Çocukluk Arkadaşım doğum yaptı

selena55

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2022
15
0
16
20 senelik arkadaşim dogum yapti yapana kadar surekli iletisimdeydik dogsun sevmeye gelirim falan gibisinden , farkli sehirlerde oturdugumuz icin dogum yaptigi gun hani bebek nerde dedim uzaktan bir foto atti yuzu bile gorunmeyen yakindan yokmu dedim yok dedi neden nazardan dolayimi falan evet dedii nazar deger bende bidaha cevap vermedim ama okadar cokk kirildim oaramparca oldumki benim cocugum olmuyo gibi zaten onun uzuntusune daha cok uzuldum gorseydim ne dicektim sanki Massalh der tebrik ederdim ,

20 senelik arkadaşim dogum yapti yapana kadar surekli iletisimdeydik dogsun sevmeye gelirim falan gibisinden , farkli sehirlerde oturdugumuz icin dogum yaptigi gun hani bebek nerde dedim uzaktan bir foto atti yuzu bile gorunmeyen yakindan yokmu dedim yok dedi neden nazardan dolayimi falan evet dedii nazar deger bende bidaha cevap vermedim ama okadar cokk kirildim oaramparca oldumki benim cocugum olmuyo gibi zaten onun uzuntusune daha cok uzuldum gorseydim ne dicektim sanki Massalh der tebrik ederdim ,
20 yillik arkadasiniz dogum yapti ve foto atmadi diye bozulmakta ne bileyim, gidin kizin elinden tutun, iki bebegi oyalayin kiz dusa girsin, yemek goturun bisey yapin.

Bence saygi duymalisiniz sonucta suan psikolojiside cok hassas emin olun kendi gozunden bile sakiniyordur belki kendi ailesine bile atmamistir alınganlık ediyorsunuz..benim en yakin kuzenim dogum yapinca annem doguma gitmisti telefonla annemi aradim kuzenimi rahatsiz etmek istemediğim icin durumlarını anneme sordum dur sana fotograf cekip atayim demisti yok anne atma belki rahatsiz olur simdi nazar falan yeni dogmus bebek olmaz demistim. Yani bunu sizin ilk gelen fotografta anlayip düşünüp fotograf istememeniz gerekirdi..bu arada illa kotu bakanin nazari degmez ben kotu mu bakacaktim gibi de dusunmeyin

20 yillik arkadasiniz dogum yapti ve foto atmadi diye bozulmakta ne bileyim, gidin kizin elinden tutun, iki bebegi oyalayin kiz dusa girsin, yemek goturun bisey yapin.
Ay ben bunu dusunemedim ne ka dusuncelisin , calisiyorum farkli sehirlerdeyiz aramizda 6 saat yol var kolayda uzaktan konusmak , fotografini bile atmayan yanina mi koyar insani

Benim görümcem, oğlumun öz halası oğlum doğduğunda foto cektirtmedi sakin çekme sevenin de nazarı değer dedi görüntülü arayıp uzaktan baktirtti. Şuan lohusa kafasıyla kirilacagini düşünmemiştir.

Ben sizi anlıyorum aynı şeyi yaşasam kırılırdım.Hamilelik süresince iletişimdeyseniz çok ayıp etmiş..
Ayrıca burdaki bazı üyeler biri bişey yazsa da linç etsek diye pusuda bekliyo sanki🙄

Bebeğinin yüzünü bile 20 yıllık arkadaşına göstermekten sakınan biri için neden gitsin yemek götürsün, temizlik yapsın falan? Böyle şeyler biraz da karşılıklıdır.

Yakından görürsünüz ilk fırsatta. Ben de sosyal medyada yüzünü paylaşmadım kırkı çıkana kadar. Yakın arkadaşlarım da dahil. Kimse de küsmedi yani. Büyütmeye gerek yok

Ben sizi anlıyorum aynı şeyi yaşasam kırılırdım.Hamilelik süresince iletişimdeyseniz çok ayıp etmiş..
Ayrıca burdaki bazı üyeler biri bişey yazsa da linç etsek diye pusuda bekliyo sanki🙄
Hay Allah razi olsun senden hakikaten oyleler

Ya bir an düşündüm o lohusalık koruma iç güdüsü felan belki bende paylaşamazdım bilemedim. Zaten hormonlar zıplak oluyor çokta şey yapmayın ilerleyen zamanlarda farklı davranır bir bebekle vakit geçirsin kendine gelsin

Arkadaşınız gayet mantıklı bir tepki vermiş benim de dogumuma az kaldı ve bir çok yakın arkadaşımla şuan çok sık görüşüyoruz bebeğin her şeyine şahit oldular kıyafetleri odasının hazırlanması felan, ama doğduktan sonra bebeğimi sakınabilirim bu çok normal bir şey lohusalik normal bir ruh hali değil çünkü anlayış göstermelisiniz zaten bebek biraz büyüsün o zaman arkadaşınız kendi gönderir fotoğraflarını bak disi çıktı vs. Gibi ama şuan çok yeni anlayış gösterin bir de siz trip atmayın kıza ayıp.

Kendimi sizin yerinize koyunca evet ben de bozulurdum.Bir de arkadaşınızın yerine koyuyorum kendimi yeni doğmuş küçücük bebek belki hemen paylaşmak istemiyor.Size karşı değil genel olarak bu şekilde düşünüyordur.Nazar kötü insandan gelmez sadece, anne babanın da nazarı değer derler.O yüzden kendinizi kötü hissetmeyin.

İster atar ister atmaz. Annesi olan o. Sizin bu duruma çok üzülüp kırılmanızı anlayamadım. Neden bu kadar abarttınız ki? Birkaç gün önce bir kullanıcı konu açmıştı. Arkadaşım doğum yaptı, ben düşük yaptım bana geçmiş olsun bile demedi, doğum yaptıktan sonra hesabından storyleri bana gizledi diye. O konuda konu sahibine hak vermiştim çünkü gerçek bir arkadaş böyle davranmaz geçmiş olsun der. Ama sizin durum daha farklı.

Lohusalık bira zor. Kırılmakta haklısınız ama sizi yanınızda ister, gelmenizi bekler eğer gerçekten 20 yıllık bir dostluksa. Aradaki mesafe vs önemsiz şuan onun için. Hoş görün ve biran önce görmeye gidin. Buarada elletmeyebilir, şimdiden söyleyeyim, bozulmayın:)

Yeni doğum yapan kadınlar kafayı sıyırıyor. Çok tuhaf bir durum bu. İstediğin zaman yaşarsın inş. O zaman anlarsın.tabi bunda kaynana görümce sütünü sorgulayan akrabalar da etkili oluyor. 🤪Benim oğlum da kızım da doğduğunda sanki dünyanın en yakışıklı ve güzeli gibiydi. Her saniyelerini çekmişim. Zaman geçip normale dönğnce gördüm ki resmen kurt adam gibiler. Ulan kulakları bile kıl yumağı puhahahjsja. Ne nazarı değecek 😂😂😂😂 bence yeni doğmuş bebeğin kokusu güzel. Kendisi pek de matah olmuyor😬 neyse üzerine düşme birşey deme. Hatasını anlayacaktır zamanla

Back