Çocuktan sonra değersizleşen kadın oldum :(

Kucağında bebekle sana şiddet uygulayan adamdan yine hamile kalmak
Bu adamın beş para etmez olduğunu bilip iyice el mahkum kalmak
Size ne denir bilemedim, adam çok suçlu ama felaket de geliyorum demiş

Aslında çok iyiydi biliyomusun işi rahat ve imkanları iyiydi çocuk yetiştirmenin stresi de üzerine eklenince aileye yetememesi onu değiştirdi
Bak bu yazdığınızdan sonra da eşiniz açısından da bakmaya başladım olaya.Maddi durumu iyiyken iyi bir eştiniz , maddi olarak dara düşünce siz de değişmişsinizdir belki de farkında olmadan.Bunu düşündünüz değil mi daha önce? Yani takkenizi önünüze alıp enine boyuna düşündünüz her şeyi değil mi? 2 çocuğunuz varmış , en çok onlara yazık.

Evdeki saksıdan farkı yok. Gerçi saksıda çiçek de büyür. Onda bile marifet var ama senin koca da bir mok yok.

Allah kolaylık versin de bu adamla geleceğin yok gibi.

Onları dikkate almıyorum zaten yaşamadığın şey için empati kuramazsın gayet doğal.iyiki çocuklarım var.Ama ne yazıkki çocuklar erkeklerin tabiatını değiştiriyor sadece eş olmanın verdiği sorumlulukla evladın sorumluluğu çok başka.kocayı çok kolay harcarsın canın yandımı ama çocuklarının babasını harcayamazsın heleki eşim cocuklara karsı sevgi dolu fakat ihtiyaçlarına maddi olarak yetemediği için stresten yapıyor bunları.Tabiki ben durumu kabullenmedim sadece eş olsam bana olan muamele herseyden önce gelirdi ama ben anneyim kendimden önce cocuklarımın ihtiyaçları geliyor.Ben geceleri uykusuz kalınca gündüz sürekli faal olunca ne sütüm yeter ne sabrım kalır çocuklarıma faydalı olamam.Ayrıca ben isa doğurmadım cocuğu doğurdum diye tek sorumlusu ben değilim o zaman şartlar uygundu zaten nerden bilebilirdim bankam küçülmeye gidecek beni çıkaracaklar eşimin işleri ters gidecek vs.Bazı arkadaslar öneriden çok aptallık imasında bulunmuş tabiki sorun değil yaşayan aşan arkadaşlar da vardır nasıl yollar izlediniz de direkten döndünüz sukuneti nasıl korudunuz bana bunlarla gelin.Boşanmayı bende biliyorum.

Elbette ki çocuklarınızı düşünüyorsunuzdur buna hiç bir şüphe yok ama çocuk anne kucağında babanın annesine uyguladığı şiddete tanıklık ediyor, sürekli evde hakeret, küfür eden bir babayı izleyerek büyüyor. Büyüdükçe bu durum kendi iç dünyalarında Nasıl bir yaraya neden olur, bunlara şahit olarak büyümeleri gerçekten bu çocuklara yapılan bir iyilik midir bilemiyorum. Yine de çocukların annesi sizsiniz dolayısıyla onları herkesten çok düşünen de sizsiniz. Yine de bir erkeğin karısını dövmesinin sövmesinin açıklaması maddi problem demek hala eşinizi aklamaya çalışmak yaptıklarına haklı bir neden aramak gibi geldi bana. Konuyu açarken yazdığınız yazıda böyle bir evlilik içinde nasıl güçlü kalabilirim deseydiniz daha uygun tavsiyeler gelebilirdi, en azından boşanma yönünde fikir beyan etmezdi kimse. Allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda sorunlarınız hallolur.

Galiba doğru söylüyorsun konduramadığım için aklamaya çalışıyorum.Bana 1 kere 2yıl önce el kaldırdı tekrar etmeyeceği anlamına gelmiyor şiddete eğilimi olan biri çocuklarıma da patlayabilir birgün.Beni saçımdan sürükleyerek dövmedi omuzuma yumruk attı arabadaydık kırmızı ışıkta çocuğu da alıp kaçmıştım.Çok da uzatmak istemiyorum detaylar gözünüzde canlanmasın kötü şeyler bunlar.Şimdiki durum eve karşı sorumluluk almayışı çocukları seviyor ama uzsaktan yardımcı olmadan masrafına karısmadan evden cok erken cıkıp gec geliyor geceleri cocuk aglamasından rahatsız olmuyor ama kalkıpta bakayım demiyorda.Kasıtlı yapmadıgını soyluyor ama sanki baskasının evine gidersin neyin nerde oldugunu bilmezsin de sormadan dokunmazsın hizmet beklersinya aynı o hesap eskiden zaman ayırabildiğim işler şimdi batıyor bana benimde değiştiğim noktalar bunlar işte.

Allah yardımcınız olsun . İşiniz 2 kat zor . Bir evde iki yabancı gibi yaşayıp çocuklara bunu hissettirmemek tek çare gibi gözüküyor . Boşanma taraftarı değilsiniz sanırım .

