olduğu anda da nafaka vermeyecek, 3 sene sonra ayrılsan da işler daha iyiye gitmeyecek. Bahaneleri bırak, bir an önce bir adım at artık. Yoksa çok geç olacak.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Burda 2. Çocuk hata diye yorum yapanları anlamıyorum, tamam doğru bir karar değil elbette ama çocuk yapılmış ve doğmuş bu saatten sonra sende hatalısın 2. Çocuğu doğurmasaydın demenin konu sahibine bir faydası yok. Onu daha da üzmek ister gibi bu şekilde yorumlar yapılmasını anlayamıyorum. Aileniz size destekçi ve arkanızdaymış bu büyük bir şans, ailenizin yanına dönün, çocuklarınıza anneniz baksın sizde, yeniden işe girip çalışın, bir süre sonra kendi evinizi de tutarsınız çocuklarınızla mutlu huzurlu yaşarsınız. Şiddet uygulayan hakaret eden saygısız sorumsuz bir adamla ömür tüketmemiş olursunuz.

Bahane sunuyorsun aslında da farkında değilsin, cesaretin yok senin ayrılmaya. Sen onun en mutlu olduğu anı bekleyene kadar iyice yıpranacaksın. Bildiğin bir parazitle birlikte yaşıyorsun. Bir süre sonra ayrılmaya gücün kalmayacak. Sonra böyle böyle ömrün bitecek. Biraz olsun kendini ve çocuklarını seviyorsan şimdi ayrıl. Bu adam sana en mutlu olduğu anda da nafaka vermeyecek, 3 sene sonra ayrılsan da işler daha iyiye gitmeyecek. Bahaneleri bırak, bir an önce bir adım at artık. Yoksa çok geç olacak.
Ruhen ayrılmışım zaten eve de sokmuyorum annesinde kalıyor 1haftadır ama çocuklara sebep görüşmeye mecbur kalıyoruz tabiki onun tarafından sorduğumda da problem bende.Alttan almayıp üstünlük kuruyorum güleryüzümü onun dışında herkese gösterdiğimi onun çocuklarıyla istediği huzurlu yaşantıyı ben bozuyormuşum evde sürekli gergin bir hava olduğu için eve gelmekten çekiniyormuş.Görüyormusunuz işte insanların o küçük beyinlerinde neler dönüyor onun mutsuzluğunun sebepleri ile benimkiler bambaşka.İstemeden de olsa takdir edemediğim durumları küçümsüyorum

Back