Çocuk Hastalıkları Çocukta devamlı karın ağrısı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sseenaayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2020
1
0
44
13 yaşındaki oğlumun yaklaşık 15 gündür devam eden karın ağrısı var çocuk cerrahı da dahil dıktor doktor dolaştık bütün yapılan tahliller çekinşer temiz çıktı hatta doktorumuz belki atladığım biley vardır diye bi gün hastanede yatırdı başka doktorlar da öuane etti ama sonuç yine hiçbir sıkıntısı yok dediler,ama birtürlü ağrısı geçniyor son çare piskolojik olabilir dendi .buna benzer rahatsızlıkla karşılaşanınız varmı yada bana bi yol gösterecek ,ne yapıcağımı neriye gideceğimi şaşırdım...

Gaz agrisi olabilir mi acaba?

Ailenizde genetik rahatsızlık var mı
Benim kızım da bir yıl boyunca bulantı ve ateşle hstaneye taşındık her hafta acile gittik en sonunda piskolojik dediler bnm annemde fmf var genetik tahlil yaptırdık fmf çıktı atakları geldiğinde bulantı ve ateş olarak geliyo böyle bişey olabilir mi diye dedim

Okul fobisi, akran zorbalığı, parazit(testlerle tüm parazit tiplerinin tespiti mümkün değil) ve besin alerjisi ihtimallerini değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Bide fmf genellikle karın ağrısı ve ateşle belirti veriyo anneminde bir yıl boyunca karnı ağrıdı ben küçüktüm hatırlıyorum tahliller temiz çıktı acilde serum vurup gönderiyorlardı en sonunda genetik tahlilde fmf olduğu çıktı

Fmf i olabilir. Eşimin de öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…