- 16 Eylül 2015
- 190
- 4
- Konu Sahibi BenKendimeYeterim
Çocuklu boşanan eşi ölen anneler 2.evliliği kaç sene sonra yaptınız tekrar çocuğunuz oldu mu 2.eşiniz çocuklarınıza nasıl davranıyor. Dul yaşamak mı evlenmek mi nasıl bir tavsiye verirsiniz!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıllarca dul yaşamak zor olur mu nefsimiz gönlümüz yanlış birine kayar mı ya da evlensek çocuklarıma yine hakkıyla annelik yapabilir miyim ya da evleneceğim adam iyi bir baba olur muÇocuklu boşanan eşi ölen anneler 2.evliliği kaç sene sonra yaptınız tekrar çocuğunuz oldu mu 2.eşiniz çocuklarınıza nasıl davranıyor. Dul yaşamak mı evlenmek mi nasıl bir tavsiye verirsiniz!
Ben 2018de 6 ve 2 yaşında 2 oğlumla ayrıldım. 2019un Kasım ayıydı evlendim çok şükür şimdiki eşim çocuklarıma kendi öz babalarının göstermediği ilgiyi sevgiyi şefkati gösteriyor ki zaten çocuklarım da ona baba diyorlar eşiminde 1 kızı vardı onu da yanımıza aldık 3 buçuk yıldır çok güzel giden bir evliliğimiz var ve bu ayda yeni bebek haberi aldık ailemize yeni biri daha katılacak. Gerçekten içindeki merhameti bitmemiş vicdan sahibi bir insan çıkınca insanın karşısına neden evlenmeyeceksin kiÇocuklu boşanan eşi ölen anneler 2.evliliği kaç sene sonra yaptınız tekrar çocuğunuz oldu mu 2.eşiniz çocuklarınıza nasıl davranıyor. Dul yaşamak mı evlenmek mi nasıl bir tavsiye verirsiniz!
Sihirli küremiz yok ki açalım bakalım sorularınızın cevabına. Nefsiniz gönlünüz yanlış birime kayabilir bu elde olan bir durum değil ama bu yanlışı devam ettirip evlenmek elinizde olan bir durum. Çocuklu insanlar evlenebilir gayet normal ama çocuksuz biri evlenirken 10 düşünüyorsa çocuğu olan 100 düşünmeli. Vereceğiniz karar sizi değil sadece çocuğunuzu da etkileyecek zira. Evleneceğiniz adam iyi baba olur mu bilemeyiz tanıyan ölçüp tartacak olan sizsiniz. Şu an bir aday mı var yoksa varsayımda mı bulunuyorsunuz?Yıllarca dul yaşamak zor olur mu nefsimiz gönlümüz yanlış birine kayar mı ya da evlensek çocuklarıma yine hakkıyla annelik yapabilir miyim ya da evleneceğim adam iyi bir baba olur mu
Çok güzel Rabbim hep mutlu eylesinBen 2018de 6 ve 2 yaşında 2 oğlumla ayrıldım. 2019un Kasım ayıydı evlendim çok şükür şimdiki eşim çocuklarıma kendi öz babalarının göstermediği ilgiyi sevgiyi şefkati gösteriyor ki zaten çocuklarım da ona baba diyorlar eşiminde 1 kızı vardı onu da yanımıza aldık 3 buçuk yıldır çok güzel giden bir evliliğimiz var ve bu ayda yeni bebek haberi aldık ailemize yeni biri daha katılacak. Gerçekten içindeki merhameti bitmemiş vicdan sahibi bir insan çıkınca insanın karşısına neden evlenmeyeceksin ki
Varsayım da bulunuyorum hiç bir görüşme ya da teklif almadım kimseyle selamlasmıyorum cevrem komsularim kendilerini çektiler bende çektim bu şekilde yaşıyorumSihirli küremiz yok ki açalım bakalım sorularınızın cevabına. Nefsiniz gönlünüz yanlış birime kayabilir bu elde olan bir durum değil ama bu yanlışı devam ettirip evlenmek elinizde olan bir durum. Çocuklu insanlar evlenebilir gayet normal ama çocuksuz biri evlenirken 10 düşünüyorsa çocuğu olan 100 düşünmeli. Vereceğiniz karar sizi değil sadece çocuğunuzu da etkileyecek zira. Evleneceğiniz adam iyi baba olur mu bilemeyiz tanıyan ölçüp tartacak olan sizsiniz. Şu an bir aday mı var yoksa varsayımda mı bulunuyorsunuz?
Adam yok sadece evlenip mutlu olan ya da evlenip mutsuz olanların hayatını durumlarını merak ettim. Ya da sabırla ben mücadele ediyorum diyenlerin.Adamı tanımadan yada siz bize adam i anlatmadan, davulun sesi uzaktan hoş gelir tarzı yorum sıkarız.
Bize biraz aday beyefendi hakkında yorum yazsanız bizde ona göre yazsak...
Masallah size ne güzel bir aile olmuşsunuzBen 2018de 6 ve 2 yaşında 2 oğlumla ayrıldım. 2019un Kasım ayıydı evlendim çok şükür şimdiki eşim çocuklarıma kendi öz babalarının göstermediği ilgiyi sevgiyi şefkati gösteriyor ki zaten çocuklarım da ona baba diyorlar eşiminde 1 kızı vardı onu da yanımıza aldık 3 buçuk yıldır çok güzel giden bir evliliğimiz var ve bu ayda yeni bebek haberi aldık ailemize yeni biri daha katılacak. Gerçekten içindeki merhameti bitmemiş vicdan sahibi bir insan çıkınca insanın karşısına neden evlenmeyeceksin ki
Bende bu şekilde aileler var mı ya da evlenip pişman mı oldular onu merak ettimÇok güzel Rabbim hep mutlu eylesin
Bende oluyor mu insanlar tekrar düzenlerini kuruyor mu merak ettim teşekkür ederim.Eşimi 9 yil once kaybettim ben bir insanın hayat geliş amacının evlenmek olduğuna inanmıyorum kişi nasıl mutluysa öyle yaşamalı ben iyiki eşimi tanidim ve onu çok sevdim evlendim bir tanede evladım oldu işim gücüm yerinde böyle iyiyim kimseyi istemiyorum çünkü eşimi hem seviyorum hemde yavruma aşığım hayatımdan memnunum yani bunları bizi baz alarak değilde kendi dinamiginize göre olcmeniz lazım ve inanın bu devirde hiç kocaya gerek yok
Varsayım da bulunuyorum hiç bir görüşme ya da teklif almadım kimseyle selamlasmıyorum cevrem komsularim kendilerini çektiler bende çektim bu şekilde yaşıyorum
Tabiki şu hayatta ne kalıcı herşey geçiyor zamanla düzene giriyor sizin içinde en iyisini dilerimBende oluyor mu insanlar tekrar düzenlerini kuruyor mu merak ettim teşekkür ederim.
Benim arkadaşim 3 cocukla evlendi adam iyi cikti şimdilik iyiler .evlendikten sonra taniyorsun insani .dul da olmuyor tabi kimi yapabiliyor kimi yapamiyorÇocuklu boşanan eşi ölen anneler 2.evliliği kaç sene sonra yaptınız tekrar çocuğunuz oldu mu 2.eşiniz çocuklarınıza nasıl davranıyor. Dul yaşamak mı evlenmek mi nasıl bir tavsiye verirsiniz!
inanın o düzen bir erkeksiz de kuruluyor,hatta daha güzel bir düzen oluyorBende oluyor mu insanlar tekrar düzenlerini kuruyor mu merak ettim teşekkür ederim.