Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Goucu usulü bir platform onerebilirimMerhabalar. Ben boşanmış çocuksuz bir kadınım. Düzgün sadece cinsel amaçla yaklasmayan bir erkekle tanışmak ve düzgün ne olduğu belli olan bir ilişki yaşamak istiyorum, ileride evlilik de olabilir anlaşırsak. Yani temel istegim sevildigim sevdiğim eğlendigim güzel bir iliski. Fakat sorun şu ki ben istediğim gibi birine denk gelemiyorum. Biriyle tanışıyorum ya çok muhafazakar cinsellikten aman aman uzak 30yqs üstü adamlar ya da benim yaş grubum ama sadece eğlence kafasında adamlar . Ben 28yasindayim bu arada. Güzel bir işim var, ne bileyim arabam var. Hayatımın belli bir düzeni var herkes beni çok guleryuzlu eğlenceli çalışkan yumuşak huylu bulur. İş ve arkadaş ortamında sevilirim. Ama aşk hayatında istediğim gibi bir ilişkim hiç olmadı. Bunda muhtemelen benim de bir yerlerde yaptığım hatam var ve ben o hatayı bulamıyorum. Erkekleri mi taniyamiyorum acaba? Genelde benden çok daha muhafazakar ve kültür seviyesi daha düşük erkekler bana yaklaşıyor. Ben gezmeyi sosyal aktiviteleri filan da severim. Ama bugüne kadar gittiğim hiçbir konser, tiyatro, hobi vs etkinliğinde bir erkekle tanisamadim. Özellikle evli olan ve öncesinde sevgili flört tecrübesi olan arkadaşlardan bir davranış tavsiyesi filan almak istiyorum.
Ben size özelden yazamıyorum bana mesaj atabilir misinizGoucu usulü bir platform onerebilirim