Profil fotoğrafınızdaki sizseniz çok da güzelmişsiniz . Allah bahtınızın bundan sonrasını güzel kılsın

Cocuklarım daha küçük biri 3yasına girecek biri 6ayına girecek ikiside anlaycak yaşta değil zaten bu arada ben evimi yeni almıştım gecen sene banyoda asmatavan içinde dualı kağıt bulmuştum öyle şeylere inanmadığım için yırtıp attım çokta dindar biri değilimdir mantık dışı vecizelere itimat etmem ama bu yaşananlardan sonra keşke birine okutsaydım ne yazdığını bilseydim diyorum.

evliligin devam etmesi icin bi sebep goremedim? sahi sizin sebebiniz ne? her halukarda tek basinaysaniz bari adam yaninizda durarak size yuk olmasin. bosanmak sizin gibiler icin var.

Bu dediğin nasıl birşey biliyormusun daha önce hırsızlık suçundan cezaevine girmiş birinin kuyumcuya iş başvurusu yapması gibi.kuyumcu tabiki onu işe almamalı diyorsun.Ben aynı fikirde değilim önce ilişkideki çatlakları bulup onarmalıyız bulamıyor veya onaramıyorsak ozaman çatlayan yerden kırıp ikiye ayıracağız.Söz konusu daha 6ay önce doğum masasından kalkmış biriyim kendimi bile yeni toparlıyorum bu süreçte daha güçlü olmanın yollarını arıyorum dediğin gibi boşanmak benim gibiler için değil hiçkimse boşanmak için evlenmiyor ayrıca boşanınca da 2çocuğunun babasına daha da beni arama diyemiyorsun en yaralı zamanda bir de toplumun vahlarıyla tühleriyle yüzleşiyorsun yük daha da artıyor.Empati kuramıyorsun!

Merhaba kızlar biraz aradan sonra gelişme bildirmek istedim bu süreçte destek olanlara çok teşekkürler.Ne yaptı acaba diye merak ettiniz şimdi açıklıyorum.Eşimle aramız düzeldi.Üzerimdeki yükü artık paylaşıyor burada uzatmak istemiyorum benim gibi zor zamanlar geçirenlerle mesajlaşabilirim belki telkin ederim bilemiyorum ama asla savaşmadan elde etmeye çalışmayın diyorum.İyiki boşan diyenleri duymadım evlilikte herşeyi aşmanın yolu varmış bunu anladım.herkesi öpüyorum.

Sevindim sizin adınıza. Umarım böyle devam eder.
Yine de size tavsiyem, kenarda bir B planınız olsun. Bugün olmasa yarın her şey tepetaklak olabilir. Çaresiz olmayın öyle bir durumda.

Bu adami daha fazla tasima sirtinda. Sorumluluk, kalite yok. Ailen ilgili bir aile onlardan destek alarak yeni bir duzen kur. Kes at kangrenli bu iliskiyi. Yazik be canim sana.

Son mesaji atlamisim sevindim iyi olmana ama o yazdiklarin da pek normal degil. Dilerim kisir bir dongu degildir. Adamin basina tas dusmustur. Kulliyen degismistir diyelim.

Yahu öyle bir yazmışsınız ki sanki burada boşanmanızı isteyenlerin bir çıkarı var ya da ne bileyim boşan demekten zevk alıyorlar. Anlattığınız adamın oluru yoktu, kafasına saksı düşüp düzeldiyse bilemem ama bir yaştan sonra belli bir kişiliğini çoktan oluşturmuş herhangi bir kimsenin birden 180 derece döneceğine ben inanmıyorum. (bkz. İnsan 7sinde neyse 70inde de odur) Muhtemelen ya üç maymunu oynuyorsunuz ya da konuyu kapatıp aynı şekilde devam etmeyi planlıyorsunız. Mutluysanız da mutsuzsanız da kimsenin çıkarı olamaz anonim bir insandan. Dilerim gerçekten mutlusunuzdur.

Bu tarz kadınlar çok fazla ya önce atar tutarlar eşlerinin arkasından belki de yalan söylüyorlar kim bilir o an kurban rolünü üstleniyorlar,fiziksel şiddet psikolojik şiddet yazıp yazıp duruyorlar,aklı olan her insan da mantıklı bi şekilde boşan diyor,sonra konusahibi aylar sonra tekrar ortaya çıkıyor “iyki sizi dinlimimişim,kocişkomla çik mitliyiz” . Sanki kocanı sen bıraksan biz alıcaz bildiğin sıradan hödük,kolay bulunabilir cinsten hatta, heryerde olan. İlk konuda bahsettiğiniz hödük kolay kolay makul bi insana evrilemez tatlım,bu senaryo eksik.

Zaten bende kocanda hiç suç yok tüm hata sende
Sizin tarzda ki kadınlara az bile demeye gelmiştim ki
Konu eskiymiş ve devam kararı almışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…