Cocuksuz ilk tatil

xxx2022

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2022
33
21
Selam,

Esim ile 5 gun 4 gecelik kisa bir yurtdisi tatil planimiz var. Ilk defa bas basa bir tatil olacak, cocuklarimiz 19 ve 16 yasinda ve onlar ilk defa evde yalniz kalacaklar.

Tatil gunu yaklastikca ben biraz darlanmaya basladim, iyi mi yapiyoruz kotu mu yapiyoruz vs diye Bu konuda tercube ve tavsiyesi olan var mi?

Son düzenleme:
Ben de 2-3 yaş çocukları düşüncesiyle konuya gelmiştim Sizin bebişler biraz büyükmüş 19 yaşındakinin akranları şehir dışında üniversite okurken hayatlarını idame ettiriyorlar. Sizinki de kurulu düzende 16 yaşındaki kardeşine göz kulak olur. 16 yaş da çok küçük değil. Tek olsa zor ama ikisi de birbirine destek olur. İyi eğlenceler size

Çok iyi yapıyorsun Eşimin sağlık sorunları nedeniyle hastanede kaldık, o zamanlar oğlum 14 yaşındaydı ve evde tek başına kalmıştı 1 hafta kadar
Sizinkiler hem büyük, hem 2 kişi merak etmeyin onlar için de iyi olur

Ay yok artık. Bunca sene hiç mi baş haşa tatil yapmadınız sahiden? Çocuklar askerlik yaşa gelmiş nerdeyse evlenseler onların çocuğu olur hala evde yalnız kalmalarından tereddüt etmenize ve bunun ilk kez olmasına şok oldum. O yaştaki çocuklar başka ülkeye gidiyor sizinkiler evde tek kalamıyor mu?

Kayınvalidem 16 yasindaki kizini merkezdeki evinde birakti ilçeye gitti isleri var diye Kiz 2 aydir yalniz yasiyor

Evlenseler çocukları olur ikisinin de, abartmasanız mı?

19 yaşımdayken tek başıma yaşıyordum ben

Çocuklara ayrı size ayrı üzüldüm. Yaşıtları arkadaşlarıyla yurt dışında tatil yaparken bunlar daha evde yalnız kalmamışlar. Siz de bunca sene eşinizle başbaşa iki gün geçirmemişsiniz. İki taraf açısından da fazla bağımlı bir ilişki biçimi.

Bir sıkıntı olursa yakınlarında aile bireylerinizden kimse var mı?
Herkes kocaman olmuşlar demiş ama bırakıp AVM'ye gitmiyorsunuz Neticede.
Anneniz, kardeşiniz vs varsa aynı şehirde rahat rahat gidebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…